За КАТ и зимните гуми

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
alex_varna
Благодарил/а: 1 път

Мнение от alex_varna » 09 Ное 2007 16:43

Вчера се зачетох в условията на полицата за автокаското и там пишеше следното : "застрахователя не изплаща щети при :...... изтрити грайфери и ДРУГИ.... " ( от катастрофа заради изтрити грайфер)
А това "ДРУГИ" ми се струва прекалено глобално и необятно понятие, а именно ако се блъсна зимата в снега и после се установи , че съм карал с летни гуми , които въпреки , че са летни са имали достатъчно голям грайфер дали ще ми признят щетата или ще ме препратят към това "ДРУГИ" и ще ми кажат "Да си карал със зимни гуми, спасявай се".
В повечето страни от Европа било задължително да се кара със зимни гуми , а както се чува в момента ж БГ умували как да променят закона така , че и тук да е задължително да се кара със зимни гуми.
И днеска колкото и да ми беше неприятно отидох и купих 4 гуми FULDA KRYSTAL MONTERO 2 и да видим ще вършат ли работа или няма да вършат.
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI

Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD

Аватар
KORD

Мнение от KORD » 09 Ное 2007 17:40

Mnogo qsno 4e e prepora4itelno seki sebeuvajavash se shofior koito moje da si go pozvoli bi trqbvalo da kara s zimni i letni gumi !!! Razlikata e golama az go prava tova ot kakto karam avtomobil ni dokato moga da si go pozvolia nqma da se otkaja. Sqka dobra lqtna gima e pulna mizeria na snqg i na po studeno vreme !!!
Изображение
"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998 :)

Публикувай отговор