филтри
Prav be6e bambo no
kapa4eto mi e 4erno kakto i da e vatre be6e palno s presovani lista i filtar niama6e
Kak taka filtara e ot dve 4asti ?
Obarnah celia tap grad ( Plovdiv) nikade niama takav filtar
edin mi predloji da odrejem niakakv ot bmv samo razlikata e v daljinata pone taka mislia de vaob6te ne znam daite preporaki
kapa4eto mi e 4erno kakto i da e vatre be6e palno s presovani lista i filtar niama6e
edin mi predloji da odrejem niakakv ot bmv samo razlikata e v daljinata pone taka mislia de vaob6te ne znam daite preporaki
Филтъра всъщност си е от две свързани части, които се сгъват (като тефтер). Направен е така, за да се улесни поставянето! Разгъва се, но не докрай, пъхва се първата част в отвора и след като влезе , чак тогава се отваря докрай, за да влезе и втората му част.Carina E написа:Prav be6e bambo no
Ако не беше направен така, надали едно цяло би могло да се напъха там отдолу, имайки предвид педала на газта, който пречи....
Последно промяна от ToyotaFan на 23 Юни 2006 08:02, променено общо 1 път.
Бтв. аз имам едно "временно" решение, поне на проблема със клечките дето летят в очите, като запалиш колата biggrin.gif. Тези грозните сенници за страничните стъкла дето ги продават и представляват един тел със мрежа по него... ами това влиза вътре и се разтваря и ги спира.
Не е оптимално, щото не спира миризмата, ама клечки от както го сложих не са хвърчали!!! biggrin.gif
И още една идея - ароматизаторите тип борче - там долу им е мястото
. Влизат като тампонче - кончето му стърчи вън и действат мнооого ефективно
.
Не е оптимално, щото не спира миризмата, ама клечки от както го сложих не са хвърчали!!! biggrin.gif
И още една идея - ароматизаторите тип борче - там долу им е мястото

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Абе това е само за женските коли.El Camino написа:........ ароматизаторите тип борче - там долу им е мястото. Влизат като тампонче - кончето му стърчи вън и действат мнооого ефективно
.
За мъжките тоя номер не върви

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=72&highlight=filtyrCarina E написа:daite link kam tazi tema za filtara na kupeto iskam da go vidiaEl Camino написа:Eми Карина е женска. Ама важи по - скоро за сичките дет се опитват да ти издерат очите
- за тва сички предпазни мерки най - сигурно
biggrin.gif
ups.. за тая си мислех, ама нещо не виждам снимката

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
А, ето това е филтъра точния.
Да отбележа само, защото колегата Toyota fan е в грешка - двата филтъра на снимката са всъщност ДВЕТЕ ЧАСТИ на един филтър!!! тази, която е с големите пластмаси, се муши в дупката и се повдига нагоре, и след това се пъха втората част която се сгъва като книга малко...
Те това е. Ако не можеш да намериш филтър в пловдив, обади се да ти пратя един ;-)
Да отбележа само, защото колегата Toyota fan е в грешка - двата филтъра на снимката са всъщност ДВЕТЕ ЧАСТИ на един филтър!!! тази, която е с големите пластмаси, се муши в дупката и се повдига нагоре, и след това се пъха втората част която се сгъва като книга малко...
Те това е. Ако не можеш да намериш филтър в пловдив, обади се да ти пратя един ;-)
Cena?bambo написа:А, ето това е филтъра точния.
Сигурно си прав, но аз в ТМ Ауто като си поръчах филтър, който платих над 80 лева, ми дадоха само това сгъваемото...bambo написа:А, ето това е филтъра точния.
Очевидно са ме прецакали, може би от незнание, или знам ли...