Утре най вероятно ще имам резултат,когато я оставих днес следобяд казаха че докато е топла ще искат да проверат за теч от радияторчето ,а утре на студено ще тестват и охладителната система за газове.Изобщо утре би трябвало да имам някакъв резултат.Ще напиша какво са открили.mirott написа:Потърси проблема в и около радиаторчето на парното в купето!
рав 4 98г губи антифриз
Развитието е такова ,сутринта ходих до сервиза колата е разглобена до основи,към охладителната система е вклучен някакъв апарат,по него няма дани за газове в системата.От там тръгват да разглабят таблото зада стигнат до радиаторчето и твърдят че е от него.Аз го видях след като вече е свалено от колата,Малко ме издразни на въпроса който им зададох вие надухте ли радиаторчето дали има теч,нещо измънкаха ами то от него,абе пак българска работа.Иначе на вид в долната си част е потъмяло стои като опушено от мръсния въздух ,предполагам ако там е и сълзяло то комбинация прах и антифриз за това е мръсно полепнало по ламелите на радиаторчето.Казах им че като сложат новота искам да си взема моето тогава вече лично ще го проверя ,за сега остана при тях да сравнят новото с него да няма разлики уж.Това е за сега.иначе като цена в тоуота 1500лв при тях алтернативно някаде 900лв.lederman написа:Има ли развитие по темата?
Не ви се вярва ама това 900лв е алтернативното с целия пласмасов кожух ,само радиатор не се предлага алтернативно.С труда тотал 1500 някаде.В тоуота 900 е само радиаторчето а с целия кожух 1300 без ддс.Проблема на това радиаторче че е съставено от 2 части които се снаждат с гумено уплътнение в тоуота не се предлагат или взимаш комплект или нищо не правиш.Това е положението като кола е страхотно джипче но да не се троши.mirott написа:Е то оставаше и без работата да е 900...ама пак