mi znachi da iztriem vsichki otgovori do sega(shtot samo razblodnikvat temata) i da slojim edin otgovor sadarjasht samo i edinstvenno dumata "ДА" i shte sme prikluchili s temata, moje daje da ia zakluchim, che niakoi da ne se obarka i da pribavi oshte neshto...Vesko написа:Въпросът е в заглавието на темата:
"Може ли да разбера с колко ключа е била колата от завода ?"
Може ли да разбера с колко ключа е била колата от завода ?
->
pri uslovie che "понеже тъста отдавна загуби единия", naistina kloni kam nula. ako se beshe setil kat kupuvash kolata ili primerno sled sedmica ili neshto takova, togava mojeshe da gi iznudish. ama sega mi se struva che e sled daj kachulka.stivi написа:Каква ли е вероятността да се съгласят с мен че не са дали сив ключ при предаването на колата и да ме снабдят с друг такъв....мисля че клони към нула
kat tragnesh da prouchvash za nov kluch, izvadi si Master Key. toi ne e zadaljitelno da idva s distancionno, ako iskash da spestish pari. no az lichno bih go vzel s distancionnoto, taka ili inache shte davash pari za kluch, po-dobre e da imash i vtoro distancionno
->
- Yuli
- Получена благодарност: 2 пъти
Не мога да разбера каква е драмата от липсата на сивия ключ. Аз го имам и никаква работа не върши. Отключва колата, но не спира алармата - греда. Не пали колата - греда. Жабката ми не се заключва а багажника ми е по принцип празен. Поради първите 2 причини не става дори на сервиз да я оставиш с него. И да го нямах какво от това...ALTEZZA написа:mi znachi da iztriem vsichki otgovori do sega(shtot samo razblodnikvat temata) i da slojim edin otgovor sadarjasht samo i edinstvenno dumata "ДА" i shte sme prikluchili s temata, moje daje da ia zakluchim, che niakoi da ne se obarka i da pribavi oshte neshto...Vesko написа:Въпросът е в заглавието на темата:
"Може ли да разбера с колко ключа е била колата от завода ?"
п.п. И аз имам един ключ реално. Заключете темата, безполезна е.