Корупция

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
diver

Мнение от diver » 31 Мар 2009 22:04

Fido Dido написа:Някой знае ли как да си монтирам камера в колата?! И да мога да записвам информация за около два часа. Питам, щото много обичам "Господари на ефира", а пък те много обичат такива изпълнения. Та тия актове до 50лв. да им излезнат на еничарите...Там, откъдето излиза ..по принцип.

Изображение
Имам готово решение, което бих споделил само на бира tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 01 Апр 2009 00:35

Азн много се интересувам smile.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 01 Апр 2009 00:44

Vesko написа:Азн много се интересувам smile.gif
Emi montiraite si edna mini video kamerka na tavana do sennika + microphone.

Vsu6tnost microphona e mnogo po-vajen ot kamerata,sporedmen!
Drug e vuprosda, 4ekamerata shte zapisva samo vutre v kolata, t.e. nai-mnogo liceto na voda4a i rucete mu, zavisi na kude e naso4ena de.
Naso4ena navun bez da se vijda shte e trudno, osven ako e zad zatumneno stuklo.

Drugo ne6to e, 4e ako izlezete ot kolata za da otidete otzad pri patrulkata ni6to nqma da izleze, osven ako nqmate digital ili analog voice recorder v djoba na rizata, no togava shte imate samo zvuk kato dokazatelstvo.

Tova sa mislq az po temata, koqto mi e dosta interesna. smile.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 01 Апр 2009 02:23

http://www.comartsystem.com/EU/
Products -> Mobile DVR дерзайте :whistle:

Аватар
spritable

Мнение от spritable » 01 Апр 2009 09:52

И друго се сетих. Голяма част от написаните актове са нищожни, т.е. са с някакви грешки - например члена на закона е сбъркан, имената на свидетелите, т.н.
Знам за случай на който в акта пише свидетел, който реално не присъства при създаването му. Та след като е намерено доказателство за това, процесът приключва точно след 1 минута, в полза на "нарушителя".

spinus

Мнение от spinus » 01 Апр 2009 10:47

На същото мнение съм. Само с едно пояснение, че актовете се възразяват пред началника на катаджията, а наказателното постановление пред съда. Наказателните постановления падат в съда не защото е нямало нарушение, а защото актовете са написани неграмотно и с пропуски, като понякога това може и да е съзнателно.
Трябва камери навсякъде-така ченгетата няма да водят дълги и безмислени разговори и да гледат с очакване в ръцете, но така ще се замислят и тези които искат да дават дали няма да цъфнат някъде по медиите за предлагане на подкуп.
Toyta Corolla 2.0 D4D

AstraPower

Мнение от AstraPower » 16 Апр 2009 15:19

Колега ПОЗДРАВЛЕНИЯ за мъжествеността и най-вече за това че не си им дал пари. Съвет за съжаление не мога да ти дам защото не съм попадал в такава ситуация. Не дай си Боже да попадна в такава ситуация сигурно бих го цапнал т'ва педИрасче, напоследък съм станал голям нервак въпреки само 75-те ми килограма...
Още веднъж поздравления и не се предавай , истината ще възтаржествува.
Истината е като олио над вода !!!

Аватар
bg20010

Мнение от bg20010 » 17 Апр 2009 13:41

Вчера ме спряха към 1 след полунощ на ул.Любляна,малко след като прекосих бул.Никола Петков.След като им дадох документи за проверка ми се наложи да изчакам около 10 минути в колата докато не направят справката (сигурно са звъняли в ЦРУ да питат дали колата се издирва).Наи-накрая сержанта се дотътри и каза ,че документите са наред,но предполага ,че не съм си бил сложил колана (колана го ракопчах пред него;документите бяха в задния джоб на панталона и без да разкопчая колана щеше да ми е трудно да ги извадя) и маи "ще трябва да измислим нещо".Казах му ,че откопчах колана пред него и да не с е прави на сляп и така няколко пъти.Наи-накрая му писна да се занимава с мен и ме пусна.Искам да уточня,че този номер ми го правят вече 2 пъти в рамките на 1 седмица.

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 366 пъти

Мнение от slowtraveler » 17 Апр 2009 22:00

Последните няколко дена ме спират ежедневно, като обикновено изскачат по средата на платното само и само да не ме изпуснат (миналата седмица полицая търча през две ленти в трафика пред стадион Ю.Гагарин за да ме изкара от най-бързата лента - ще го блъсне някой...)...
Явно има някаква акция, обаче се държат абсолютно коректно...
Проверката на документите я правят за около 30 секунди (без майтап). Завчера като ме спряха директно ми казаха 'не ви спираме за нарушение' още преди да видят документите?!
А вчера ги питах защо са тея ежедневни спирания, но полицайчето отговори уклончиво 'ами като сте изряден няма от какво да се притеснявате'....
Предполагам, че въпреки всичко колегата се е поддал на някаква полицейска правокацийка и се е изнервил, като от там е тръгнал конфликта...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
viord

!!!!!

Мнение от viord » 21 Апр 2009 17:41

когато тръгнат да пиат акт се съгласяваш но във възражението пишеш ИСКАХА МИ ПАРИ
и си преключва въпроса
тествано 10на пъти и работи
Владислав Йорданов
0878278866
nkcompany@mail.bg
София
Бул.Симеоновско шосе 68

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Re: !!!!!

Мнение от Vesko » 21 Апр 2009 18:48

viord написа:когато тръгнат да пиат акт се съгласяваш но във възражението пишеш ИСКАХА МИ ПАРИ
и си преключва въпроса
И ако не са ти искали наистина си е чиста клевета smile.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 21 Апр 2009 20:13

diver

Re: !!!!!

Мнение от diver » 21 Апр 2009 21:50

viord написа:когато тръгнат да пиат акт се съгласяваш но във възражението пишеш ИСКАХА МИ ПАРИ
и си преключва въпроса
тествано е верно... ма отиваш на дело.....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Zero`Cool
Обратна връзка:

Мнение от Zero`Cool » 21 Апр 2009 23:50

този номер с колана го правят често особено като шофьора е сам в колата ама може да стане и обратно когато полицаят дойде до колата сам и шофьора е без колан тогава просто слага колана и да видим как ще докаже че е бил без колан ... с техните камъни по техните глави ... това е тествано от един приятел ама трябва да си абсолютно сигурен че всичко друго по колата е изрядно ... със сигурност ще проверяват всичко ...
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD
Изображение
http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

Аватар
bg20010

Мнение от bg20010 » 21 Апр 2009 23:57

Zero`Cool написа:този номер с колана го правят често особено като шофьора е сам в колата ама може да стане и обратно когато полицаят дойде до колата сам и шофьора е без колан тогава просто слага колана и да видим как ще докаже че е бил без колан ... с техните камъни по техните глави ... това е тествано от един приятел ама трябва да си абсолютно сигурен че всичко друго по колата е изрядно ... със сигурност ще проверяват всичко ...
Хммм,не знам.Когато те набедят за нещо отърване няма.По колата ми винаги всичко е изрядно,но не мисля че това ще ме спаси.

Преди малко се върнах от работа.Пак ме спряха;пак на същото място.Този път баха други,но.........................................номера беше същият.Кажете ми каво става?Ние филм ли гледаме или какво?
Toyota Corolla 1.6 VVTI
TLC 120

Изображение

Публикувай отговор