Camry 2008 - Първа смяна на масло.

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 15 Апр 2010 22:37

nowyaris написа:Ме4о,той LEXUS май не знае къде живее.Аз щия дрехи .Ако знаеш на какви боклуци какви МАРКОВИ етикети слагам по желание на клиента-бедна ти е фантазията.Првя го за пари.В TOYOTA CITY дали са чували за ТМ-ауто-България.
Нали разбираш, че твоето поведение не е структуроопределящо!?!
Не може парите да се издигат в култ и да правиш, каквото ти каже плащача, въпреки твоята самооценка!
За най-голямо съжаление светът се е напълнил с такива като теб и ментета ни заливат отвсякъде. Твърде вероятно е да са ти продали Тойота менте, заредена с масло менте, въпреки че си ги платил като за истински tongue.gif laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 15 Апр 2010 23:22

Моето поведение е структуроопределящо.От министьр надолу всички правят така.Питай Главният Прокурор.Щото иначе няма кинти.Няма кинти-няма нова Тойота.Няма нова Тойота-няма удоволствие.Никакво.Темата беше друга.Не може за кофти масло да ми искат пари като за идеално-само заради етикета.И заради това,че с тази гаранция съм на чантията да ме дерат-имам си само една кожа.Аз харесвам Пристаойл-за 17лв/л.Не го харесвам за 27лв/л.Това е!!!!!!

Публикувай отговор