TOYOTA CELICA 2000 - струва ли си да се купи ?
тъй като съм скорошен собственик на тойота корола доскоро бях пред подобна дилема - чисто нова дачия сандеро или 4-5 годишна по-маркова кола. дори варианта дачия беше надделял в един момент, ходих правих тест драйв и аха да я купя. нямам нищо против дачията, хареса ми. но след като се качих в королата веднага си промених мнението и я купих. значи королата и дачията не могат да се сравнят по комфорт вървеж и удобство и т.н. освен това за дачия сандеро с всички екстри (климатик абс ел пакет серво) и с 1.4 бензинов мотор е 17450 лв. оттук нататък застраховка и регистрация, а и за да ти важи гаранцията задължителни смяна на консумативи при тях. дизеловия вариант е по-скъп с 1000 лв. затова аз предпочетох тойотата която е дизел, 5 години току що навършени, климатроник и др. екстри, като всичко (колата, регистрация в кат, застраховка + каско, винетка, обслужване - смяна ремъци ролки филтри масло накладки и предни дискове и водна помпа, аптечка пожарогасител) ми излезе 12 бона. пак казвам - нямам нищо против дачията. все пак е нова кола, усещането е друго. тойотата има тук там одраскано, личи си че е карана. но пък дали след 5 години дачията която ще е на 5 години и тойотата която ще е на 10 ще са на едно ниво?
Toyota Corolla D-4D 2000cm3 90hp 2004
Бе във всички случаи тойотата ще е по приятна за каране . Но пак с новия автомобил вероятноста да ти се изпразнят джобовете ( от ремонти , защото ти се е паднала кофти кола ) е доста малка .
В момента почти всички фирми имат много добри оферти ( прекалено евтини ) за нови автомобили и не си струва да си зимаш кола 2ра ръка . Правят и подараци и каското си е скандално ниско ( на мен за Королата ми излезе 900 лв ) , така че не виждам закакво да рискува .
В момента почти всички фирми имат много добри оферти ( прекалено евтини ) за нови автомобили и не си струва да си зимаш кола 2ра ръка . Правят и подараци и каското си е скандално ниско ( на мен за Королата ми излезе 900 лв ) , така че не виждам закакво да рискува .