Хайде стана лаф-муабетаTroshko написа:Аиде,Fido Dido написа:И на мен...Като говидах и лиги ми потекоха, ама айде да не спамим темата... biggrin.gif
спамер си и спамер ще си останеш laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Мисля си ,че си се объркал за капак (но ходи виж може да ти върже).doggyboy написа:Току що гледам данни за мотора и ми излиза за 4агеу 130 коня![]()
Както и да е,ще опъваме конете нагоре biggrin.gif ,сега са разпуснати,събота и неделя ще прескоча до една морга в която имаше преден капак за такава пущина,ще издирвам евентуално 2 здрави калника и страничните габарити на колата,че са селско затапени![]()
Ще се търсят евентуално задни стопове,може би оригинален шпер
пп.Трошко ще се чуем за таблото
пп2.Бубе много каталясах днес от радост и се прибрах че утре тряя заработвам за проекта laugh.gif
имам подозрения,че ще ходи да гледа капак на корола труено,,,от по новия модел с предно предаване(най вероятно бялата),,,имам спомен за един колега от морето,дето лапна бързо бързо една такава, и после че чудеше какво да я прави,,,че жена му не искала да я кара laugh.gifTroshko написа:Мисля си ,че си се объркал за капак (но ходи виж може да ти върже).doggyboy написа:Току що гледам данни за мотора и ми излиза за 4агеу 130 коня![]()
Както и да е,ще опъваме конете нагоре biggrin.gif ,сега са разпуснати,събота и неделя ще прескоча до една морга в която имаше преден капак за такава пущина,ще издирвам евентуално 2 здрави калника и страничните габарити на колата,че са селско затапени![]()
Ще се търсят евентуално задни стопове,може би оригинален шпер
пп.Трошко ще се чуем за таблото
пп2.Бубе много каталясах днес от радост и се прибрах че утре тряя заработвам за проекта laugh.gif
За калници и габарити мисля ,че вероятноста за намиране е приблизително равна на нула![]()
Какво значи "може би оригинален шпер" в момета с какво е ??
п.с ХАХАХАХАХАХА и не си променяй мнението ,не си се объркал, Белчилов, Трошко ,Тиби.Б все са една персона laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Имам още две личности ама след 2-рата ракия laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
е как иначе!NEXUS написа:Ако помогнете сас знание ти и bad_dog ще е далече по лесно.А и колата си стува(поне аз така мисля).На мене много ми помогнахте и не сам го забравил.cj написа:Айде честито на печелившите!Да си я караш със здраве!
мисля че би получил най точни съвети,и колата би ти доставила най голямо удоволствие,ако на този етап, решиш какъв стил на каране харесваш,,къде ще я караш,колко често ще я караш.,,,естествено ,че след време-когато колата е готова,ще се окаже,че желанията са ти се посменили,,,но все пак автомобила,ще бъде най близо до тях.doggyboy написа:Ако можете да помогнете с инфо кой диф е по добре да се сложи,че тази няма,гледах в ибей 2 варианта,единия си е оригиналния,другия е 2 уей на трд,не ги разбирам кой знае колко затва питам
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] и 7 госта