ALTEZZA написа:ta govorih s kolegata za vaprosnite chasti, no toi ne se e zasilil da razglobiava dvigatelia 7M-GTE, no kaza che ste proveri kakvo moje da napravi i ste mi kaje za kvi pari stava vapros. btw, toi kaza che ne ti triabva resistor pak-a, kaza che ijectori ot 7M rabotiat bez problem na 5M dvigatel, problema bil ako iskash da napravish obratnoto, da slojish injectori ot 5M na dvigatel 7M, togava ste ti triabva resistor pak-a, az lichno haber si niamam obache

. btw, preporacha mi interestna stranica za info
http://www.toysport.com/
tam otidi na TECH INFO
aha, eto tova e novost! az znaeh che injektorite si rabotyat sus sobstvenite si resistror packove... ami stava vupros, che tezi sa nisko ohmovi injektori, HOLD and PEAK, ta te nerabotyat dobre ako gi kachish direktno na 12V, kakto visokoohmovite. reistor pack-a izchistva voltaga do specifichna stepen za specifichniyat injektor.
az zatova na moyata smenih injektorite ot nisko na visoko ohmovi, za da ne tursya ili da ne si pravya resistror pack.
ama ako ima problem s injektorite, shte si namerya Bosch visokoohmovi, pine sa standarten razmer i na 5MG-to sus standartnite buksi.
dobre shte chakam info ot teb togava...

, mersi!