ToyotaPassion написа:Scott написа:prius 3 написа:... Горе-долу се е получило и може да се добие представа дали Приус е икономичен при различни режими на каране...
Хм, 58 човека са прочели темата във форума, а само 17 са гледали клипа. Нещо става с тоя форум, аз мислех че такива теми се посрещат
с бурни ръкопляскания, викове “Тойота е Номер 1” и ставане на крака... или най–малкото LEXUS получава 'множествен оргазъм'

Аз пък по-скоро очаквах, че тази тема ще предизвика теб и още някои други съфорумци пак 'да търсите под вола теле'..... За сега в тази посока не се получава, ама знае ли се...

Лично аз не коментирах, защото не видях нещо, което вече да не съм знаел или очаквал ... И Да - наистина "Тойота е Номер 1". Неслучайно този Приус въпреки не толкова ниската си цена е третата по продажби в света за тази година след Корола и Фокус.
Хахаха, почна се търсенето на телето под вола. На единия не му харесва колко хора гледали клипа, на другия не му харесва, че накрая нямало среден разход, а на третия квадратчетата не му харесвали. Даже си въобразява, че специално за него снимам клипчета.

Като пущах снимки със среден разход не беше добре, щото видите ли съм карал, като пенсионер, нямало никакъв кеф от такова шофиране, на магистрала колата харчела над 10/100, бил съм е пущал по нанадолнище и за това съм имал разход 2,5/100 и още много, много бисери. Сега пущам клип и пак нещата не са им на таман.
Няма оправия с такива хора ей... Снимки, клипове, източници в мрежата за нещата как точно стоят и пак на бялото казват черно.
П.С. За недоволните, които още не са разбрали ще кажа, че предназначението на клипа няма нищо общо със средния разход на гориво и изобщо идеята ми не е била такава. Интересното е как повечето го разбраха, а само едни и същи хора не могат. Още по-интересното е, че същите тези хора, които най-малко са запознати с хибридите, най-много парадират със знания в тази насока. Това е все едно неграмотен да те учи как да четеш. biggrin.gif
П.С.1. За всички останали споменавам как се получи идеята за това клипче. Всъщност никога не съм снимал и е нямало за какво да снимам в колата с телефон, който да го държа в една ръка, а с другата да карам. Едно, че е неудобно и второ, че е и опасно. Както си карах на аутобана до мен мина една екзотична кола, която изключително рядко може да се види. Лично аз за първи път е виждах на живо и извадих телефона да е снимам, но не се получи снимката. Та, така или иначе беше в ръката ми, реших, че е добре да направя едно клипче просто ей, така. Изобщо не бях сигурен, че ще стане, но въпреки това опитах и се получи горе-долу. Ако наистина исках да направя клип щях да взема дигиталната камера и да го направя. Някой път, ако имам кеф и желание бих снимал, за да може пак критикарите да почнат да търсят под вола теле. biggrin.gif
П.С.2. Някой хора все по-осезателно започват да ми приличат на бай Тотьо Чушката от разказа „Критик“ на Чудомир.
Който още не го е чел този страхотен разказ и иска да го направи, моля:
ЦЪК