Да те надъхам малко:IvoDobrev написа:Аз в сряда трябва да съм нов :-)Airfan написа:И аз съм като нов вече:

Да те надъхам малко:IvoDobrev написа:Аз в сряда трябва да съм нов :-)Airfan написа:И аз съм като нов вече:
Пак ли такава, където троши прозорци, или по-лека?
На кого да се търси отговорност? Противоградните ракети се използват само за опазване на селскостопанската продукция. Никога не са използвани за предпазване на ламарини и стъкла , защото е забранено да се изстрелват над населени места.extory написа: Дали трябва да се търси отговорност на някой ....не знам
Не те ли беше страх, че може да те удари тока?
Офф, това добре. Че да не стане като с колегата Airfan. Направо ако си взема чисто нова кола и да ми я поломи градушката, ще ходя като болен месеци наред.
Страх не страх, като си в еднопосочно платно с преградна мантинела отляво и тепе отдясно, а пред теб е 30 санта вода, газиш и не се чудиш...
Мда... Като гледах какви "орехи" падат, си виках "Добре, че се преместихме в този офис". Преди това бяхме в отсрещната сграда, където паркингът е открит и тесен, ако не градушка, то някой кретен с врата ще те очука, но се преместихме от другата стрнана на улицата, в сграда, която е проектирана за мол и има подземен паркинг.
Хаха, не съм искал да насаждам страхове
Стрх беше само първия път... заради неизвестността
Ако говориш за хибридната батерия, то нейните вентилационни отвори са вътре в купето под задната седалка, така че освен ако и аз не съм сложил вътре плавниците, не би трябвало да се намокри...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта