Nowyaris - време ли е да си ходи?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти

Постоянен бан за nowyaris?

Анкетата свършва на 27 Окт 2010 12:31

Да
18
37%
Не
31
63%

Общо гласове: 49

Аватар
Creep
Обратна връзка:

Мнение от Creep » 25 Окт 2010 19:19

Банът винаги може да бъде заобиколен, което е още по-неприятно за модераторите...
Изображение
Изображение

sacho7803

Мнение от sacho7803 » 25 Окт 2010 21:15

немога да разбера какво пък ви пречи колегата nowyaris????това е единствения човек който разведрява "заспалия форум" wacko.gif
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 25 Окт 2010 21:32

Човека отказва цигарите, сигурно му се отразява на настроението ( Рудолфо може да дадете компетентно мнение по това :)); на мен ми се отразяваше, затова се отказах да ги откажа). Не винаги е бил такъв. Като Дайвера, то зъл, то нормален smile.gif .........всеки има лоши периоди и понякога си го изкарват на всяко попаднало под ръка. Периода отминава и пак всичко си е ок.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 25 Окт 2010 22:20

sacho7803 написа:немога да разбера какво пък ви пречи колегата nowyaris????това е единствения човек който разведрява "заспалия форум" wacko.gif
Колега,

понякога - и то доста често - постовете на твоя градски са далеч от представите ми - а и не само на на мен - от "разведряване".

Моля те, обърни внимание как употребявам кавички - в случая теб не те спасяват.

И преди време ти бях обърнал внимание на същото - никой не те е вързал тук и не те задължава да присъстваш, така че ще те помоля още един път да ограничиш постовете си в сфера, която ти е понятна.

Криворазбраната градска солидарност може да ти изиграе лоша шега и когато не можеш да схванеш идеята на анкетата, ще те помоля солидарността да я изразяваш на друго място.

sacho7803

Мнение от sacho7803 » 25 Окт 2010 22:49

Fido Dido написа:
sacho7803 написа:немога да разбера какво пък ви пречи колегата nowyaris????това е единствения човек който разведрява "заспалия форум" wacko.gif
Колега,

понякога - и то доста често - постовете на твоя градски са далеч от представите ми - а и не само на на мен - от "разведряване".

Моля те, обърни внимание как употребявам кавички - в случая теб не те спасяват.

И преди време ти бях обърнал внимание на същото - никой не те е вързал тук и не те задължава да присъстваш, така че ще те помоля още един път да ограничиш постовете си в сфера, която ти е понятна.

Криворазбраната градска солидарност може да ти изиграе лоша шега и когато не можеш да схванеш идеята на анкетата, ще те помоля солидарността да я изразяваш на друго място.
да.явно съм прекалено прост че наистина немога да схвана идеята на анкетата rolleyes.gif .оня швестер diver ли беше мивер ли изпсува половината форум и.....никой нищо не му каза.май аз тряяяя ти говоря за "градска солидарност"!!!!!!!!!!!прав си....никой не ме е вързал тук....аз и затова пиша от дъжд на вятър щото знам че форумите са една необятна простотия--кеф ми е само да ги чета въпреки че на повечето въпроси знам отговорите не пиша щото.............сулю и пулю почва............ама...ама що ...ама не...ама на майка му.....п....та ....а съм супер нервна личност и малко ми тряяяя да запаля и да стане както стана в момента wink.gif и ми е все тая дали ще съм в тоя форум или не wink.gif боли ме чепката

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 25 Окт 2010 22:58

sacho7803, кое точно от това не разбра????
slowtraveler написа:....За мен излизане от добрия тон е ако започнат лични нападки към който и да е съфорумец, и смятам, че ще е разбираемо ако се даде временна или постоянна почивка от форума на 'нарушителя' :whistle: ....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

sacho7803

Мнение от sacho7803 » 25 Окт 2010 23:28

slowtraveler написа:sacho7803, кое точно от това не разбра????
slowtraveler написа:....За мен излизане от добрия тон е ако започнат лични нападки към който и да е съфорумец, и смятам, че ще е разбираемо ако се даде временна или постоянна почивка от форума на 'нарушителя' :whistle: ....
аз може и да съм отправял лични нападки//не помня//но не съм виждал nowyaris да го прави.човека си е веселяк и си пиши квото му е кеф.няма значение не искам да споря с никой нито да се карам с някого.както писах ..все ми е тая.само преди да ме разтикате и мен от тоя форум искам да ви кажа че ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.явно тук кумунизма си е още жив и всеки си варди хората wink.gif то затова тая държава никога няма да се оправи unsure.gif и затова ми е все тая.аз възпитавам децата си така че тук в българия НЯМАТ РАБОТА---вънннннн biggrin.gif тук народа от простотия комплексарщина и немотия може да те погуби психически.язък за природата за планините и за всичко...............а вий си мислете за тъпите кенефи ---що не палят и що невървят......а не ми се говори за простаците дето си махат катализаторите.оня педал-премиер можеше да се заеме да разчисти автопарка а не........................ай....лека

sashoskiora

Мнение от sashoskiora » 25 Окт 2010 23:49

С подобни теми ще се изгонят доста хора от форума.В крайна сметка всички влизаме заради Тойота и форума е за това.На мен лично са ми трити доста мнения,не защото са били вулгарни,не на място или са обиждали някой,а САМО защото са засягали нечии интереси и като няма силен довод човека отсреща му е по лесно да ми изтрие мнението и да бъде велик,че е прав и разбира всичко едва ли не.
Следя форума от доста време и се е сформирала една група на недосегаемите,по този начин ще си пишете сами.
Има хора които заклеймяват други с определения като "Голфаджия",незнам смисъла на това какъв е?Сигурно и Слоу е бил "Голфаджия"!?
Но за едно нещо sacho7803 е прав има много хора,които избиват комплекси тук.

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 26 Окт 2010 01:00

Аз съм твърдо ЗА добрия тон във форума :thumbsup: Тук не трябва да е място за простащини и леене на обиди.

Но не разбирам как точно nowyaris е сгазил лука. Аз лично от него май лошо не съм видял. Може би не съм достатъчно редовен laugh.gif

Както и да е, от мен също 'не' на бана.
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

Аватар
slowtraveler

Мнение от slowtraveler » 26 Окт 2010 08:14

sacho и sasho..
Ако прочетете темата отначало, бихте се убедили, че бе съвсем нормално обсъждане до момента в който sacho набърка личната обида, която е понесъл от diver, международното положение, потъпкването на правата на негрите и т.н.

Та дори намесихте и изтрити 'по комунистически' маниер постове, които иначе си били съвсем нормални...
Знаете, че без модериране и администриране във форума би настанала анархия...
Модерирането и администрирането са субективни, но това е единствения начин за насочване на форума в нормална посока.
Така, че винаги ще има обидени от модериране на техни постове. Ще има и бан на някой-друг съфорумец когато сгази лука...
В случая темата не е за международното положение, теми в минало време и т.н.
А си е съвсем актуална анкета - моля изказвайте се по темата...

П.С. от форума познавам лично много малко хора... Така-че едва ли би могла да ми бъде вменена някаква пристрастност...

П.П.С. Бях голфаджия като млад ами как - със 55к.с. атмосферен 1.5 дизел накъсвах всичко де ходеше на два крака ( когато успеех да го запаля - ако бе добра метеорологичната обстановка, международното положение и комбинацията на Сатурн и Венера) laugh.gif
Виж за МПС-тата нещата стояха малко по-другояче - скъсвах ги от 0-20км/ч и от там нататък ако някой успее да пробие дима зад мен - изчезваше в далечината напред laugh.gif

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 26 Окт 2010 09:50

автора на темата или някой друг власт имащ защо не пусне подобна анкета за diver . Ако има някой който заслужава БАН заради нещата които пише , diver води със светлинни години пред всички останали .
Няма такъв ПРОСТАК . Мисля че това е най-точното определение .
Само че грозните изказвания на въпросният user нещо не се забелязват от модераторите , а са повече от очебийни .
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

Аватар
slowtraveler

Мнение от slowtraveler » 26 Окт 2010 11:25

SFINKS, може би искаш да се ревизира/цензурира целия форум за години назад???
Явно е имало конкретно изказване на nowyaris, което е направило впечатление на bad_dog, и което е инициирало тази тема.
А скоро чел ли си съобщение на diver или просто се намираме на приказка?
Като гледам - последното му съобщение е отпреди повече от месец...
Няма нужда да си 'властимащ' за да пуснеш анкета - ако ти отърва - пускаш...
Ако стане батака - трием :whistle:

П.С. от тук нататък ще трия всяко мнение тук, което не е по конкретната тема, която е "Nowyaris - време ли е да си ходи?"...

b_d

Мнение от b_d » 26 Окт 2010 11:42

bad_dog написа:
slowtraveler написа:Благодаря за разбирането, но временния бан би било добре да остане - все пак nowyaris има нужда от почивка и преосмисляне...
А и все още малко колеги изразиха мнението си...
Относно добрия тон - смятам, че всеки може да има различно мнение.
Но това мнение трябва да е аргументирано (дори и ако аргументите не са с достатъчна тежест - може толкова да са възможностите на пишещия).
За мен излизане от добрия тон е ако започнат лични нападки към който и да е съфорумец, и смятам, че ще е разбираемо ако се даде временна или постоянна почивка от форума на 'нарушителя' :whistle:

Така-че - ще отделя внимание :thumbsup:

П.С. добре би било nowyaris и той да напише нещо в тази тема, когато му отпадне бана
Така да бъде - банът ще остане до края на анкетата. Няма бан по IP - т.е. продължава да може да чете темата.
Банът е махнат.

b_d

Мнение от b_d » 26 Окт 2010 12:08

bad_dog написа:Малко офтопик, като написаното НЯМА никаква връзка с темата или с колегата nowyaris:

Имаше едно време един форум, в който мненията бяха доста аргументирани, отношенията културни и т.н. Сега въпросният форум е 95% спам. Някой ще обвини модераторите и липсата на такива преди това, но НЕ те създават въпросния спам. Някой друг е виновен.

Дали в резултат на това или не, но много от хората, които пишеха преди вече не го правят и аз напълно ги разбирам. За какво да участваш в разговор, в който липсва /културен/ диалог, в който аргументите не се чуват, в който надделява празният и лишен от съдържание шум...

Поради това за себе си реших, че този форум ми носи предимно негативни емоции и в резултат това е последното ми мнение тук, след което ще прекръстя и деактивирам потребителя си.

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 26 Окт 2010 15:55

slowtraveler написа:SFINKS, може би искаш да се ревизира/цензурира целия форум за години назад???
Явно е имало конкретно изказване на nowyaris, което е направило впечатление на bad_dog, и което е инициирало тази тема.
А скоро чел ли си съобщение на diver или просто се намираме на приказка?
Като гледам - последното му съобщение е отпреди повече от месец...
Няма нужда да си 'властимащ' за да пуснеш анкета - ако ти отърва - пускаш...
Ако стане батака - трием :whistle:

П.С. от тук нататък ще трия всяко мнение тук, което не е по конкретната тема, която е "Nowyaris - време ли е да си ходи?"...
нищо не искам да ревизирам , цензурирам ,анкетирам и т.н. :thumbsup:
просто ако има правила да са валидни за всички :thumbsup:
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

Публикувай отговор