Обиждаш ми количката-китайците никога не могат да направят Ярис.Никой освен японците не може.Nixter написа:Аве за Волекса говоря - Китайския "Ярис" biggrin.gif
Toyota Aygo 2011
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
- Japanese_fever
Аз прочетох темата - човека иска да купува на майка си ново Айго, а яриса го навива за стар ярис.
Най-добре е да заведе мяйка си да се качи и покара и двете и каквото реши тя, това да взимат.
Най-добре е да заведе мяйка си да се качи и покара и двете и каквото реши тя, това да взимат.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Сега разгледах нивото на оборудване на предлаганото Айго и нещата не ми харесаха. Няма оборотомер, няма ел. огледала (каквито се предлагат след фейслифта), огледалата не са в цвета на купето (а са черни пластмасови), няма жабка, да не говорим за лети джанти или фарове за мъгла. Това Айго не струва 19,500лв., че да го намалят на 15,000 лв.!!! Старото Айго за 20,000 лв. го взимаше с всички екстри (макар и малко) за модела.
Защо не помислиш за Айго на старо? Количката е малка и не се кара много. Със сигурност ще намериш добри екземпляри на малко милометри за добри пари.
Защо не помислиш за Айго на старо? Количката е малка и не се кара много. Със сигурност ще намериш добри екземпляри на малко милометри за добри пари.
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
- Japanese_fever
Колко според вас една жена има нужда от оборотомер и ел. огледала,Nixter написа:И чак в ниво Speed има оборотомер. За него тряван да се кихнеш яко :(
при положение, че като ги нагласи веднъж и това ще е?
Отделно не знам колко жени знаят какво е оборотомер.
Забравяте за кой се купува тази кола и има едно главно условие - ако може да е нова!
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Аз мисля,че това Айго за 15000лв. е много добра оферта-чисто нов автомобил с всичко необходимо-само оборотомер липсва.Nixter написа:Сега разгледах нивото на оборудване на предлаганото Айго и нещата не ми харесаха. Няма оборотомер, няма ел. огледала (каквито се предлагат след фейслифта), огледалата не са в цвета на купето (а са черни пластмасови), няма жабка, да не говорим за лети джанти или фарове за мъгла. Това Айго не струва 19,500лв., че да го намалят на 15,000 лв.!!! Старото Айго за 20,000 лв. го взимаше с всички екстри (макар и малко) за модела.
http://www.toyota.bg/Images/Aygo_tcm419-475307.pdf
В крайна сметка фарове за мъгла се предлагат в по-високо оборудване и при Корола и Авенсис.
Ако човек реши,че са му много важни, може да си ги поръча за оригинално вграждане с доплащане .
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Аз си вземам дозата преди ляганеJapanese_fever написа:Събудил си се без да си вземеш дозата.
Хората говорят тук за Айго, а не за Ярис!

- Japanese_fever
Защо не заведеш майка ти да кара колите и та да си реши за размерите, екстрите и т.н.?vladimmir написа:Колеги Айгото не е ли 1 към 1 със стария Ярис по размери ?