Джантите са еднакво топли.
FYI:Карам в Англия и колата е с обратен волан.
Абе за сега ще оставя така нещата.
Въпрос за разлика в температурата на предните гуми
Може и тъпо да звучи, но аз се сещам и за още една възможна причина.
Слънцето?
Ако си карал на запад и те е гряло яко слънцето по лявата гума...
Аз след последния компютъризиран реглаж сам си донастройвах предницата, защото колкото и да го правят на канала не е като в движение при 100км/ч, а понякога се касае за 1/4 оборот на кормилния накрайник.
Ако ти дърпа съвсем леко, то може да е от наклона на пътното платно и това е нормално, но ако дърпа драстично, е необходима корекция.
Както ти казаха, виж и наляганията в гумите.
Слънцето?

Ако си карал на запад и те е гряло яко слънцето по лявата гума...
Аз след последния компютъризиран реглаж сам си донастройвах предницата, защото колкото и да го правят на канала не е като в движение при 100км/ч, а понякога се касае за 1/4 оборот на кормилния накрайник.
Ако ти дърпа съвсем леко, то може да е от наклона на пътното платно и това е нормално, но ако дърпа драстично, е необходима корекция.
Както ти казаха, виж и наляганията в гумите.
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Дърпането на и температурата със сигурност нямат връзка но е вероятно да са причинени от едно нещо.
както е написано по-горе причините може да са 3
1. лош реглаж на предницата (след като е минала сервиз е по-малко вероятно)
2. задържаща спирачка (възможно но по-малко вероятно според мен освен това си проверил джантите и те са еднакво топли, значи не е от това)
3. различно налягане в гумите (ако дърпа в посока на по-топлата гума има голяма вероятност тя да е по-мека от другата. Ако е по мека се сплесква повече, площта на която стъпва е по-голяма, триенето е е по голямо сиреч дърпане и загряване).
аз бих започнал с проверката на 3-тата възможност
най-лесно се проверява и е доста вероятно
Задните е нормално да са по-студени
те поемат по-малко спирачни усилия и не са задвижващи.
поздрави
както е написано по-горе причините може да са 3
1. лош реглаж на предницата (след като е минала сервиз е по-малко вероятно)
2. задържаща спирачка (възможно но по-малко вероятно според мен освен това си проверил джантите и те са еднакво топли, значи не е от това)
3. различно налягане в гумите (ако дърпа в посока на по-топлата гума има голяма вероятност тя да е по-мека от другата. Ако е по мека се сплесква повече, площта на която стъпва е по-голяма, триенето е е по голямо сиреч дърпане и загряване).
аз бих започнал с проверката на 3-тата възможност

Задните е нормално да са по-студени

поздрави

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.