naydenov написа:memorex написа:Kкак не ви е срам да сравнявате Toyota с Ford дето един двигател не могат да направят да не говорим за всичко останало/евтина пластмаса/.Китайските са по добри от Ford.
Под мен живее един човечец , всяка сутрин той ходи да зарежда един квартален плод и зеленчук . Става във 04.00ч. - всеки божи ден, кара Форд транзит от далечната 1990 година на миналият век- 1000 000км ги има гаранция . Този трудолюбив човек ми каза една приказка във една прохладна есенна сутрин.... Комшо (каза ми той) от бусовете произведени през 89-90 г във движение по улиците останаха само Мерцедес и Форд други вече няма , изчезнаха от лицето на земята всички останали

Аз неможах да му опонирам разби ме със едно изречение
Няма смисъл да спорим на тази тема , все едно да спорим за Левски и ЦСКА
Толкова за двигателите на Форд. Те не са по лоши от всички останали .... ФАКТ
Хаха, не ме изумява селския хумор,а ме изумяват хората, които го цитират, та чак не се замислят дори.
По-отвратителен и тракащ, при това неособено надежден бус от Транзит не мися,че има. Сега по въпроса - този твой съсед защо не го попиташ каква територия обхваща проучването му - кръчмата, близките градове и села или просто територията на България. Защо не допълни в тезата си за митата на японските бусове, които се налагаха и съответно почти не се внасяха. Как очакваш да има повече от едно нещо,което се внася многократно по-малко?
Баща ми има Хайейс на 500 000км. и зимата ги разнася с въже напред назад такива фордове и мерцедеси,щото им замръзнала нафтата! Това обясняват те. Само че той им казва,че зарежда същата нафта, не зарежда по-различна. Пали от четвърт оборот и работи 5 пъти по-тихо. Това е японска техника.
Само да добавя,че 500 000км. по буса е сменен 1 радиатор, 1 термостат, каре на волан, 2-те задни карета, 2-та задни амортисьора и 1 стабилизираща щанга. Нито шарнири,нито накрайници, нищо! Това разбирам аз здрав бус за половин милион километра реално не е пипано нищо по него! Единствено има ръжда, но и Форд има, и Мерцедесите имат.
Та питай твоя съсед защо в арабските страни, в Африка никой не кара Форд или Мерцедес бус,а всички карат Тойота бусове. Но там сервизите не са достатъчно разпространени, нито квалификацията на сервизните работници и трябва здрав бус. Не случайно там се опитваше да продава Пежо, и продаваш много, и много се чупеше, докато Тойота не стъпи на този пазар.
Спира ме с на баща ми буса един арабин и иска да го купува - казва ми - стягам го и го продавам в Африка, там се купуват като топъл хляб тия Тойоти.