сменен съединител
.Оригинално свалих от Авенсис 2003 г. Валео с надпис ,че е от Корея.В ТМ-поискаха 250 лв. за нов. Аз купих за 65 лв пак Валео само , че италиански. Сложихме го няма никакви проблеми.На предишната ми кола пак си сложих Валео. Сегашната ми е още с оригиналния, но като ми писне стърженето при потегляне ще си сложа Валео.
Техно-партс каква марка предлагат.
Авенсис 3S-FE
-
- Автомобил: Тойота Версо
- Обратна връзка:
И на мен оригиналния ми беше Валео.ceko26 написа:.Оригинално свалих от Авенсис 2003 г. Валео с надпис ,че е от Корея.В ТМ-поискаха 250 лв. за нов. Аз купих за 65 лв пак Валео само , че италиански. Сложихме го няма никакви проблеми.На предишната ми кола пак си сложих Валео. Сегашната ми е още с оригиналния, но като ми писне стърженето при потегляне ще си сложа Валео.
Първия беше AP (DELPHI), когато ме размотаваха първия път, твърдяха че чакали Валео. Кво са ми сложили незнам. Рано или късно ще го сменя и тоя съединител и ще разбера - 360 кинта съм ги преглътнал вече - майната им - ние да сме живи и здрави.
Toyota Verso
и на мен ми сложиха такъв АР не знам каква марка е ама ми сеха 370лв с труда.оригиналния ми е беше Valeo , като на притискателния пише Тойота, а на огледалния само Валео.
Относно шума не знам как да го опиша по скоро като преплъзващ ремък.появява се като покарам малко.Може би като се поразкара маслото и започва да се чува.Ама колегата май беше прав сега започна да изчезва както и тресенето.Явно е започнал да си оляга -дано да се махне напълно biggrin.gif
Относно шума не знам как да го опиша по скоро като преплъзващ ремък.появява се като покарам малко.Може би като се поразкара маслото и започва да се чува.Ама колегата май беше прав сега започна да изчезва както и тресенето.Явно е започнал да си оляга -дано да се махне напълно biggrin.gif
ceko26 написа:.Оригинално свалих от Авенсис 2003 г. Валео с надпис ,че е от Корея.В ТМ-поискаха 250 лв. за нов. Аз купих за 65 лв пак Валео само , че италиански. Сложихме го няма никакви проблеми.На предишната ми кола пак си сложих Валео. Сегашната ми е още с оригиналния, но като ми писне стърженето при потегляне ще си сложа Валео.
на мен в Тиксим пак представители на Тойота - Пловдив ми поскаха 650лв за пълния комплект без труд

-
- Автомобил: Тойота Версо
- Обратна връзка:
Тази сутрин, при докрай натиснат съединител минах през средна неравност и превключвах скорост. В момента на друсането усетих стържене по скоростния лост, все едно, че не съм натиснал съединителя.
Ето вече технически въпрос :
Възможно ли е нещо да не е сглобено както трябва около съединителя, че освен тресенето да прави и тоя номер.
Моля някой да го пробва и да каже става ли и при него така - за предпочитане е да е с оригинални (несменяни) части по съединителя.
Възможно ли е нещо да не е сглобено както трябва около съединителя, че освен тресенето да прави и тоя номер.
Моля някой да го пробва и да каже става ли и при него така - за предпочитане е да е с оригинални (несменяни) части по съединителя.
Toyota Verso
моя съвет е бягай в сервиза където са ти го сменнили и им обясни за какво става въпросpol написа:Тази сутрин, при докрай натиснат съединител минах през средна неравност и превключвах скорост. В момента на друсането усетих стържене по скоростния лост, все едно, че не съм натиснал съединителя.