И аз си мислех нещо подобно, благодаря за бързия отговор !slowtraveler написа:Сменяй помпата.
Тези отворчета са дренажни, и почват да текат ако протече салника вътре в помпата.Целта е да не се мокри лагера...
Прегряване след смяна на антифриз
Ти си опасен бе, човек. Обезвъздушаваш все едно е бидон с трушия , запушваш технологични отвори.Вземи прочети нещо или питай.Повечето във форума питат за всякакви глупости без идея дори да пипнат нещо за да шашнат някое майсторе със знания , а ти направо действаш. Ще си развалиш колата така.
Авенсис 3S-FE
Е та нали това правя - питам, и хората които искат и имат доброто желание - ми отговарят, за което им благодаря, други само критикуват..ceko26 написа:Ти си опасен бе, човек. Обезвъздушаваш все едно е бидон с трушия , запушваш технологични отвори.Вземи прочети нещо или питай.Повечето във форума питат за всякакви глупости без идея дори да пипнат нещо за да шашнат някое майсторе със знания , а ти направо действаш. Ще си развалиш колата така.

въпроса ти е 2 часа преди да съобщиш че си скъсал болта..,предполагам че цецо те критикува ,че не си позачакал малко,за отговор на фаз-обезвъздушаванеjerryes написа:Е та нали това правя - питам, и хората които искат и имат доброто желание - ми отговарят...
п.с. Кой лагер ще се разбие ако караш така,не разбрах??