MITSUBA - ангренажен ремък!
Добре какво като струва 35лв?
Аз купих агренажна ролка от ТМ за 150лв. в кутията беше Koyo,отидох при един познат с магазин и сравних двете ролки и не намерих никаква разлика,а неговата струваше 45лв.
Аз купих агренажна ролка от ТМ за 150лв. в кутията беше Koyo,отидох при един познат с магазин и сравних двете ролки и не намерих никаква разлика,а неговата струваше 45лв.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
Същото ми се сслучи с два лагера НСК за по 150лв. от ТМ. Когато отидох при един пич (мисла че е вносител) същите ги продаваше за по 70лв. и ми сподели, че ТМ често го търсат за такива лагери!!!poli написа:Добре какво като струва 35лв?
Инфо за Митсуба - http://www.mitsubabelts.com/ - Тайланд 

Toyota Celica (T20) 7А
Toyota Corolla (АE92) 4А
Toyota Corolla (АE92) 4А
оригинални части :-)
diver написа:Баце, на 35лв по-добре си карай със стария... той щом изкарал 100000 ще изкара още толкоз... ролки също не трябва да сменяш. Маслото вероятно може само да го доливаш. Профилактично....Филтри по-хубави от оргиналните няма затова не ги пипай и тях.
Защо си мислите, че като дадете повече пари ще вземете нещо по-добро или "оригинално".
Карам с такъв ремък вече 50000 км. без никакви проблеми.
Ролките си ги взех от същия магазин като за всичко платих 110 лв.
Не мисля, че за кола на 10 - 11 години си струва да с правят излишни разходи и изхвърляния.
Също така карам със свещи ACdelco, двуелектродни 4,50 лв. бройката. Никакви проблеми. Преди това карах с Denso - същата работа но тройна цена.
Не си давайте парите за глупости
- Georgimitrovich
Е не правиш вярно аналогията - свещите и по 2.50 да са ти - все ще работи двигателя - поне докато са нови, ама 200лв инвестиция за хубави ремък и ролки (д*ба написах рокли, ама се поправих
) на 60 000 - 80 000км, за които да си спокоен си заслужават...щото съм минал през ремонт вследстиве на несменена ролка - не си заслужава спестените 50 лв на фона на 1000-1200 за ремонта, който ако не си попаднал на "майстУр" може и да иска replay
.
Аз откакто карам активно - т.е. 7 години някъде, само Dayco ремъци съм слагал и не съм имал проблеми, ама пък следващия път ще сложа Gates, щом пък по-добри и по-скъпи са...а иначе - съм 100% на същото мнение - за над 10 годишна кола кОпуване на "най-доброто" си е чисто разточителство...

Аз откакто карам активно - т.е. 7 години някъде, само Dayco ремъци съм слагал и не съм имал проблеми, ама пък следващия път ще сложа Gates, щом пък по-добри и по-скъпи са...а иначе - съм 100% на същото мнение - за над 10 годишна кола кОпуване на "най-доброто" си е чисто разточителство...
Re: оригинални части :-)
Очевидно си схванал сарказма на горното. Преди години на един дизелов мерцедес, сложих подгряващи свещи за 12лв, щото ме мързеше да отида да взема беру за 30, след което правих ремонт на двигателя на стойност над 2000лв...3 от петте се бяха заварили в бренерите дето са по 250 кинта парчето...Та колега в резюме - евтиното винаги излиза скъпо...twism написа:diver написа:Баце, на 35лв по-добре си карай със стария... той щом изкарал 100000 ще изкара още толкоз... ролки също не трябва да сменяш. Маслото вероятно може само да го доливаш. Профилактично....Филтри по-хубави от оргиналните няма затова не ги пипай и тях.
Защо си мислите, че като дадете повече пари ще вземете нещо по-добро или "оригинално".
Карам с такъв ремък вече 50000 км. без никакви проблеми.
Ролките си ги взех от същия магазин като за всичко платих 110 лв.
Не мисля, че за кола на 10 - 11 години си струва да с правят излишни разходи и изхвърляния.
Също така карам със свещи ACdelco, двуелектродни 4,50 лв. бройката. Никакви проблеми. Преди това карах с Denso - същата работа но тройна цена.
Не си давайте парите за глупости

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.