Не. Писах по-горе че не се влияе от такива неща. Само по програмен път. От там само брояча на маслото се занулява да не се сърди че не е сменено.
Не я спамя... идеята е да не подведеш с глупостите които пишеш следващите. Чети...
Не. Писах по-горе че не се влияе от такива неща. Само по програмен път. От там само брояча на маслото се занулява да не се сърди че не е сменено.
Не я спамя... идеята е да не подведеш с глупостите които пишеш следващите. Чети...
И аз така мисля ... За тотално неграмотния ти подход към техниката.
Супер, сега трябва да търся сервиз да ми "програмира" клапана.
1. Има тема за работещи и пробвани китайски менте кабели. Цената им е на между 50% и 70% от цената на посещение във фирмен сервиз. Софтуера го има в Интернет "излекуван да не иска пари". На спестено второ посещение си спестил парите за кабела, и ще ти останат за амортизацията на лаптопа който ще ползваш. На трети "диагностичен сеанс" ще си избил евтиния лаптоп втора употреба "купен от някъде си". Този подход си има и предимства - мога да си проверя автомобила когато имам нужда, дори и в Неделя късно вечер. Отделно си пазя файлове с диагностични данни за моят автомобил още от 2020 насам, и си имам доста данни за сравнение и размисъл.
По време или преди покупката на автомобила, никой никъде не ти е гарантирал, че ще можеш да си поддържаш автомобила в домашни условия. Това или го проверяваш преди покупката, или приемаш фактите - съвременните, дори 20 годишни автомобили вече не са никак просто устроени.
Преди няколко дена с един мой комшия я закачихме за лаптопа му (с някакво Делфи) да видим дали има грешки. Нямаше.
Този въпрос не е за обсъждане тук!
тези рав4ки си адаптират сами, вече е адаптиран споко
Ами дано. Вчера ми даде малко над 8 градско.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта