Свободно каране 27.06.2010 писта "Дракон"
Ivche написа:Да, браво на Рудолф, бавно и славно рути наред !!
ghost rider написа: ura za RUDOLF![]()
![]()
![]()
Браво, супер, много добър резултат

п.с колко секунди ?

п.с 2 - много ме е яд и мен че съм далече и не можах да се присъединя и да се запозная лично с колорит като лорд-а biggrin.gif
If in doubt....Flat out!!!
от 01 секунди се увеличиха на 59 laugh.gifF20C написа:Ivche написа:Да, браво на Рудолф, бавно и славно рути наред !!ghost rider написа: ura za RUDOLF![]()
![]()
![]()
п.с колко секунди ?![]()
п.с 2 - много ме е яд и мен че съм далече и не можах да се присъединя и да се запозная лично с колорит като лорд-а biggrin.gif
адриан и лорда направиха успешен дебют също,,,ивче и волен след посредствен старт,защочнаха да им се получават дрифт вуду магийте и към края на деня-оператора им обяви край на снимачния ден,защото имал вече качествен матерял за трилогия автобиографични пълнометражни филми,
любчо отдавна е стигнал възможностите на автомобила си и не го проследих какво направи като време.
съжалявам за нелепата пвреда на колегата динокс.случи ми се на първото ходене на калояново ,да не карам и знам че досадно.надявам се не е скучал в нашата компания.
обедния дъждец не успя да отекчи присъстващите благодарение на кунг фу демонстрацийте ,който просълзиха от смях всички присъстващи laugh.gif
Тук се лъжешrudolf написа: любчо отдавна е стигнал възможностите на автомобила си и не го проследих какво направи като време.

Далеч съм още от перфектната обиколка, или пък от някакво добро каране.
Иначе вчера покарахме и се видяхме. Аз бях дошъл за второто, и си бях обещал повече този курник да не го карам на писта... но ми се караше.
Лорда направи 1.04.01, което хич не е лошо.
Браво и на rudolf за това, че слезе на 59.хх секунди. Слдващият път 58 biggrin.gif
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"
Адмирации за rudolf !! Имам много да гоня... Стоеше стабилно и агресивно което не важеше за мен... biggrin.gif За съжаление имах малък проблем, който не би променил резултата. Надявам се Любчо който беше с мен да не се е стресирал при излизането ни от пистата
. Приятно прекарване в приятна компания завършили както винаги в турския ресторант... Какво повече да искаш от един намръщен уикенд...

Напротив, докато ме возеше нито за момент не съм се уплашил. Реагира много адекватно. Даже имаше време да ме уведомиш, че нямаме спирачки laugh.gifdinox написа:Надявам се Любчо който беше с мен да не се е стресирал при излизането ни от пистата![]()
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"
защото има друга тема за времената,,,адриан го качих,а кати кара само дрифт,мисля...F20C написа:браво още един пътrudolf написа:.....на какво отдаваш подобрението ?
и защо никъде не виждам на турбо катерицата и андриан времената ?
на задни сликове,,,съживяване на мотора,,,според засечките вече дава времена на мап кола,,,9.4-9,4 сек, до 100км,,,,и 16 сек 1/4миля...според неточна гпс-засечка
регулирах за спирачките и вече колата спира доволно на сликовете
окачването работи много добре,въпреки че незнам как трябва да работи,щото не съм го пипал от каквот съм го сложил,и нямам база за сравнение с друго.(това прозвуча кат"всеки ден гледам отечествен фронт,въпреки че не го дават всеки ден ,хъ хъ":)
аз попринцип съм внимателен и избягвам рискове от удар,преди имаше гуми ,които заобикалях по отдалече,,сега гумите са махнати и не ме притеснява удар с тях което оправя траекторията. мисля че това ще оправи времето на всичко които си пазят колите,и преди това са избягвали побутване на гуми,, тези хода са поне с 0.5 сек-надоло...
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Поздравление и от Мен Рудолф!!!
Само подобрение с всяко ходене до пистата!

Само подобрение с всяко ходене до пистата!
Сити Комфорт Варна