Поражения от градушка (слети теми)
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Поражения от градушка (слети теми)
За датчиците... зависи от датчиците. Има такива предназначени за боядисване и такива готови боядисано в определен цвят. Ако вече са боядисани за д астане както трябва, трябва да се свали лака и боята и да се боядисат наново. Дали някой ще се наеме да го прави обаче....
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Ясно , ще закупя тогава точно такива , които са предназначени за боядисване и ще ги оставя на бояджиите . С камерата на рав4-ката сякаш доста се разглезих и замислям нещо подобно и за авенсиса , но единственото , за което се сещам , е да сложа огледало за обратно виждане с вграден дисплей , за да стане както трябва.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Другото е да сложиш 'китаец' с навигация и видео вход...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
http://xtenza.radical-solution.com/parktronic.htmliovkito написа:Ясно , ще закупя тогава точно такива , които са предназначени за боядисване и ще ги оставя на бояджиите . С камерата на рав4-ката сякаш доста се разглезих и замислям нещо подобно и за авенсиса , но единственото , за което се сещам , е да сложа огледало за обратно виждане с вграден дисплей , за да стане както трябва.
Почти като фабрично решение

- iovkito
Фабричното ауди ми харесва , а и не го ползвам за нищо друго освен за слушане на радио.slowtraveler написа:Другото е да сложиш 'китаец' с навигация и видео вход...
Това вече е супер , ако ще слагам нещо , ще е този парктроник.Vesko написа: Почти като фабрично решение
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Аз на Авенсиса му монтирах камера за задно виждане. Екрана го скрих в горната жабка и мисля че се получи много добре. Единственото затруднение е, че трябва да отворя жабката за когато искам да гледам екрана, но не съм нарушил оригиналният вид на колата.
При избора на камера имах проблем, понеже китайците не дават много размери но и там реших въпроса, е наложи се и малко труд и творчество но работи прекрасно. Нямам проблем с автомивките, а единственото рязано нещо по колата е гърба на горната жабка
.
Ползвам камерата постоянно и смятам че е по удобна от парктроник.
При избора на камера имах проблем, понеже китайците не дават много размери но и там реших въпроса, е наложи се и малко труд и творчество но работи прекрасно. Нямам проблем с автомивките, а единственото рязано нещо по колата е гърба на горната жабка

Ползвам камерата постоянно и смятам че е по удобна от парктроник.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
- iovkito
Можеш ли да снимаш отзад колата , къде точно си монтирал камерата. Гледам , че има такива , които се слагат на мястото на едната лампа за осветление на номера , твоята такава ли е ?
- iovkito
Веско , тези софиянци не отговарят на номера , който е даден в сайта и връзката им за контакт по имейл също е невалидна. Явно са прекратили дейност?
- lederman
Ще я снимам.
Взех такава която се слага на мястото на осветлението на номера. но се оказа, че китайците не са спазили оригиналните размери на на плафончето. Цокъла на крушката беше друг, размера на стъклото ...
Има обаче два вида камери с плафони. При първият вид осветлението на номера е от вграден диод. При вторият вид има цокъл и можеш да сменяш диода. Аз избрах от вторият вид. Да ама като не съвпадаха размерите, аз взех един оригинален плафон, изрязах го и монтирах камерата в него. Получи се идеално.
Ето каква камера ползвах:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 01766.html
Взех такава която се слага на мястото на осветлението на номера. но се оказа, че китайците не са спазили оригиналните размери на на плафончето. Цокъла на крушката беше друг, размера на стъклото ...
Има обаче два вида камери с плафони. При първият вид осветлението на номера е от вграден диод. При вторият вид има цокъл и можеш да сменяш диода. Аз избрах от вторият вид. Да ама като не съвпадаха размерите, аз взех един оригинален плафон, изрязах го и монтирах камерата в него. Получи се идеално.
Ето каква камера ползвах:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 01766.html
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007

T25 2AD-FTV /2007
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Обратна връзка:
Днес я видях - като нова е, но прашна и не можах да огледам в детайли дали има нещо, което не е наред. Живот и здраве едни лайсни чакат да бъдат доставени и съм в бизнеса.
- wscientist
Airfan, покрива сменяха ли?
Аз онзи ден ходих до сервиза, часове има за ноември 2015...
Toyota Yaris 1.33 VVT-i, 99hp, 6-степенна, ръчна, 09.2011.
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Обратна връзка:
До колкото знам - не са.wscientist написа:Airfan, покрива сменяха ли?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Всички дастрахователи са от един дол дренки. laugh.gifiovkito написа:Аз също мисля , че е застрахователна измама да дам досега 11 000 лв за автокаско и да ми откажат боядисване на бронята , защото били минали 3 години , но явно не е. Отношенията ми с Булстрад са вече никакви , няма да им се обяснявам за едната броня.
Не мисли, че като отидеш при друг застраховатил, ще те посреща с топла питка и шарена сол, освен когато ти взима премията.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Лично при мен градушката ми струваше 3257 лв.
Застрахователите платиха 2660лв. Остатъка е дозастраховането + доплащане за боядисване, че при описа имаше няколко забележки, а накарах да ми боядисат цялата кола.
Не мога да се оплача.
Застрахователите платиха 2660лв. Остатъка е дозастраховането + доплащане за боядисване, че при описа имаше няколко забележки, а накарах да ми боядисат цялата кола.
Не мога да се оплача.
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->