Прибрах се
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: Прибрах се
Искам да благодаря на Слоу-снимките са много оправени-на живо съм още по-грозен.
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Щом пак ще се връщаш, ти прощавам.
laugh.gif

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
Fiellen Dank,Kiki.Олекна ми от твоята прошка.При теб как е-пастираш ли количките?В Deutschland е доста скъпо удоволствие - тука как е?Хората имат ли все още пари за това?Ще се радвам ако си добре,наистина.Kiki написа:Щом пак ще се връщаш, ти прощавам.laugh.gif

- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Оправи малко немския . biggrin.gifnowyaris написа:Fiellen Dank,Kiki.Kiki написа:Щом пак ще се връщаш, ти прощавам.laugh.gif
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Що бе?, писмено е с грешка, ама говоримо го докарваш. По скоро - почвай да учиш турски, а в перспектива направо арабски.

-
За тези пари - толкоз немски.Ако бях по-добре с езика нямаше да сменям памперси в Германия.Не че е лоша професия,или зле платена,ама има и по-добри.Само че искат перфектен немски и никакъв алкохол biggrin.gif .iovkito написа:Оправи малко немския . biggrin.gifnowyaris написа:Fiellen Dank,Kiki.Kiki написа:Щом пак ще се връщаш, ти прощавам.laugh.gif
-
Rudy написа:Що бе?, писмено е с грешка, ама говоримо го докарваш. По скоро - почвай да учиш турски, а в перспектива направо арабски.

- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
nowyaris написа:...Иначе за турския и арабския си прав-на автогарата в Хамбург се чувствах като на автогарата в Исперих.

welcome home и от мен!

-
Мерси,Джими,туй с чашите много ми хареса,току що си взех щерката от Отопени и сме се заредили вече цялата фамилия около масата.Живота на емигранта принципно е гаден,ама заради такива моменти си струва......jim_beam написа:nowyaris написа:...Иначе за турския и арабския си прав-на автогарата в Хамбург се чувствах като на автогарата в Исперих.
![]()
![]()
welcome home и от мен!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Важното е щерката да върви в правилната посока и ти да си жив и здрав да я подкрепяш.nowyaris написа:Мерси,Джими,туй с чашите много ми хареса,току що си взех щерката от Отопени и сме се заредили вече цялата фамилия около масата.Живота на емигранта принципно е гаден,ама заради такива моменти си струва......jim_beam написа:nowyaris написа:...Иначе за турския и арабския си прав-на автогарата в Хамбург се чувствах като на автогарата в Исперих.
![]()
![]()
welcome home и от мен!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Благодаря ти! При мен всичко е наред. Ще се радвам, ако и ти се справяш в Германия. Радвам се, че си намерил начин да изкарваш пари и да помагаш на детето си.nowyaris написа:Fiellen Dank,Kiki.Олекна ми от твоята прошка.При теб как е-пастираш ли количките?В Deutschland е доста скъпо удоволствие - тука как е?Хората имат ли все още пари за това?Ще се радвам ако си добре,наистина.Kiki написа:Щом пак ще се връщаш, ти прощавам.laugh.gif
Имай предвид, че срамна работа няма. Има срамен мързел или срамно хленчене. Срамно е и когато една овца се мисли за лъв, но всеки, който съумее да се държи на гребена на вълната по какъвто и да е честен начин е достоен за уважение.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
Мерси,Докторе .Важното е всички да сме живи и здрави.Искрено се надявам Фармация в Кингс Колидж на центъра на Лондон да е правилната посока.Беше приета и Медицина,но не искаше и да чуе.За сега хайванчето се справя учудващо добре .zi_zi_top написа:.
Важното е щерката да върви в правилната посока и ти да си жив и здрав да я подкрепяш.
-
Радвам се че и при теб всичко е наред.Всъщност да се грижиш за възрастни и болни хора не е чак толкова лошо- на всички или се е налагало да го правят,или тепърва им предстои /ако са грижовни,но бедни наследници,естествено/.Оказа се че се справям чудесно в новото си превъплъщение biggrin.gif .За съжаление не мога да кажа че в момента съм на гребена на вълната.Бил съм там доста време и знам какво е усещането. Живота е палачинка,обръща се и няма нищо сигурно.Ама толкова нещо ми е минало през главата,и това ще мине.Най- важното е да сме живи и здрави . В момента всичките ми клиенти са богати,обаче.....Kiki написа: Благодаря ти! При мен всичко е наред. Ще се радвам, ако и ти се справяш в Германия. Радвам се, че си намерил начин да изкарваш пари и да помагаш на детето си.
Имай предвид, че срамна работа няма. Има срамен мързел или срамно хленчене. Срамно е и когато една овца се мисли за лъв, но всеки, който съумее да се държи на гребена на вълната по какъвто и да е честен начин е достоен за уважение.

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Браво!
Дано някои от клиентите ти да ти завещае някоя японка - я Тойота, я Хонда.
Аз познавам тук много хора, на които свършва работния договор преждевременно, поради гушване на букетчето от клиента.
Аз познавам тук много хора, на които свършва работния договор преждевременно, поради гушване на букетчето от клиента.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
Така не се говори.Дори не бива и да се мисли.Ние отиваме да помагаме на тези възрастни и много болни хора,а не да ги "скубем".Дори и парите с които ни плащат не са техни - от застраховки и здравни каси са.Това е професия,не просия.Отделно дето повечето,докато са били здрави,са правили деца като за световноJapanese_fever написа:Браво!