Прегряване след смяна на антифриз

Аватар
jerryes

Мнение от jerryes » 21 Дек 2009 00:03

slowtraveler написа:Сменяй помпата.
Тези отворчета са дренажни, и почват да текат ако протече салника вътре в помпата.Целта е да не се мокри лагера...
И аз си мислех нещо подобно, благодаря за бързия отговор !
Toyota Avensis 2.0 VVTi D4- 2005г. 1AZ-FSE 147hp
Изображение
цены на грузоперевозки

ceko26

Мнение от ceko26 » 21 Дек 2009 16:14

Ти си опасен бе, човек. Обезвъздушаваш все едно е бидон с трушия , запушваш технологични отвори.Вземи прочети нещо или питай.Повечето във форума питат за всякакви глупости без идея дори да пипнат нещо за да шашнат някое майсторе със знания , а ти направо действаш. Ще си развалиш колата така.
Авенсис 3S-FE

Аватар
jerryes

Мнение от jerryes » 21 Дек 2009 16:52

ceko26 написа:Ти си опасен бе, човек. Обезвъздушаваш все едно е бидон с трушия , запушваш технологични отвори.Вземи прочети нещо или питай.Повечето във форума питат за всякакви глупости без идея дори да пипнат нещо за да шашнат някое майсторе със знания , а ти направо действаш. Ще си развалиш колата така.
Е та нали това правя - питам, и хората които искат и имат доброто желание - ми отговарят, за което им благодаря, други само критикуват.. wink.gif Говорих с майстора днес и му казах какво съм направил и питах дали мога да я карам така и той ми каза че не е желателно защото ще се разбие лагера, но за зор заман като да я закарам до него - става biggrin.gif . В сряда се разбрахме да му я закарам да ми смени помпата. Ето, питам, отговарят ми и слушам...
Toyota Avensis 2.0 VVTi D4- 2005г. 1AZ-FSE 147hp
Изображение
цены на грузоперевозки

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 21 Дек 2009 20:35

jerryes написа:Е та нали това правя - питам, и хората които искат и имат доброто желание - ми отговарят...
въпроса ти е 2 часа преди да съобщиш че си скъсал болта..,предполагам че цецо те критикува ,че не си позачакал малко,за отговор на фаз-обезвъздушаване

п.с. Кой лагер ще се разбие ако караш така,не разбрах??

Публикувай отговор