така е вие сте виновни няма го агента и форума залиня искаме си "ДЕМОКРАЦИЯТА" като четеш да се радваш да ти е кеф да пишеш ........bad_dog написа:Не можах да разбера за какво се спори в последните няколко страници от темата.
Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота/+статията/
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Хахахахахахахах абе ти качвАл ли си се на Дачия бе, и кво кое ти харесва на нея освен вътрешното пространство за този клас кола, махнали са отзад половината части дето са по задния мост на Рено Клитор и друса като не каруца ами незнам си кво, уж било по-здраво ами добре ше видиме.Иначе стабилност и спирачен път вади Дакията нема проблеми!!! И въпреки всичко пак си е Дачия-важно е според мен че е нова нишшшшшшшшшшшшшшшшшто повече, а да и за малко пари не толко кола.penywise написа:Хюндай определено не е най-евтиното, което един бакшиш може да си вземе. Разгледай сайтовете на водещите автомобилни марки и ще видиш за какво става въпрос.nov написа:Е тия таксиджиите взимат най добрите оферти като цени не ги интересува дали е Тойота или Москвич а да е на добра цена в случая най ниската.
Лошо е да ги сравняваме по качества с разни дачии и Хюндай макар че имам един приятел с дачия който много я хвали 1,5 дци и не му давала проблеми , но все пак си остава дачия.Пък и на 200к.км ще я видим.
... WHAT THE F означава "но все пак си остава дачия"?????
Ти изобщо... абе поне качвал ли си се в Дачия да се повозиш?

-
Последния път като слушах един раЦер дето ходил на тест драйв на Дачия Сандеро - ми каза, че на 3та предавка, на 4500 оборота - колата се движела с 40 км/ч biggrin.gifnov написа:Хахахахахахахах абе ти качвАл ли си се на Дачия бе, и кво кое ти харесва на нея освен вътрешното пространство за този клас кола, махнали са отзад половината части дето са по задния мост на Рено Клитор и друса като не каруца ами незнам си кво, уж било по-здраво ами добре ше видиме.Иначе стабилност и спирачен път вади Дакията нема проблеми!!! И въпреки всичко пак си е Дачия-важно е според мен че е нова нишшшшшшшшшшшшшшшшшто повече, а да и за малко пари не толко кола.penywise написа:Хюндай определено не е най-евтиното, което един бакшиш може да си вземе. Разгледай сайтовете на водещите автомобилни марки и ще видиш за какво става въпрос.nov написа:Е тия таксиджиите взимат най добрите оферти като цени не ги интересува дали е Тойота или Москвич а да е на добра цена в случая най ниската.
Лошо е да ги сравняваме по качества с разни дачии и Хюндай макар че имам един приятел с дачия който много я хвали 1,5 дци и не му давала проблеми , но все пак си остава дачия.Пък и на 200к.км ще я видим.
Тва да седнеш да слушаш по цяла вечер професионални раЦери - голям кеф! biggrin.gif biggrin.gif
Кво да ти кажа, има си хора, дето "не е ли да влааш у Гофу", не става за кола!
А с такива мнения и безупречна и неоспорима логика, подкрепена с твърди доказателства като "3та, 4500 оборота, 40 км/ч!" - един обикновен шофьор няма как да се пребори biggrin.gif laugh.gif
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Тука вече не можах да те разбера за какво ми говориш, а това за 3-то и тия обороти и тая скорост незнам, имам един френд в щатите който продава Хонда и ми каза че тези които са за тест драйв нарочно ги ограничавали да не вървят демек спънати и после ги продавали с малък процент дискаунт че била тестова кола предполагам и в Бг може да е така.Но от постовете ти стигам до извода че имаш противоречиви мнения за Дачия и нещо не мооом те разберем.penywise написа:Последния път като слушах един раЦер дето ходил на тест драйв на Дачия Сандеро - ми каза, че на 3та предавка, на 4500 оборота - колата се движела с 40 км/ч biggrin.gifnov написа:Хахахахахахахах абе ти качвАл ли си се на Дачия бе, и кво кое ти харесва на нея освен вътрешното пространство за този клас кола, махнали са отзад половината части дето са по задния мост на Рено Клитор и друса като не каруца ами незнам си кво, уж било по-здраво ами добре ше видиме.Иначе стабилност и спирачен път вади Дакията нема проблеми!!! И въпреки всичко пак си е Дачия-важно е според мен че е нова нишшшшшшшшшшшшшшшшшто повече, а да и за малко пари не толко кола.penywise написа:
Хюндай определено не е най-евтиното, което един бакшиш може да си вземе. Разгледай сайтовете на водещите автомобилни марки и ще видиш за какво става въпрос.
Тва да седнеш да слушаш по цяла вечер професионални раЦери - голям кеф! biggrin.gif biggrin.gif
Кво да ти кажа, има си хора, дето "не е ли да влааш у Гофу", не става за кола!
А с такива мнения и безупречна и неоспорима логика, подкрепена с твърди доказателства като "3та, 4500 оборота, 40 км/ч!" - един обикновен шофьор няма как да се пребори biggrin.gif laugh.gif
-
- Почетен Администратор
+1MX5 написа:Но тая тема нагледно показва колко ненормални и лумпенизирани фанатици има наоколо... laugh.gif
Вярно, че е Тойота форум, но въпреки това доста постове са просто материал за освидетелстване ...
Слоу, ще дадеш ли едно кръгче с Маздата? biggrin.gif
Братко, тази кола как ми е легнала на сърце.....
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
ШШШШТТТ - това е ТОЙОТА ФОРУМ laugh.gif laugh.gif laugh.gifFido Dido написа:Слоу, ще дадеш ли едно кръгче с Маздата? biggrin.gif
Че що да не ти дам - според немския Аутобилд май Мазда6 бе на първо място като единствения автомобил без нито един дефект до 100х.км. Тъй-че няма какво да се притеснявам, че ще и направиш нещо - все още няма 100х.км

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Здрасти на всички в темата и извън нея !
Четох,четох,па не се стърпях....щото ми хареса как се разви ...за което благодаря,защото вече не съм чест посетител поради ....простотии.
Та ..добре поднесено от zzecov,Отново благодаря на Слоу,Лексус,Сфинкса,много особенно на Дидо.! /четки щото градски се пада /
От мен ..кой влезе в Европа Ние или Те ? Защото ми се чини,че започнаха едни Балакнски похвати...не мислите ли ?
Нищо лично,карах АЕ86 в Русия с дясна дирекция...след тва ... laugh.gif Алеко
после Вектра,Толедо,преди да го продам се разпаднаха железата му,за две години Ауриса ...ТЦ,перо на задна чистачка,щото съм си,чистник...ще видим,Но има едно голямо НО....а то е джоб/цена/качество/удобство/визия,някой се опитваше да говори лоши неща,зависи от какъв ъгъл ти е насочен обектива.Мястото е в повече от сравнимите марки и модели/бях се хвърлил на Кордоба/за удобството да не говорим/все пак хора разни/ biggrin.gif Не казвам,че съм неочаквано доволен от към возия,поведение,за визията няма да говоря....Та нормално е да плюят по некви си там Джапанки,не защото са по лоши,а защото са не само конкуренция,но и заплаха за това що е то кола в определен клас с ценова категоря,като се съблюдаваТ най високи критерий за оценка.
Бих искал да спомена още веднъж,че не беше ми се случвало да видя ШЕФ на Такава Корпоряция да Излезе и ДА се ИЗВИНИ на клиентите си ! Типично за ...ония с дръпнтатите очички и дето само ти се кланят".....
До автора..zzecov...ами що не им ги пуснеш/ако не си го направил вече/барабар с тукашната тема ! 2?
Моята Тойота ме кефи,само дето не е в БГ създадена biggrin.gif
п.п.май требе да си налейм още водка ! Наздраве !
п.п.И на мен една японка ми беше легнала,ама голям и дойде ,че се разп...ха нещата ! laugh.gif
Четох,четох,па не се стърпях....щото ми хареса как се разви ...за което благодаря,защото вече не съм чест посетител поради ....простотии.
Та ..добре поднесено от zzecov,Отново благодаря на Слоу,Лексус,Сфинкса,много особенно на Дидо.! /четки щото градски се пада /
От мен ..кой влезе в Европа Ние или Те ? Защото ми се чини,че започнаха едни Балакнски похвати...не мислите ли ?
Нищо лично,карах АЕ86 в Русия с дясна дирекция...след тва ... laugh.gif Алеко

Бих искал да спомена още веднъж,че не беше ми се случвало да видя ШЕФ на Такава Корпоряция да Излезе и ДА се ИЗВИНИ на клиентите си ! Типично за ...ония с дръпнтатите очички и дето само ти се кланят".....
До автора..zzecov...ами що не им ги пуснеш/ако не си го направил вече/барабар с тукашната тема ! 2?
Моята Тойота ме кефи,само дето не е в БГ създадена biggrin.gif

п.п.май требе да си налейм още водка ! Наздраве !

п.п.И на мен една японка ми беше легнала,ама голям и дойде ,че се разп...ха нещата ! laugh.gif
-
- Почетен Администратор
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
НЕЕЕЕ така на първо място е,,, КОЕЕЕЕЕ???!!! БМВ 130 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifslowtraveler написа:ШШШШТТТ - това е ТОЙОТА ФОРУМ laugh.gif laugh.gif laugh.gifFido Dido написа:Слоу, ще дадеш ли едно кръгче с Маздата? biggrin.gif
Че що да не ти дам - според немския Аутобилд май Мазда6 бе на първо място като единствения автомобил без нито един дефект до 100х.км. Тъй-че няма какво да се притеснявам, че ще и направиш нещо - все още няма 100х.км![]()
а не искам да споря но всеки си има мнение за мен маздата е по хубава на външен вид а и с един приятел седиме на кафе и пъркира такава преди 2-3 години е случката и аз му викам дизел е той не е бе абе вижбе операа(щтот е оперен певец) а двигатела не се чува все едно е бензин ми тоий човека се вози на ауди а6 96година 2,5 дизел а то работи като трактор, не можа да повярва че е дизел момчето но се увери че е
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Ха - верно, че БМВ е повторило резултата на Мазда6 (не го е надминало, защото и маздата е постигнала абсолютен резултат - 100х.км без нито един проблем)... Така, че сега навярно и двата модела са на първо място.andrian999999 написа:НЕЕЕЕ така на първо място е,,, КОЕЕЕЕЕ???!!! БМВ 130 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Сега очаквам да започнат да 'актуализират' статистиката, и да изхвърлят 'старите' автомобили с добри резултати, за да може немците да поизлязат напред... Ама такъв е живота biggrin.gif
http://germancarscene.com/2010/01/24/bm ... t-ranking/
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Андриане, не ти разбира главата от коли! Какво БМВ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifslowtraveler написа:Мазда6, защото маздатаandrian999999 написа:НЕЕЕЕ така на първо място е,,, КОЕЕЕЕЕ???!!! БМВ 130 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Хах не бях влизал 3 дни във форума и тая тема направо е с космическо развитие от отделеното ми време за четене пак нищо интересно.Няколко смислени поста от по вещите тук като:Fido Dido ,Kiki,diver,rudolf(Извинявам се ,ако пропускам някои),другото чесане на пръсти по клавиатурата.Ами ,ако ще продължавате дайте да вкарам още малко материал за спор.8 страници ,а никаде не са споменати Хонда и Мицубиши,що така бе колеги да не би да не са коли и те и то с ниски цени.Какво му е на новия Акорд или на Лансера.А ЦР-В хич не е лошо за цената си и екстрите които има.Някои ще си кажат за кво ли го казвам това ,ама и аз имам малко свободно време пробвам си копчИтата на клавиатурата.И ми е интересно до каде ли ще се стигне по тая тема със заглавие Автобилд......... biggrin.gif
A car without TURBO is like a man without BALLS!
- xxBgRaCerxx
- Обратна връзка: