Nowyaris - време ли е да си ходи?
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Човека отказва цигарите, сигурно му се отразява на настроението ( Рудолфо може да дадете компетентно мнение по това
); на мен ми се отразяваше, затова се отказах да ги откажа). Не винаги е бил такъв. Като Дайвера, то зъл, то нормален
.........всеки има лоши периоди и понякога си го изкарват на всяко попаднало под ръка. Периода отминава и пак всичко си е ок.

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Колега,sacho7803 написа:немога да разбера какво пък ви пречи колегата nowyaris????това е единствения човек който разведрява "заспалия форум"
понякога - и то доста често - постовете на твоя градски са далеч от представите ми - а и не само на на мен - от "разведряване".
Моля те, обърни внимание как употребявам кавички - в случая теб не те спасяват.
И преди време ти бях обърнал внимание на същото - никой не те е вързал тук и не те задължава да присъстваш, така че ще те помоля още един път да ограничиш постовете си в сфера, която ти е понятна.
Криворазбраната градска солидарност може да ти изиграе лоша шега и когато не можеш да схванеш идеята на анкетата, ще те помоля солидарността да я изразяваш на друго място.
да.явно съм прекалено прост че наистина немога да схвана идеята на анкетатаFido Dido написа:Колега,sacho7803 написа:немога да разбера какво пък ви пречи колегата nowyaris????това е единствения човек който разведрява "заспалия форум"
понякога - и то доста често - постовете на твоя градски са далеч от представите ми - а и не само на на мен - от "разведряване".
Моля те, обърни внимание как употребявам кавички - в случая теб не те спасяват.
И преди време ти бях обърнал внимание на същото - никой не те е вързал тук и не те задължава да присъстваш, така че ще те помоля още един път да ограничиш постовете си в сфера, която ти е понятна.
Криворазбраната градска солидарност може да ти изиграе лоша шега и когато не можеш да схванеш идеята на анкетата, ще те помоля солидарността да я изразяваш на друго място.

Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
sacho7803, кое точно от това не разбра????
slowtraveler написа:....За мен излизане от добрия тон е ако започнат лични нападки към който и да е съфорумец, и смятам, че ще е разбираемо ако се даде временна или постоянна почивка от форума на 'нарушителя'....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
аз може и да съм отправял лични нападки//не помня//но не съм виждал nowyaris да го прави.човека си е веселяк и си пиши квото му е кеф.няма значение не искам да споря с никой нито да се карам с някого.както писах ..все ми е тая.само преди да ме разтикате и мен от тоя форум искам да ви кажа че ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.явно тук кумунизма си е още жив и всеки си варди хоратаslowtraveler написа:sacho7803, кое точно от това не разбра????slowtraveler написа:....За мен излизане от добрия тон е ако започнат лични нападки към който и да е съфорумец, и смятам, че ще е разбираемо ако се даде временна или постоянна почивка от форума на 'нарушителя'....

Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
-
С подобни теми ще се изгонят доста хора от форума.В крайна сметка всички влизаме заради Тойота и форума е за това.На мен лично са ми трити доста мнения,не защото са били вулгарни,не на място или са обиждали някой,а САМО защото са засягали нечии интереси и като няма силен довод човека отсреща му е по лесно да ми изтрие мнението и да бъде велик,че е прав и разбира всичко едва ли не.
Следя форума от доста време и се е сформирала една група на недосегаемите,по този начин ще си пишете сами.
Има хора които заклеймяват други с определения като "Голфаджия",незнам смисъла на това какъв е?Сигурно и Слоу е бил "Голфаджия"!?
Но за едно нещо sacho7803 е прав има много хора,които избиват комплекси тук.
Следя форума от доста време и се е сформирала една група на недосегаемите,по този начин ще си пишете сами.
Има хора които заклеймяват други с определения като "Голфаджия",незнам смисъла на това какъв е?Сигурно и Слоу е бил "Голфаджия"!?
Но за едно нещо sacho7803 е прав има много хора,които избиват комплекси тук.
Аз съм твърдо ЗА добрия тон във форума
Тук не трябва да е място за простащини и леене на обиди.
Но не разбирам как точно nowyaris е сгазил лука. Аз лично от него май лошо не съм видял. Може би не съм достатъчно редовен laugh.gif
Както и да е, от мен също 'не' на бана.

Но не разбирам как точно nowyaris е сгазил лука. Аз лично от него май лошо не съм видял. Може би не съм достатъчно редовен laugh.gif
Както и да е, от мен също 'не' на бана.
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
- slowtraveler
sacho и sasho..
Ако прочетете темата отначало, бихте се убедили, че бе съвсем нормално обсъждане до момента в който sacho набърка личната обида, която е понесъл от diver, международното положение, потъпкването на правата на негрите и т.н.
Та дори намесихте и изтрити 'по комунистически' маниер постове, които иначе си били съвсем нормални...
Знаете, че без модериране и администриране във форума би настанала анархия...
Модерирането и администрирането са субективни, но това е единствения начин за насочване на форума в нормална посока.
Така, че винаги ще има обидени от модериране на техни постове. Ще има и бан на някой-друг съфорумец когато сгази лука...
В случая темата не е за международното положение, теми в минало време и т.н.
А си е съвсем актуална анкета - моля изказвайте се по темата...
П.С. от форума познавам лично много малко хора... Така-че едва ли би могла да ми бъде вменена някаква пристрастност...
П.П.С. Бях голфаджия като млад ами как - със 55к.с. атмосферен 1.5 дизел накъсвах всичко де ходеше на два крака ( когато успеех да го запаля - ако бе добра метеорологичната обстановка, международното положение и комбинацията на Сатурн и Венера) laugh.gif
Виж за МПС-тата нещата стояха малко по-другояче - скъсвах ги от 0-20км/ч и от там нататък ако някой успее да пробие дима зад мен - изчезваше в далечината напред laugh.gif
Ако прочетете темата отначало, бихте се убедили, че бе съвсем нормално обсъждане до момента в който sacho набърка личната обида, която е понесъл от diver, международното положение, потъпкването на правата на негрите и т.н.
Та дори намесихте и изтрити 'по комунистически' маниер постове, които иначе си били съвсем нормални...
Знаете, че без модериране и администриране във форума би настанала анархия...
Модерирането и администрирането са субективни, но това е единствения начин за насочване на форума в нормална посока.
Така, че винаги ще има обидени от модериране на техни постове. Ще има и бан на някой-друг съфорумец когато сгази лука...
В случая темата не е за международното положение, теми в минало време и т.н.
А си е съвсем актуална анкета - моля изказвайте се по темата...
П.С. от форума познавам лично много малко хора... Така-че едва ли би могла да ми бъде вменена някаква пристрастност...
П.П.С. Бях голфаджия като млад ами как - със 55к.с. атмосферен 1.5 дизел накъсвах всичко де ходеше на два крака ( когато успеех да го запаля - ако бе добра метеорологичната обстановка, международното положение и комбинацията на Сатурн и Венера) laugh.gif
Виж за МПС-тата нещата стояха малко по-другояче - скъсвах ги от 0-20км/ч и от там нататък ако някой успее да пробие дима зад мен - изчезваше в далечината напред laugh.gif
автора на темата или някой друг власт имащ защо не пусне подобна анкета за diver . Ако има някой който заслужава БАН заради нещата които пише , diver води със светлинни години пред всички останали .
Няма такъв ПРОСТАК . Мисля че това е най-точното определение .
Само че грозните изказвания на въпросният user нещо не се забелязват от модераторите , а са повече от очебийни .
Няма такъв ПРОСТАК . Мисля че това е най-точното определение .
Само че грозните изказвания на въпросният user нещо не се забелязват от модераторите , а са повече от очебийни .
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
- slowtraveler
SFINKS, може би искаш да се ревизира/цензурира целия форум за години назад???
Явно е имало конкретно изказване на nowyaris, което е направило впечатление на bad_dog, и което е инициирало тази тема.
А скоро чел ли си съобщение на diver или просто се намираме на приказка?
Като гледам - последното му съобщение е отпреди повече от месец...
Няма нужда да си 'властимащ' за да пуснеш анкета - ако ти отърва - пускаш...
Ако стане батака - трием
П.С. от тук нататък ще трия всяко мнение тук, което не е по конкретната тема, която е "Nowyaris - време ли е да си ходи?"...
Явно е имало конкретно изказване на nowyaris, което е направило впечатление на bad_dog, и което е инициирало тази тема.
Ако стане батака - трием

П.С. от тук нататък ще трия всяко мнение тук, което не е по конкретната тема, която е "Nowyaris - време ли е да си ходи?"...
Банът е махнат.bad_dog написа:Така да бъде - банът ще остане до края на анкетата. Няма бан по IP - т.е. продължава да може да чете темата.slowtraveler написа:Благодаря за разбирането, но временния бан би било добре да остане - все пак nowyaris има нужда от почивка и преосмисляне...
А и все още малко колеги изразиха мнението си...
Относно добрия тон - смятам, че всеки може да има различно мнение.
Но това мнение трябва да е аргументирано (дори и ако аргументите не са с достатъчна тежест - може толкова да са възможностите на пишещия).
За мен излизане от добрия тон е ако започнат лични нападки към който и да е съфорумец, и смятам, че ще е разбираемо ако се даде временна или постоянна почивка от форума на 'нарушителя'![]()
Така-че - ще отделя внимание![]()
П.С. добре би било nowyaris и той да напише нещо в тази тема, когато му отпадне бана
bad_dog написа:Малко офтопик, като написаното НЯМА никаква връзка с темата или с колегата nowyaris:
Имаше едно време един форум, в който мненията бяха доста аргументирани, отношенията културни и т.н. Сега въпросният форум е 95% спам. Някой ще обвини модераторите и липсата на такива преди това, но НЕ те създават въпросния спам. Някой друг е виновен.
Дали в резултат на това или не, но много от хората, които пишеха преди вече не го правят и аз напълно ги разбирам. За какво да участваш в разговор, в който липсва /културен/ диалог, в който аргументите не се чуват, в който надделява празният и лишен от съдържание шум...
Поради това за себе си реших, че този форум ми носи предимно негативни емоции и в резултат това е последното ми мнение тук, след което ще прекръстя и деактивирам потребителя си.
нищо не искам да ревизирам , цензурирам ,анкетирам и т.н.slowtraveler написа:SFINKS, може би искаш да се ревизира/цензурира целия форум за години назад???
Ако стане батака - трием![]()

просто ако има правила да са валидни за всички

ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007