Въпрос към колегите, които са с нов автомобил от ТМ Ауто
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 365 пъти
А дано стане утре...
Съмнява ме проблема да е в лизинговата компания.
При мен нещата се развиха така:
Платих капаро и подписах договор, според който колата ще бъде предадена до 4 месеца (цитирана точна дата).
Колата дойде с един месец по-рано, но все пак чаках 3 месеца да я докарат от Япония.
В деня, в който колата пристигна във Варна преведох парите, а колата ми я дадоха на следващия ден сутринта, защото трябваше да се регистрира в КАТ.
Не би трябвало да има разлики в действията на различните представители след като колата вече е в конкретния град (същите ми наблюдения са и от наскоро взет Нисан).
Абе хора, защо бързате с тея новите коли...
Колкото по-рано я вземеш, толкова по-рано ще бъде одрана, побутната и т.н. (моята издържа почти 6 месеца до 'обезчестяването')... biggrin.gif
Съмнява ме проблема да е в лизинговата компания.
При мен нещата се развиха така:
Платих капаро и подписах договор, според който колата ще бъде предадена до 4 месеца (цитирана точна дата).
Колата дойде с един месец по-рано, но все пак чаках 3 месеца да я докарат от Япония.
В деня, в който колата пристигна във Варна преведох парите, а колата ми я дадоха на следващия ден сутринта, защото трябваше да се регистрира в КАТ.
Не би трябвало да има разлики в действията на различните представители след като колата вече е в конкретния град (същите ми наблюдения са и от наскоро взет Нисан).
Абе хора, защо бързате с тея новите коли...
Колкото по-рано я вземеш, толкова по-рано ще бъде одрана, побутната и т.н. (моята издържа почти 6 месеца до 'обезчестяването')... biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- slowtraveler
Абе братовчед ми с жигулката 'на цвета на колата не държи', докато мен ме заболя сърцето като видях каква дълга 'дерюга' са ми 'монтирали' отстрани....desSs написа:..е дай да ходим пеш тогаз laugh.gif
Та затова се замислих за предимствата на 'средно-новите' пред 'чисто-новите' коли...
пфф аз колко вдлъбнатини имам от такива, дет си отварят вратите като хамали laugh.gif мноо важно. на първата ме заболя сърцето, ама вече хич не ги забелязвам. в сервиза не ми се седи. дет вика кептъна "Бе ко я мислиш толкоз, купчина ламарина" laugh.gif
явно веднъж като претръпнеш, по-натам е лесно biggrin.gif
явно веднъж като претръпнеш, по-натам е лесно biggrin.gif
- slowtraveler
Десс, този път явно не е било врата, а джип (ожулил е и дръжката на вратата), който е минал през задна врата, калник, броня, като явно се е замислил дали ще мине и веднъж е върнал назад за да повтори маневрата още по-успешно...
Абе взех 'направление' ама и на мен не ми се седи в сервиза, и сигурно ще я оставя там като тръгвам за АС/ДС, че дано я свършат докато се върна biggrin.gif
П.С. поздрави кептъна
Абе взех 'направление' ама и на мен не ми се седи в сервиза, и сигурно ще я оставя там като тръгвам за АС/ДС, че дано я свършат докато се върна biggrin.gif
П.С. поздрави кептъна

- slowtraveler
Честито колега със здраве да си я караш и най вече безаварийно ... 

Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия
Честито колега, със здраве и безаварийно. Ще съм благодарен ако споделиш цените на тия аксесоари които си споменал, а освен това лайстните дали са в цвета на колата и предлагат ли такива и за ъглите на бъмперите.Creep написа:Колеги, успях да я взема днес, както ми беше обещано. Всичко (засега) е наред, утре ще гледам да направя снимки. Май досега не бях казал каква е колата - нищо особено - черна Corolla 1.4 D4D Terra + ориг. стелки, странични лайсни за вратите и калобрани.
Благодаря ви за топлото посрещане и добрите пожелания!mschu написа:Честито колега, със здраве и безаварийно. Ще съм благодарен ако споделиш цените на тия аксесоари които си споменал, а освен това лайстните дали са в цвета на колата и предлагат ли такива и за ъглите на бъмперите.Creep написа:Колеги, успях да я взема днес, както ми беше обещано. Всичко (засега) е наред, утре ще гледам да направя снимки. Май досега не бях казал каква е колата - нищо особено - черна Corolla 1.4 D4D Terra + ориг. стелки, странични лайсни за вратите и калобрани.

Извинявам се, че чак сега успявам да отговоря.
Цените са:
Аларма: 163 евро без ДДС
Стелки: 66 евро без ДДС
Странични лайстни (4 бр.): 96 евро без ДДС
Калобрани (2 бр.): 31 евро без ДДС
Калобрани (2 бр.): 31 евро без ДДС
Може би е добра идея колеги, които са поръчвали други аксесоари, също да споделят цените. Мен примерно ме интересува заден парктроник.
аз пък си поръчах теглич за "скромната" сума от около 1000 лв.Creep написа: заден парктроник.
а като си взимах за астрата беше 150 втора упортреба...
за около 2000 лв ни направиха отстъпка, но не да ни я смъкнат от цената, а да си поръчаме оборудване за тази сума., та взехме си теглича, секретни болтове,гумени стелки + такава за багажника