А от полусинтетиката в , която има синтетично към минерално в някакво отношение викаш няма да деградират а ?
Дай са да поспорим , като за ъгъла колко точно процента синтетика е критична за старите уплътнения 30% или 60% .
Toyota Carina gaz
аз карам само с 5в50 и нямам ядове някаде имам снимки на един и същи двигател каран с минерално и със пълна синтетикаBass_Man написа:Казал съм го малко по-нагоре и пак ще ти го повторя СИНТЕТИЧНОТО МАСЛО Е С НАЙ-ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ И ЗА ТОВА Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ .
Вискозитет 5W40 покрива идеално всички сезони в България .
Щом се объркваш от толкова подробно описание повече не ти трябва да знаеш .
но тези турските мобили и есота не са от наи добрите по добре кома тя им е производителя ама кома се произвежда в англия
вземаш 5в50 или 10в40 полу ако си по ниско бюджетен
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Ами разбира се , че няма да имаш проблем с пълната синтетика . Само дето не съм голям фен на такива незнайни марки . Трябва да си много сигурен в марката за да си правиш експерименти .
А на кой му е хрумнало да измисли полусинтетиката не ми е много ясно и въобще каква и е целта . Явно са се чудили какво да правят с остатъците от производството на минерално и синтетично масло и са направили това велико откритие , като са смесили целия остатъчен буклук .
А на кой му е хрумнало да измисли полусинтетиката не ми е много ясно и въобще каква и е целта . Явно са се чудили какво да правят с остатъците от производството на минерално и синтетично масло и са направили това велико откритие , като са смесили целия остатъчен буклук .
Моля обяснете на хората от форума че има и 15в40 полусинтетика както и пълна ....
не си мислете че 15в40 е само минеранлно .. а относно деградацията на уплатнителите..... хорааааа карах си ниссана от 86година с пълна синтетика 5в40 и си гореше около 400 мл на 10000 км .. моля Ви не зайковци не спорете .. 

Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3