Ти карал ли си IQ че го написа това ?nov написа:rudolf много точно го каза.Оле оле верно ли ай кюто е 30 бона бе човек тия ептен се ос..ха, въпреки че не съм им фен но за тия парЕ мога да си взема Астра или Голф макар и базови и голи като пушки или дори Фокус, това са два класа отгоре.
Е да, ама на практика е двуместна biggrin.gifSFINKS написа:Ти карал ли си IQ че го написа това ?
колата е много добра
А ти карал ли си ай кю?Не казвам че колата е лоша но за тези пари.......никога няма да я взема ако ги имах, а директно бих се насочил към фау ве или форд или някой друг японски производител, но 30 бона за този клас според мен са адски много пари.Колегата didak го е казал точно но донякъде, незнам как ай кю-то му се вижда луксозно, материалите са му като от кофички за кисело мляко и лично на мен вътре ми е пълна отврат без да засягам собствениците на такива ако има във форумаSFINKS написа:Ти карал ли си IQ че го написа това ?nov написа:rudolf много точно го каза.Оле оле верно ли ай кюто е 30 бона бе човек тия ептен се ос..ха, въпреки че не съм им фен но за тия парЕ мога да си взема Астра или Голф макар и базови и голи като пушки или дори Фокус, това са два класа отгоре.
колата е много добра
Потребители разглеждащи този форум: MrManson и 5 госта