Хм, при положение, че колата има пълно каско дали няма варянт да се прави в друг сервиз?!the-rider написа:Ми щото нещата са вързани. Да си купиш нова Тойота означава да се абонираш за "услугите" на ТМ Ауто поне за 3 години напред.
НИКОГА ПОВЕЧЕ TOYOTA!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
И аз много се дразня от факта, че заради некоректното отношение на ТМ Ауто се хвърля кал по една наистина издържана кола.В един брой на "Ауто Билд" преди няколко месеца беше писано, че поради увеличилата се продажба на Тойота в скоро време ще се почувства остра нужда от разширение на сервизната база, която и в този момент не е била на равнище! А тава беше преди месеци. Аз се опасявам, че и този сервиз, който се строи в момента в "Люлин:, докато се построи ще е пак недостатъчен! А Тойоти се продават все повече и повече. Там пишеше, че заради недостатъчното и некоректно сервизно обслужване ще се стигне и до отдръпване на куповачи, което за съжаление вече май става и факт, за съжаление.
-
- Почетен Администратор
Така е, Кики, за съжаление познавам доста хора от ТМ, вече дават яко бъг, щото работят на 2 смени и пак не успяват! Но поне да сме им благодарни, че не следват - "Количествените натрупвания водят до качествени изменения" - ако ме разбираш. Новия им сервиз трябваше преди две години да е готов, но не! На гърците им е все тая, в общи линини и всички негативи ги обират в София, нищо, че са наистина квалифицирани и добри майстори! Прави ли ти впечатление, че никой досега, с редки изключения, не се е оплаквал от работата, която са свършили момчетата? Търпение, приятелю....Kiki написа:И аз много се дразня от факта, че заради некоректното отношение на ТМ Ауто се хвърля кал по една наистина издържана кола.В един брой на "Ауто Билд" преди няколко месеца беше писано, че поради увеличилата се продажба на Тойота в скоро време ще се почувства остра нужда от разширение на сервизната база, която и в този момент не е била на равнище! А тава беше преди месеци. Аз се опасявам, че и този сервиз, който се строи в момента в "Люлин:, докато се построи ще е пак недостатъчен! А Тойоти се продават все повече и повече. Там пишеше, че заради недостатъчното и некоректно сервизно обслужване ще се стигне и до отдръпване на куповачи, което за съжаление вече май става и факт, за съжаление.
-
Колега "ого" съгласен съм напълно с теб,аз днес оставих колата за едни дребни щети.Първо ония се прескачаше 10 мин.докато ми каже добро утро,после му казах ако може и без това колата е там да погледнат ходовата част, че леко завива на дясно, найстина леко не е влизала в дупки и др. гледам я като човек, а оня ми вика ако можело щял съм да плащам преглед просто го погледнах и му казах, какво означава гаранция и той спря да говори и я записа.Сега незнам какво ще правят ама ще се разправям сериозно ако се ебават, ще ги съдя ако трябва.... 

-
- Kiki
Нека да четат! Нека да видят къде са им грешките! Не, че те не си ги знаят, но да видят, че и ние не сме овце!nissana написа:Е и аз да кажа нещо.Боядисване на предна и задна броня 4 дена в ТМ.Верно че чаках 20 дена да я вкарат,ама неисе.Верно,че познамам тоя-оня,ама няма за какво да съм недоволен.А форума го четат със сигурност.
Вижте,общо взето имат някакъв респект към форума,защото точно преди да ми вкарат колата ми се обажда неква кифла и вика господине за да не цчакате много по добре не идваите на определената ви дата щото едикво си.И аз оттам я дигнах у въздуха и викам че целия форум ще ги псува,и по пресата ша ги изтипосам и дигнах яка патърдия.Всичко мина добре и по вътрешна информация с членове на форума не смеят да се ебават много.Но требе яко да се бучи 

Колеги благодаря за мненията.
Ако някой не е разбрал да поясня:
Към конкретната кола нямам никакви забележки. Напротив. Само суперлативи. От всяка гледна точка.
Като добавим, че и благодарение на конструкцията съм не само жив ами и абсолютно здрав. Мога да кажа "Дълбок поклон на конструкторите"!
Темата се казва "НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОЙОТА", защото шефовете не ми не ги интересува колко комфортна или здрава е една кола. За тях времето е пари и когато колата не работи те са на загуба.
Мисля, че ще се съгласите с мен, че задържането кола 4 месеца за ремонт на врата и калник си чиста проба гавра. А и да имаш наглостта да обясняваш, че имало коли дето чакали по 1 година .....
Така, че в нашата фирма, както и нашите партньори, повече няма да си пазаруват тази марка и за съжаление аз повече НИКОГА няма да карам Тойота (поне не нова)
Към конкретната кола нямам никакви забележки. Напротив. Само суперлативи. От всяка гледна точка.
Като добавим, че и благодарение на конструкцията съм не само жив ами и абсолютно здрав. Мога да кажа "Дълбок поклон на конструкторите"!
Темата се казва "НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОЙОТА", защото шефовете не ми не ги интересува колко комфортна или здрава е една кола. За тях времето е пари и когато колата не работи те са на загуба.
Мисля, че ще се съгласите с мен, че задържането кола 4 месеца за ремонт на врата и калник си чиста проба гавра. А и да имаш наглостта да обясняваш, че имало коли дето чакали по 1 година .....
Така, че в нашата фирма, както и нашите партньори, повече няма да си пазаруват тази марка и за съжаление аз повече НИКОГА няма да карам Тойота (поне не нова)

- Kiki
Ето го доказателството на мойто мнение изразено по-горе! Заради такива некоректни представители на марката в България, тя яко започва да губи позиций на пазара! Трябва да се стегнат, да ги не вземат мътните!ogo написа:Колеги благодаря за мненията.

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Лошото е ,че аз не се сещам къде е по-различно положението или иначе казано като се махнеш от TOYOTA къде ще отидеш ? Аз още не съм видял в някой форум на някоя марка в БГ да пишат " евалата официалния сервиз са супер и всичко правят за секунди " - е те такова животно не вирее у БГ-то !
Може би за SAAB бях чувал някакви добри неща ама не съм сигурен !!!
И това е независимо за колко пари става на въпрос и дали е MB или Tico !
Може би за SAAB бях чувал някакви добри неща ама не съм сигурен !!!
И това е независимо за колко пари става на въпрос и дали е MB или Tico !
...
не виждам причина да стопанисвам нова кола ако това би ми създало неудобства,,,,
за мен цялосната оценка за рентабилността и прагматичността на определана кола включват всичките нерви,висенето и безизходиците-свързани с подръжката и.
п.с.:като цяло имам слабост към 6-12 годишни немски автомобили laugh.gif
за мен цялосната оценка за рентабилността и прагматичността на определана кола включват всичките нерви,висенето и безизходиците-свързани с подръжката и.
п.с.:като цяло имам слабост към 6-12 годишни немски автомобили laugh.gif