Взимай една от ЮК, без значение Примера или Авенсис там и двете ги тачат достатъчно за 700 паунда, сменяй волан-а и си ти човека.По запазени от там едва ли ще намериш в Европа за тия пари.Аз се замислям на Паджеро с дясна дирекция но да видим.
OFF Чак за £700 няма да се намери 10 годишна Авенсис или Примера в добро състояние.Преди седмица приятел взе от eBay за £700 Toyota RAV4,но 16 годишна.Нямам намерение да карам кола в БГ,тук си имам...Казах,че не е за мен,иначе не ми пречи да си карам в БГ и с дяна дирекция,но живея тук и си идвам 1-2 пъти в годината...А,че колите в UK са по-запазени и евтини от Европа всички знаят.Нали за това е тоя вой да се ограничи ползването им в БГ-просто подбиват цените...nov написа:Сега видях че си в Бристъл.Мноо ви е як центъра, и особено парка до пристанището с баржите и мостчето с фуниите.Сори за офф-а ама не се сдържах.
Взимай една от ЮК, без значение Примера или Авенсис там и двете ги тачат достатъчно за 700 паунда, сменяй волан-а и си ти човека.По запазени от там едва ли ще намериш в Европа за тия пари.Аз се замислям на Паджеро с дясна дирекция но да видим.
Е ма моля ти се ние от Плевен сме на всякаде,айде качвай се на един Авенсис и ела на гости да видиш каква силна плевенска бригада сме се събрали....само дето в момента съм в София де biggrin.gif ама в Плевен колегите добре поддържат имиджа biggrin.gif laugh.gifJapCar написа:P.S. miLen4o, аз също съм от Плевен
OFF:miLen4o написа:Е ма моля ти се ние от Плевен сме на всякаде,айде качвай се на един Авенсис и ела на гости да видиш каква силна плевенска бригада сме се събрали....само дето в момента съм в София де biggrin.gif ама в Плевен колегите добре поддържат имиджа biggrin.gif laugh.gifJapCar написа:P.S. miLen4o, аз също съм от Плевен
И двете не блестят с дизайн(като всяка японска кола),но това е въпрос на индивидуален вкус...drishko написа:Не съм фен на дизайна на Тойота, но Примерата изглежда като отвратително сбъркана кола.
Новата примера си е направо красива. Интериора също е впечатляващ. За съжаление хубавото свършва тук....drishko написа:Не съм фен на дизайна на Тойота, но Примерата изглежда като отвратително сбъркана кола.
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Не си много прав ...JapCar написа: И двете не блестят с дизайн(като всяка японска кола),но това е въпрос на индивидуален вкус...
Една кола е комплекс от дизайн,функционалност,надеждност,поддръжка,цена.
Ако се гледаше само дизайна,половината население щеше да кара Пежо biggrin.gif
Напоследък дизайна се прави от компютри,а останалите неща се правят от икономисти,за които е важно да е евтино и да изкара гаранцията.Едно време колите се правеха от инженери...
Горните разсъждения са за почти всички марки от последните 10-15 години.
О и не само Галант, Хонда Акорд според мен е също с много добър дизайн и доста изчистен.martod написа:Не си много прав ...JapCar написа: И двете не блестят с дизайн(като всяка японска кола),но това е въпрос на индивидуален вкус...
Една кола е комплекс от дизайн,функционалност,надеждност,поддръжка,цена.
Ако се гледаше само дизайна,половината население щеше да кара Пежо biggrin.gif
Напоследък дизайна се прави от компютри,а останалите неща се правят от икономисти,за които е важно да е евтино и да изкара гаранцията.Едно време колите се правеха от инженери...
Горните разсъждения са за почти всички марки от последните 10-15 години.![]()
Вземи едно Пежо от 97-ма година, паркирай го до един Галант (същата година)огледай ги хубаво и после пак ми кажи, че Японците не блестят с дизайн..
Е добре,може да има изключения,говоря генерално погледнато.Аз въобще не съм фен на френските коли,но Пежо нямат грозна кола,докато от почти всички други марки може да се намери модел претендент за най-грозна кола.martod написа:Не си много прав ...JapCar написа:![]()
Вземи едно Пежо от 97-ма година, паркирай го до един Галант (същата година)огледай ги хубаво и после пак ми кажи, че Японците не блестят с дизайн..
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта