Проблем с ТМ АУТО
Мнение от BIS » 17 Окт 2011 17:36
BIS
Мнение от desSs » 17 Окт 2011 18:21
тъкмо това си мислех, на яриса му бяха писали на шофьорската седалка /за другите не съм сигурна/. но се виждаше и с просто окоslowtraveler написа:Освен това ако някога е била маркирана колата, върху седалките често пишат с маркер - огледай (може да се вижда и само на ултравиолетова светлина).
desSs
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от Raya » 17 Окт 2011 19:49
A какво става, ако сменят седалката гаранционно? На приятел с 3-и Авенсис сега му смениха седалката (заради аербек).desSs написа:тъкмо това си мислех, на яриса му бяха писали на шофьорската седалка /за другите не съм сигурна/. но се виждаше и с просто окоslowtraveler написа:Освен това ако някога е била маркирана колата, върху седалките често пишат с маркер - огледай (може да се вижда и само на ултравиолетова светлина).
Raya
Мнение от desSs » 17 Окт 2011 20:09
на мен ми бяха счупили малкото прозорче на шофьорската врата, на което имаше маркировка, и след като минах каското и ми поставиха ново, отидох при маркировките и ми го надписаха без пари. казаха, че не било задължително /тоест застрахователите не са ме карали, тогава бях към Булстрад/, ама на мен ми е близо до вкъщи и не ми беше проблем.Raya написа:A какво става, ако сменят седалката гаранционно? На приятел с 3-и Авенсис сега му смениха седалката (заради аербек).desSs написа:тъкмо това си мислех, на яриса му бяха писали на шофьорската седалка /за другите не съм сигурна/. но се виждаше и с просто окоslowtraveler написа:Освен това ако някога е била маркирана колата, върху седалките често пишат с маркер - огледай (може да се вижда и само на ултравиолетова светлина).
тъй че ако твоя човек иска, може да иде да му драснат седалката с маркера

desSs
-
Мнение от baba_metca » 18 Окт 2011 09:15
Просто едно повторение на "Много съм разочарован от новия ми Ярис!!!". Ако приемчика отдава колата с визуален преглед в присъствието на клиента, подобни разправии няма да се случват.
baba_metca
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Мнение от slowtraveler » 18 Окт 2011 09:54

Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
kimibubo
-
Мнение от baba_metca » 19 Окт 2011 10:05
Така е, ама в случая с колега, не се знае кога точно седалката се е превърнала в това, което е сега. Може преди сервиза да е, а може и повреме на престоя в сервиза. И в двата случая приемчика може да отрече, още повече, че ако не са го уведомили от сервиза, приемчика ще си е прав за него си.slowtraveler написа:Практиката е при връщане на автомобила, клиента да огледа добре автомобила, и ако има претенции, да ги предяви на място пред приемчика..
baba_metca
-
Мнение от tribalistas » 20 Окт 2011 17:41
tribalistas
-
Мнение от tribalistas » 20 Окт 2011 17:43
Така е аз един път след пребоядисване на бронията от камъчета ми липсваха пластмасовите тапи за корите.....казаха ми, че така билиslowtraveler написа:Практиката е при връщане на автомобила, клиента да огледа добре автомобила, и ако има претенции, да ги предяви на място пред приемчика..

tribalistas
BIS
danny
kimibubo
danny
Мнение от danny » 21 Окт 2011 11:51

danny
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru