Прибрах се

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Re: Прибрах се

Мнение от nowyaris » 14 Дек 2013 18:50

Искам да благодаря на Слоу-снимките са много оправени-на живо съм още по-грозен.
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 14 Дек 2013 18:50

Щом пак ще се връщаш, ти прощавам. rolleyes.gif laugh.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

nowyaris

Мнение от nowyaris » 14 Дек 2013 19:07

Kiki написа:Щом пак ще се връщаш, ти прощавам. rolleyes.gif laugh.gif
Fiellen Dank,Kiki.Олекна ми от твоята прошка.При теб как е-пастираш ли количките?В Deutschland е доста скъпо удоволствие - тука как е?Хората имат ли все още пари за това?Ще се радвам ако си добре,наистина. :thumbsup:

Аватар
iovkito
Благодарил/а: 17 пъти
Получена  благодарност: 95 пъти

Мнение от iovkito » 14 Дек 2013 22:57

nowyaris написа:
Fiellen Dank,Kiki.
Оправи малко немския . biggrin.gif
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 15 Дек 2013 08:07

Що бе?, писмено е с грешка, ама говоримо го докарваш. По скоро - почвай да учиш турски, а в перспектива направо арабски.
Изображение

nowyaris

Мнение от nowyaris » 15 Дек 2013 08:48

iovkito написа:
nowyaris написа:
Fiellen Dank,Kiki.
Оправи малко немския . biggrin.gif
За тези пари - толкоз немски.Ако бях по-добре с езика нямаше да сменям памперси в Германия.Не че е лоша професия,или зле платена,ама има и по-добри.Само че искат перфектен немски и никакъв алкохол biggrin.gif .

nowyaris

Мнение от nowyaris » 15 Дек 2013 08:57

Rudy написа:Що бе?, писмено е с грешка, ама говоримо го докарваш. По скоро - почвай да учиш турски, а в перспектива направо арабски.
worthy.gif Благодарности за проявеното разбиране.там където съм аз няма абсолютно никакви чужденци.В Ратхауса и Фолксбанката казаха че за пръв път виждат български персоналаусвайз.Да не ти разправям пък какво беше в Ауслендерамта.То където съм аз не са немци-фризийци са с отвратителен немски-по скоро е датски.И всички са с абсолютна непоносимост към чужденци-затова ги няма твърде.Иначе за турския и арабския си прав-на автогарата в Хамбург се чувствах като на автогарата в Исперих cool.gif .

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 15 Дек 2013 15:02

nowyaris написа:...Иначе за турския и арабския си прав-на автогарата в Хамбург се чувствах като на автогарата в Исперих cool.gif .
tooth.gif tooth.gif

welcome home и от мен! :cheers:
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

nowyaris

Мнение от nowyaris » 15 Дек 2013 18:10

jim_beam написа:
nowyaris написа:...Иначе за турския и арабския си прав-на автогарата в Хамбург се чувствах като на автогарата в Исперих cool.gif .
tooth.gif tooth.gif

Мерси,Джими,туй с чашите много ми хареса,току що си взех щерката от Отопени и сме се заредили вече цялата фамилия около масата.Живота на емигранта принципно е гаден,ама заради такива моменти си струва......

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 15 Дек 2013 21:57

nowyaris написа:
jim_beam написа:
tooth.gif tooth.gif

Мерси,Джими,туй с чашите много ми хареса,току що си взех щерката от Отопени и сме се заредили вече цялата фамилия около масата.Живота на емигранта принципно е гаден,ама заради такива моменти си струва......
Важното е щерката да върви в правилната посока и ти да си жив и здрав да я подкрепяш. :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 15 Дек 2013 22:31

nowyaris написа:
Fiellen Dank,Kiki.Олекна ми от твоята прошка.При теб как е-пастираш ли количките?В Deutschland е доста скъпо удоволствие - тука как е?Хората имат ли все още пари за това?Ще се радвам ако си добре,наистина. :thumbsup:
Благодаря ти! При мен всичко е наред. Ще се радвам, ако и ти се справяш в Германия. Радвам се, че си намерил начин да изкарваш пари и да помагаш на детето си.
Имай предвид, че срамна работа няма. Има срамен мързел или срамно хленчене. Срамно е и когато една овца се мисли за лъв, но всеки, който съумее да се държи на гребена на вълната по какъвто и да е честен начин е достоен за уважение. :thumbsup:
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

nowyaris

Мнение от nowyaris » 16 Дек 2013 05:44

zi_zi_top написа:.
Важното е щерката да върви в правилната посока и ти да си жив и здрав да я подкрепяш. :thumbsup:
Мерси,Докторе .Важното е всички да сме живи и здрави.Искрено се надявам Фармация в Кингс Колидж на центъра на Лондон да е правилната посока.Беше приета и Медицина,но не искаше и да чуе.За сега хайванчето се справя учудващо добре .

nowyaris

Мнение от nowyaris » 16 Дек 2013 06:02

Kiki написа: Благодаря ти! При мен всичко е наред. Ще се радвам, ако и ти се справяш в Германия. Радвам се, че си намерил начин да изкарваш пари и да помагаш на детето си.
Имай предвид, че срамна работа няма. Има срамен мързел или срамно хленчене. Срамно е и когато една овца се мисли за лъв, но всеки, който съумее да се държи на гребена на вълната по какъвто и да е честен начин е достоен за уважение. :thumbsup:
Радвам се че и при теб всичко е наред.Всъщност да се грижиш за възрастни и болни хора не е чак толкова лошо- на всички или се е налагало да го правят,или тепърва им предстои /ако са грижовни,но бедни наследници,естествено/.Оказа се че се справям чудесно в новото си превъплъщение biggrin.gif .За съжаление не мога да кажа че в момента съм на гребена на вълната.Бил съм там доста време и знам какво е усещането. Живота е палачинка,обръща се и няма нищо сигурно.Ама толкова нещо ми е минало през главата,и това ще мине.Най- важното е да сме живи и здрави . В момента всичките ми клиенти са богати,обаче..... stretcher.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 16 Дек 2013 17:19

Браво!
Дано някои от клиентите ти да ти завещае някоя японка - я Тойота, я Хонда.
Аз познавам тук много хора, на които свършва работния договор преждевременно, поради гушване на букетчето от клиента.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

nowyaris

Мнение от nowyaris » 16 Дек 2013 18:53

Japanese_fever написа:Браво!
Дано някои от клиентите ти да ти завещае някоя японка - я Тойота, я Хонда.
Аз познавам тук много хора, на които свършва работния договор преждевременно, поради гушване на букетчето от клиента.
Така не се говори.Дори не бива и да се мисли.Ние отиваме да помагаме на тези възрастни и много болни хора,а не да ги "скубем".Дори и парите с които ни плащат не са техни - от застраховки и здравни каси са.Това е професия,не просия.Отделно дето повечето,докато са били здрави,са правили деца като за световно wink.gif и завещанията им са подготвени отдавна.

Публикувай отговор