Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
Troshko
Мнение
от Troshko » 25 Апр 2009 09:31
Raya написа:chrislake написа:Колебая се между селика, еклипс и хюндай купе. Селика от 99, 2000 или 2001 сравнявам с еклипс от 97/ 98 и купе от 01/02.
Ако все още се колебаеш, Хюндай купе изключи го напълно!!! толкова чуплива кола! не знам дали има друга такава .
Амортисьори сменях на 2 месеца и кво ли още не.......истинско чудо беше, че успях да я продам
Тук пак долавям някакъв пост менте
То ,че аз нищо не разбирам от хамортесьори е ясно но ,че и вие сте купували от 20лв (хамортесьори) е друг въпрос !!
Аде не ни обяснявай глупости .........
Troshko
-
Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение
от Raya » 26 Апр 2009 21:05
явно и ти си карал тунингован Хюндай купе 1.6 / 00г, който не може да мине и най-плиткия "легнат полицай" без да си одере дъното, и явно мен са ме лъгали в Хюндай, че амортисьорите ми са за смяна.
п.с. защо ли толкова много се нервиш от мен?
Raya
-
diver
Мнение
от diver » 26 Апр 2009 23:18
Raya написа:явно и ти си карал тунингован Хюндай купе 1.6 / 00г, който не може да мине и най-плиткия "легнат полицай" без да си одере дъното, и явно мен са ме лъгали в Хюндай, че амортисьорите ми са за смяна.
Имах тибурон. При мен оцеля почти година. Ако изключа свещи, кабели и масло друго не е пипано. А спря да пали с единия ключ, ма той беше правен. Сега го кара жената на приятел. Още нищо не е правено, та незнам точно от къде идат тез наблюдения.
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
-
Troshko
Мнение
от Troshko » 27 Апр 2009 08:13
Raya написа:явно и ти си карал тунингован Хюндай купе 1.6 / 00г, който не може да мине и най-плиткия "легнат полицай" без да си одере дъното, и явно мен са ме лъгали в Хюндай, че амортисьорите ми са за смяна.
Raya,
незнам дали пак си в грешка или аз

Какво общо имат амортисьорите с височината на колата ?Явно имаш доста доверие на официални сервизи (и понякога затова си патиш много) ,ако си беше взела един кит свясни амортисьори щеше да забравиш години за тях (а не да казваш,че през два месеца са за смяна)ама и ти нямаш вина,че си ламерче и те гъбаркат по сервизите .Това също си има предимства "войника в битки се калява" laugh.gif laugh.gif
Хубаво ,че си взе тойота малко да позабравиш каде се намират сервизите
п.с. аз да се нервя

Troshko