Вчера се зачетох в условията на полицата за автокаското и там пишеше следното : "застрахователя не изплаща щети при :...... изтрити грайфери и ДРУГИ.... " ( от катастрофа заради изтрити грайфер)
А това "ДРУГИ" ми се струва прекалено глобално и необятно понятие, а именно ако се блъсна зимата в снега и после се установи , че съм карал с летни гуми , които въпреки , че са летни са имали достатъчно голям грайфер дали ще ми признят щетата или ще ме препратят към това "ДРУГИ" и ще ми кажат "Да си карал със зимни гуми, спасявай се".
В повечето страни от Европа било задължително да се кара със зимни гуми , а както се чува в момента ж БГ умували как да променят закона така , че и тук да е задължително да се кара със зимни гуми.
И днеска колкото и да ми беше неприятно отидох и купих 4 гуми FULDA KRYSTAL MONTERO 2 и да видим ще вършат ли работа или няма да вършат.
За КАТ и зимните гуми
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
Mnogo qsno 4e e prepora4itelno seki sebeuvajavash se shofior koito moje da si go pozvoli bi trqbvalo da kara s zimni i letni gumi !!! Razlikata e golama az go prava tova ot kakto karam avtomobil ni dokato moga da si go pozvolia nqma da se otkaja. Sqka dobra lqtna gima e pulna mizeria na snqg i na po studeno vreme !!!

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998