Взимай!!! Колата е уникална. Сядаш си вътре облягаш си се и лостчето си ти е точно на мястото. Тая дето я гледахме си има фабрично CD и касетофонче. Притеснява ме че CD-то няма да работи... ама няма значение. Колата е супер удобна. Тоя не ни даде да я пробваме, че беше с изтекли транзитни номера, ама ко отидеме с парите ще я даде. Това е колата!!!newmiro написа:кои неща са оправени?
ами аз мисля да си взема такава:))) много ли ще е смешно:)
Mr2-ка
-
-
това къде го прочете?K-A-N-U написа:DodoIwanow ami haide vzimai q, samo da znae6 4e tova ne e kola za drift ili power slidesPoradi sredno razpolojeniq si motor imat mnogo dobra stabilnost na pytq i v zavoi sa stra6no ustoi4ivi.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
Бах мама му,,, всеки ти казва различни неща. Няма ли някой който да кара такова нещо или поне да е карал? А относно дрифтовете... ми на мене лично ми харесва повече с предно да си ги правя ама без ръчна. Съз задното можеш да се дрифтиш и със 20км/ч и после е супер лесно да я изправиш. Дори да попрекалиш и да я изпуснеш... ми ще се дозавъртиш. Докато с преднто ти трябва доста по висока скорост и ако я изпуснеш става доста по опасно.
устойчиви са много в завой, но като всяка кола със задно задвижване, винаги трябва да имаш едно наум.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

1. Imal sam 85-ta MR2 i sam vzimal zavoi v koito az samiq se bqh otpisal, ne misleh 4e moje6e da gi vzeme kolata i bqh gotov za udardiver написа:това къде го прочете?K-A-N-U написа:DodoIwanow ami haide vzimai q, samo da znae6 4e tova ne e kola za drift ili power slidesPoradi sredno razpolojeniq si motor imat mnogo dobra stabilnost na pytq i v zavoi sa stra6no ustoi4ivi.
2. razrovi se na internet za previlegii na kolite sys Mid Engine i 6te razbere6 za6to e mnogo stabilna v zavoite, neslu4aino mnogo skypi koli idvat s imenno takyv set up
-
Значи от всичко дотук разбрах, че колата не се дрифти по завоите, дори ако ти искаш. Така ли или пак нещо не съм дочел и доразбрал???
Защото ако е така.. ми аз не мога да го повярвам Все пак е със задно. Имах една стара жикула и дори тя се дрифтеше по завоите с невероятните си 1100кубика и стези мощни 45 коня. Не може кола със задно и с нещо от сорта на 157 коня да не се завърти. Предполагам, че и е много лека предницата и е възможно предните гумида не искат дазацемят и да не завие примерно. Абе много интересно ми стана да ви кажа честно. Има ли някой такава? Искам да я видя в действие.
Защото ако е така.. ми аз не мога да го повярвам Все пак е със задно. Имах една стара жикула и дори тя се дрифтеше по завоите с невероятните си 1100кубика и стези мощни 45 коня. Не може кола със задно и с нещо от сорта на 157 коня да не се завърти. Предполагам, че и е много лека предницата и е възможно предните гумида не искат дазацемят и да не завие примерно. Абе много интересно ми стана да ви кажа честно. Има ли някой такава? Искам да я видя в действие.
Дълго си търсих за мен та съм ровил и карал доволно мр-и, твърдя че колата е куца точно от към стабилност в завой. Именно за това говорим и за синдрома - порше...Проблемите са изчистени в МР-С но пък там цената вече става друга. Това беше и причината да се откажа и да купя МХ5. Не ме разбирай погрешно. Колата супер кефи, понавярвява доволно, но е трудна за каране. в едно от ревютата Кейчи го обяснява много точно. Проблем с недозавиване и в следващия момент вече има свръхзавиване....K-A-N-U написа:1. Imal sam 85-ta MR2 i sam vzimal zavoi v koito az samiq se bqh otpisal, ne misleh 4e moje6e da gi vzeme kolata i bqh gotov za udardiver написа:това къде го прочете?K-A-N-U написа:DodoIwanow ami haide vzimai q, samo da znae6 4e tova ne e kola za drift ili power slidesPoradi sredno razpolojeniq si motor imat mnogo dobra stabilnost na pytq i v zavoi sa stra6no ustoi4ivi.
2. razrovi se na internet za previlegii na kolite sys Mid Engine i 6te razbere6 za6to e mnogo stabilna v zavoite, neslu4aino mnogo skypi koli idvat s imenno takyv set up

-
Ти май неискаш да чуеш какво се говори. Тоя проблем не съм го измислил аз а го казват сериозни пилоти между които и Кеичи, за който едва ли някой може да твърди че няма практика. Да го кажем по друг начин. Добър пилот дава лоши времена с МР-2 и добри с квото друго фане.... сега стана ли ясно? Говорим за управляемост и предвидимост на колата а не за техника на каране. Хората дет пишат въпросните ревюта са карали доста повече коли от мен и теб и сигурно има за какво да го твърдят. Ти казваш колата е супер стабилна в завой, с какво я сравняваш?DodoIwanow написа:Проблема с недозавиване и след това презавиване мисля че би трябвало да се изчисти доста лесно с практиката. Просто ще влизаш по рано и по външно в завоя и си готов.

-
Така де колицата е готина, ноооооо погледни ей тва на 28 минута.DodoIwanow написа:Абе ако трябва да съм честен разбрах за какво става въпрос, ама колата много ме радва и не ми се ще да има недостатъци. И не ме рабирай погрешно. Не искам да кажа че съм някакъв страшен шофьор и че няма проблем с който да не мога да се оправя. Аз със предното презавивам понякога, каму ли със задно.
http://zamunda.net/download.php/24284/B ... vi.torrent
ревюто започва така: тъ некст кар ис а чампион оф оверстеринг...що ли тъй....