Бива бива да си прост, ама ти направо уби рибата от простотия.Неразбрах какво е общото м/у "... Демек ако утре всички минем на електромобили ..." иBass_Man написа:Да ти кажа под секрет , че вредните емисий , които отделят автомобилите в световен мащаб са около 15% от всичките вредни емисий . Всичко останало се отделя от индустрията . Демек ако утре всички минем на електромобили ситуацията глобално ще се подобри с 15% . Но откровенно неграмотни хора , като теб очевадно не ги знаят тези простички неща .
Bass_Man написа:И къде видя да казвам , че трябва да минаваш на батерий ?
Тъпако още един път ще ти го бясня !
Ако утре човечеството започне да ходи пеша ( тъпунгел ) глобалното отделяне на вредни емисий ще спадне с не-повече от 15% !!!!!!!!!.
но съм сигорен че и ти сам се уплиташ в простотията си затова не е нужно да ми го изясняваш че ще исипеш поредната порция кретении !
П.С. Да аз не споря че моята е малолитражка, но си я карам всеки ден за разлика от теб които си еколигичен и ходиш пеш с изключение вечер когато я изкарваш пред кафето и я оставяш на габарити да впечатляваш мацките.Те че мацките на днешно време са лесни, лесни са ама с тая проста кратуна и ферари да паркираш пак в гаража ще си ма****раш!!!