Свободно каране 27.06.2010 писта "Дракон"
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

Ivche
Мнение от F20C » 28 Юни 2010 10:56
Ivche написа:Да, браво на Рудолф, бавно и славно рути наред !!
ghost rider написа: ura za RUDOLF![]()
![]()
![]()
Браво, супер, много добър резултат

п.с колко секунди ?

п.с 2 - много ме е яд и мен че съм далече и не можах да се присъединя и да се запозная лично с колорит като лорд-а biggrin.gif
If in doubt....Flat out!!!
F20C
Мнение от rudolf » 28 Юни 2010 14:44
от 01 секунди се увеличиха на 59 laugh.gifF20C написа:Ivche написа:Да, браво на Рудолф, бавно и славно рути наред !!ghost rider написа: ura za RUDOLF![]()
![]()
![]()
п.с колко секунди ?![]()
п.с 2 - много ме е яд и мен че съм далече и не можах да се присъединя и да се запозная лично с колорит като лорд-а biggrin.gif
адриан и лорда направиха успешен дебют също,,,ивче и волен след посредствен старт,защочнаха да им се получават дрифт вуду магийте и към края на деня-оператора им обяви край на снимачния ден,защото имал вече качествен матерял за трилогия автобиографични пълнометражни филми,
любчо отдавна е стигнал възможностите на автомобила си и не го проследих какво направи като време.
съжалявам за нелепата пвреда на колегата динокс.случи ми се на първото ходене на калояново ,да не карам и знам че досадно.надявам се не е скучал в нашата компания.
обедния дъждец не успя да отекчи присъстващите благодарение на кунг фу демонстрацийте ,който просълзиха от смях всички присъстващи laugh.gif
rudolf
Мнение от lz2lps » 28 Юни 2010 15:06
Тук се лъжешrudolf написа: любчо отдавна е стигнал възможностите на автомобила си и не го проследих какво направи като време.

Далеч съм още от перфектната обиколка, или пък от някакво добро каране.
Иначе вчера покарахме и се видяхме. Аз бях дошъл за второто, и си бях обещал повече този курник да не го карам на писта... но ми се караше.
Лорда направи 1.04.01, което хич не е лошо.
Браво и на rudolf за това, че слезе на 59.хх секунди. Слдващият път 58 biggrin.gif
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"
lz2lps
Мнение от dinox » 28 Юни 2010 21:42
Адмирации за rudolf !! Имам много да гоня... Стоеше стабилно и агресивно което не важеше за мен... biggrin.gif За съжаление имах малък проблем, който не би променил резултата. Надявам се Любчо който беше с мен да не се е стресирал при излизането ни от пистата
. Приятно прекарване в приятна компания завършили както винаги в турския ресторант... Какво повече да искаш от един намръщен уикенд...

dinox
Мнение от lz2lps » 29 Юни 2010 07:44
Напротив, докато ме возеше нито за момент не съм се уплашил. Реагира много адекватно. Даже имаше време да ме уведомиш, че нямаме спирачки laugh.gifdinox написа:Надявам се Любчо който беше с мен да не се е стресирал при излизането ни от пистата![]()
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"
lz2lps
Chapstur
F20C
Мнение от rudolf » 29 Юни 2010 11:31
защото има друга тема за времената,,,адриан го качих,а кати кара само дрифт,мисля...F20C написа:браво още един пътrudolf написа:.....на какво отдаваш подобрението ?
и защо никъде не виждам на турбо катерицата и андриан времената ?
на задни сликове,,,съживяване на мотора,,,според засечките вече дава времена на мап кола,,,9.4-9,4 сек, до 100км,,,,и 16 сек 1/4миля...според неточна гпс-засечка
регулирах за спирачките и вече колата спира доволно на сликовете
окачването работи много добре,въпреки че незнам как трябва да работи,щото не съм го пипал от каквот съм го сложил,и нямам база за сравнение с друго.(това прозвуча кат"всеки ден гледам отечествен фронт,въпреки че не го дават всеки ден ,хъ хъ":)
аз попринцип съм внимателен и избягвам рискове от удар,преди имаше гуми ,които заобикалях по отдалече,,сега гумите са махнати и не ме притеснява удар с тях което оправя траекторията. мисля че това ще оправи времето на всичко които си пазят колите,и преди това са избягвали побутване на гуми,, тези хода са поне с 0.5 сек-надоло...
rudolf
Ivche
Bass_Man
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от andrian999999 » 29 Юни 2010 22:37
аз и по добро време можеше да дам , но некви цикламено розави прашки ме рзконцентрираха а съм възрастен и бързо ми се разлупва сърцето biggrin.gif
andrian999999
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от andrian999999 » 29 Юни 2010 22:45
много хубав външен объл профил на предните гуми за съжаление нямах фото апарат за да ги снимам и пусна в темата, но ти може да ги снимаш и пуснеш.lz2lps написа: .....
biggrin.gif
andrian999999
Мнение от rudolf » 30 Юни 2010 10:38
е нали се загащих ,когато ми направи забележка???andrian999999 написа:аз и по добро време можеше да дам , но некви цикламено розави прашки ме рзконцентрираха а съм възрастен и бързо ми се разлупва сърцето biggrin.gif
другия път ела със гумички и прашките няма да ти попречат:)
rudolf
Celica
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru