Блажени години...punkara написа:laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifJapanese_fever написа:Tuka naj-dobre si be6e kato si mislehme, 4e blue mom4e ..., pone az si misleh taka.

... ta ne znam da li tezi bilea sa dezinvani ot toyta za da cepiat cherepi, veroyatno, no neka se sprem na praktichnia sviat, sushto taka i realnia! Suglasen sum che toyota vuv momenta sa mnogo napred! Svetlini godine ne sa, no sa napred. V raelnia sviat moeto semeistvo ima 4 nissana. 02 Altima - 55,000 mili, 99 Altima- 90,000 mili, 94 Sentra- 112,000 mili, Infiniti G35 na 55,000 mili. Do sega sum imal i 2 Maximi, purvata '95 koiatao beshe razbita vuv accident sus okolo 280-300,000 mili bez nikakvi remonti, popravki, che i maslo ne smeniah na vreme, Vtorata Maxima beshe 96 i prodadoh sus 170,000 mili bez nikoga da e otvariana, pravena, popraviana, remontirana, daje ne ia poddurjah redovno, maslo na 10,000 mili, i sum siguren che shte izkara 500,000 mili predi da triabva "tune up". Imah 300ZX koito sled 3 otdelni udara spria da vurvi na 170,000 mili... bez kakuvto i da bilo remot po motora! Ot praktichna gledna tochka az sum za rentabilni avtomobili. Nissan imat "open mind" desing i praviat koli sus duh, sus "soul". Kakvoto i da kajesh vuv momenta toyota niama kola na pazara koiato da competva sus 350Z/G35C... edinstveno moje bi novia IS/GS no i tam kolite sa prekaleno tejki s prekaleno mnogo electronika. Ako iskash moje da sravniavame starti, po gore goveresh za Silvia, 240Z, GTR.. ta zatova punky az sum nissan(soul, passion, desing, history, racing spirit) fen! Niama jelanie da smeniam tvoita ili na kogoto i da bilo viarata. Az she si karam Nissan, ti si karai Toyota i tova e. Da jivee concurenciata zashtoto bez neia nikoga niama da imash svoboden izbor!punkara написа:...
Fifi mojesh li da mi pokajesh edin takuv post sus natiakvane che Nissan e po dobur to toyta. Mislia che shte ostanesh iznenadan che 100% ot tiah sa bazici nasocheni kum men koeto e super, smiah za moia smetka! laugh.gif Evala na Toyota, po napred sa finansovo ot koito i da bilo drug, hubavi koli sa, nikoga ne sum sporil obratnoto. Istinata e che vseki spor zapochva ot tvoi, na Paketa, deu_sou, punky, el_camino etc bazici. Nishto poveche! Moite postove sa "simple defense". Sega... Posledno iskam da se izvinia na vischkivi ako niakade sum vi obidil vas ili toyota! vsichko e bilo na shega!ALTEZZA написа:az ne ti kazvam da spresh da pishesh ili che v tozi forum osven Toyota za drugo ne moje da se govori, prosto ti davam obiasnenie na izkazvaneto ti:V35GTR написа:ALTEZZOV - Vu tozi toyota forum ima edna edinstvena tema za Nissan Skyline, dosta populiarna mejdu drigoto, slojena vuv "OBSHTI TEMI". Ako mi kajesh che sum prekalil shte spru da pisha! Nikogo ne sum obejdaval che Nissan e po dobra ot Toyota, nito puk sum butal idei za takova neshto. Chisto i prosto slojih tazi tema tuk za obshta kultura, za da znaete kakvo izliza na pazara ot drugi marki i taka nataka. Ako vuobshte stava na vupros za po gornite mi postove, te sa kusi otgovori na vashite bazici! Posledno koeto she ti kaja che nezavisimo kakuv e foruma, vseki ima pravo na mnenie, kakto vijdash dobre se izkazvate. V kraina smetka ako ne ti se chetata moite "navirashti v ochite postove" ne gi cheti. Nadiavam se che ima mesto za "coexistance"!moje i da si prav che si otvoril samo edna tema zasiagasta Nissan, obache gi ima oste kup drugi v koito po edin ili drug nachin se dostiga do dostoinstvata na Nissan, ta ot tam i zasto ni barkati v ochite.mnoo vi burka v ochite i samo zlobaritei sam napalno saglasen s teb che vseki ima pravo da izkaje mnenie, za tova e forum, pak dori i da ne e vinagi po temata, az problem s tova niamam. no ne zabraviai vse pak che tova e forum na Toyota i e sabral predimno samishlenici na tazi marka i pri poiavata na niakoi koito chesto izkazva mnenie che Nissan sa po...(ne znam za ostanalite, no az lichno sam ostanal s takiva vpechatlenia ot postovete ti), prosto niama nachin tova da ne dovede do raznoglasia, pak posle ni narichai "zlobari". za primer ste ti dam temata det pusna vchera, niama nisto losho v tova che pokazvash onova razbitoto BMW, sigurno na vseki mu e interesno da go vidi, no si predstavi che se poiavi niakoi naprekasnato da natiakva kak BMW imali edi kav si mode pak kade sa sportnite modeli na Toyota, ili tova BMW ili onova BMW, prosto vednaga BMW ste pochne da ni barka v ochite, i to ne stoto BMW sa loshi koli, ami stoto natiakvaneto im tuk stava malko ne na mesto. kakto vijdash do sega nikoi ne e zakluchil tvoia tema ili pak da e iztril tvoe mnenie(osven edna za koiato znaesh, no to beshe bazik na bazika ti
), svoboden forum v koito vseki moje da se izkaje
tova Maximata det ne i se otvariashe sun roof-a, imashe Check Engine Light on(i mai vinagi si e svetela, tova iavno e dosta tipichno za vsichki Nissani, ili pone tez koito az sam vijdal), beshe s chetiri razlichni gumi(dve ot tiah stignali do koncite, tretata s dva pirona v neia) i exhaust-a i pochti se vlacheshe po ulicata gotov vseki momenta da se otdeli ot kolata? ta ako e tia, az moga da svidetelstvam che kapaka i nikoga ne beshe otvarian(i si licheshe)V35GTR написа:Vtorata Maxima beshe 96 i prodadoh sus 170,000 mili bez nikoga da e otvariana, pravena, popraviana, remontirana, daje ne ia poddurjah redovno, maslo na 10,000 mili, i sum siguren che shte izkara 500,000 mili predi da triabva "tune up".
biggrin.gif Towa nemcite shte go repetirat oshte mnogo godini dokato go naluchkat.ALTEZZA написа:tova Maximata det ne i se otvariashe sun roof-a, imashe Check Engine Light on(i mai vinagi si e svetela, tova iavno e dosta tipichno za vsichki Nissani, ili pone tez koito az sam vijdal), beshe s chetiri razlichni gumi(dve ot tiah stignali do koncite, tretata s dva pirona v neia) i exhaust-a i pochti se vlacheshe po ulicata gotov vseki momenta da se otdeli ot kolata? ta ako e tia, az moga da svidetelstvam che kapaka i nikoga ne beshe otvarian(i si licheshe)V35GTR написа:Vtorata Maxima beshe 96 i prodadoh sus 170,000 mili bez nikoga da e otvariana, pravena, popraviana, remontirana, daje ne ia poddurjah redovno, maslo na 10,000 mili, i sum siguren che shte izkara 500,000 mili predi da triabva "tune up".
ALTEZZOV - Sun roofa na maximata az go schupich zasthoto se opitah da go otvoria na sila prez zimata kogato beshe zamruznal iako! Gumite beha razlichni i sus minimum 80,000 mili. Check engine sveti zashtot 02 sensora ne bachkashe ... ta kakvo? Na Camry to na Paktea sushto mu sveteshe check engine... kakvo da kajem za neia? Stari koli! taka e she svetiat ot vreme na vreme ili vuv moia sluchai postoiano, no da e spirala ili da gorila maslo ne e bilo! Nikoga ne me e ostaviala na putia! A Exhausta beshe orginalen, estestveno sled dulgi godini abuse she mo triabva 2-3 teleni zakuchalki da go durjat!ALTEZZA написа:tova Maximata det ne i se otvariashe sun roof-a, imashe Check Engine Light on(i mai vinagi si e svetela, tova iavno e dosta tipichno za vsichki Nissani, ili pone tez koito az sam vijdal), beshe s chetiri razlichni gumi(dve ot tiah stignali do koncite, tretata s dva pirona v neia) i exhaust-a i pochti se vlacheshe po ulicata gotov vseki momenta da se otdeli ot kolata? ta ako e tia, az moga da svidetelstvam che kapaka i nikoga ne beshe otvarian(i si licheshe)V35GTR написа:Vtorata Maxima beshe 96 i prodadoh sus 170,000 mili bez nikoga da e otvariana, pravena, popraviana, remontirana, daje ne ia poddurjah redovno, maslo na 10,000 mili, i sum siguren che shte izkara 500,000 mili predi da triabva "tune up".
Punky kakuv pointe? vurni se i procheti! Tova e toyota forum ne sum sporil obratnoto! Toyota sa hubai koli ne sum sporil obratnoto. A puk za drugia ti point za svetlinite godini si e lichno tvoe mnenie, makar i metafora, ne moga da se suglasia sus nego! ako rentabilnost i performance ne sa neshtata koito iskash ot edin avtomobil togava te razbiram. No za men 300,000 bezproblemni mili kadeto i da bilo po sveta e dobur pokazatel. A otnosno tazi tema, moliate procheti purvia ti post za da vidish ot kade trugna tozi bezmislen spor....punkara написа:ohhh, eto che pak si "miss-nal" pointa...![]()
nali tochno tova ti obyasnyavam, ako shte vsichkite nissani tvoi i na semsistvoto i na ostanalata chast ot naselenieto na US i svetut, da imat po 300,000 mili, tova nishto, am nishto ne promenya! az da sum kazval che nissan sa LOSHA marka?! kazvam, che sa na svetlinni godini ot Toyota,i oshte go tvurdya! no dori i v tova ne e vuprosa... ami e tam, che TUKA e T-O-Y-O-T-A forum, ne nissan forum, rzabirash li sega?!![]()
a na sichkoto otgore, tochno tazi tema naistina, ama naistina nyama nishto obshto sus pitaneto za vodata v kupeto na blue! ta tya dori ne se otnasya i za samata neya, kato avtor na temata![]()
razbiram te che si fen na nissan, i che ti dostavya naslada da se chepkash tuka, ama togava budi i gotov za buziknya ot nasha strana, ta dori i za obideni hora na chest!
ta za tva stava navupros...
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 1:48 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
abe V35GTR, opitvah se da izbegna vuprosa, ama ti sam si go iskash:
ta kakvo shte izberesh:
Blue ili nekva nissanska TARATAIKA?
a za sunya, ne sanuvam az agnetata, ami gi gotvya taka che cyal zivot gi pomnyat gostite, taka che vizte tam opravete si neshtata, smeneta taratikte (hondi, nissani, etc.,etc.) s toyoti, i kato se nagodite, samo svirkaite, agneto shte e ot men!