така е вие сте виновни няма го агента и форума залиня искаме си "ДЕМОКРАЦИЯТА" като четеш да се радваш да ти е кеф да пишеш ........bad_dog написа:Не можах да разбера за какво се спори в последните няколко страници от темата.
Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота/+статията/
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от andrian999999 » 24 Фев 2010 13:36
andrian999999
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Мнение от nov » 24 Фев 2010 16:18
Хахахахахахахах абе ти качвАл ли си се на Дачия бе, и кво кое ти харесва на нея освен вътрешното пространство за този клас кола, махнали са отзад половината части дето са по задния мост на Рено Клитор и друса като не каруца ами незнам си кво, уж било по-здраво ами добре ше видиме.Иначе стабилност и спирачен път вади Дакията нема проблеми!!! И въпреки всичко пак си е Дачия-важно е според мен че е нова нишшшшшшшшшшшшшшшшшто повече, а да и за малко пари не толко кола.penywise написа:Хюндай определено не е най-евтиното, което един бакшиш може да си вземе. Разгледай сайтовете на водещите автомобилни марки и ще видиш за какво става въпрос.nov написа:Е тия таксиджиите взимат най добрите оферти като цени не ги интересува дали е Тойота или Москвич а да е на добра цена в случая най ниската.
Лошо е да ги сравняваме по качества с разни дачии и Хюндай макар че имам един приятел с дачия който много я хвали 1,5 дци и не му давала проблеми , но все пак си остава дачия.Пък и на 200к.км ще я видим.
... WHAT THE F означава "но все пак си остава дачия"?????
Ти изобщо... абе поне качвал ли си се в Дачия да се повозиш?

nov
rudolf
-
Мнение от penywise » 24 Фев 2010 17:22
Последния път като слушах един раЦер дето ходил на тест драйв на Дачия Сандеро - ми каза, че на 3та предавка, на 4500 оборота - колата се движела с 40 км/ч biggrin.gifnov написа:Хахахахахахахах абе ти качвАл ли си се на Дачия бе, и кво кое ти харесва на нея освен вътрешното пространство за този клас кола, махнали са отзад половината части дето са по задния мост на Рено Клитор и друса като не каруца ами незнам си кво, уж било по-здраво ами добре ше видиме.Иначе стабилност и спирачен път вади Дакията нема проблеми!!! И въпреки всичко пак си е Дачия-важно е според мен че е нова нишшшшшшшшшшшшшшшшшто повече, а да и за малко пари не толко кола.penywise написа:Хюндай определено не е най-евтиното, което един бакшиш може да си вземе. Разгледай сайтовете на водещите автомобилни марки и ще видиш за какво става въпрос.nov написа:Е тия таксиджиите взимат най добрите оферти като цени не ги интересува дали е Тойота или Москвич а да е на добра цена в случая най ниската.
Лошо е да ги сравняваме по качества с разни дачии и Хюндай макар че имам един приятел с дачия който много я хвали 1,5 дци и не му давала проблеми , но все пак си остава дачия.Пък и на 200к.км ще я видим.
Тва да седнеш да слушаш по цяла вечер професионални раЦери - голям кеф! biggrin.gif biggrin.gif
Кво да ти кажа, има си хора, дето "не е ли да влааш у Гофу", не става за кола!
А с такива мнения и безупречна и неоспорима логика, подкрепена с твърди доказателства като "3та, 4500 оборота, 40 км/ч!" - един обикновен шофьор няма как да се пребори biggrin.gif laugh.gif
penywise
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Мнение от nov » 24 Фев 2010 19:06
Тука вече не можах да те разбера за какво ми говориш, а това за 3-то и тия обороти и тая скорост незнам, имам един френд в щатите който продава Хонда и ми каза че тези които са за тест драйв нарочно ги ограничавали да не вървят демек спънати и после ги продавали с малък процент дискаунт че била тестова кола предполагам и в Бг може да е така.Но от постовете ти стигам до извода че имаш противоречиви мнения за Дачия и нещо не мооом те разберем.penywise написа:Последния път като слушах един раЦер дето ходил на тест драйв на Дачия Сандеро - ми каза, че на 3та предавка, на 4500 оборота - колата се движела с 40 км/ч biggrin.gifnov написа:Хахахахахахахах абе ти качвАл ли си се на Дачия бе, и кво кое ти харесва на нея освен вътрешното пространство за този клас кола, махнали са отзад половината части дето са по задния мост на Рено Клитор и друса като не каруца ами незнам си кво, уж било по-здраво ами добре ше видиме.Иначе стабилност и спирачен път вади Дакията нема проблеми!!! И въпреки всичко пак си е Дачия-важно е според мен че е нова нишшшшшшшшшшшшшшшшшто повече, а да и за малко пари не толко кола.penywise написа:
Хюндай определено не е най-евтиното, което един бакшиш може да си вземе. Разгледай сайтовете на водещите автомобилни марки и ще видиш за какво става въпрос.
Тва да седнеш да слушаш по цяла вечер професионални раЦери - голям кеф! biggrin.gif biggrin.gif
Кво да ти кажа, има си хора, дето "не е ли да влааш у Гофу", не става за кола!
А с такива мнения и безупречна и неоспорима логика, подкрепена с твърди доказателства като "3та, 4500 оборота, 40 км/ч!" - един обикновен шофьор няма как да се пребори biggrin.gif laugh.gif
nov
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 24 Фев 2010 19:48
+1MX5 написа:Но тая тема нагледно показва колко ненормални и лумпенизирани фанатици има наоколо... laugh.gif
Вярно, че е Тойота форум, но въпреки това доста постове са просто материал за освидетелстване ...
Слоу, ще дадеш ли едно кръгче с Маздата? biggrin.gif
Братко, тази кола как ми е легнала на сърце.....
Uncle Dido
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 374 пъти
Мнение от slowtraveler » 24 Фев 2010 20:44
ШШШШТТТ - това е ТОЙОТА ФОРУМ laugh.gif laugh.gif laugh.gifFido Dido написа:Слоу, ще дадеш ли едно кръгче с Маздата? biggrin.gif
Че що да не ти дам - според немския Аутобилд май Мазда6 бе на първо място като единствения автомобил без нито един дефект до 100х.км. Тъй-че няма какво да се притеснявам, че ще и направиш нещо - все още няма 100х.км

Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
Мнение от jingo » 24 Фев 2010 20:57
Четох,четох,па не се стърпях....щото ми хареса как се разви ...за което благодаря,защото вече не съм чест посетител поради ....простотии.
Та ..добре поднесено от zzecov,Отново благодаря на Слоу,Лексус,Сфинкса,много особенно на Дидо.! /четки щото градски се пада /
От мен ..кой влезе в Европа Ние или Те ? Защото ми се чини,че започнаха едни Балакнски похвати...не мислите ли ?
Нищо лично,карах АЕ86 в Русия с дясна дирекция...след тва ... laugh.gif Алеко

Бих искал да спомена още веднъж,че не беше ми се случвало да видя ШЕФ на Такава Корпоряция да Излезе и ДА се ИЗВИНИ на клиентите си ! Типично за ...ония с дръпнтатите очички и дето само ти се кланят".....
До автора..zzecov...ами що не им ги пуснеш/ако не си го направил вече/барабар с тукашната тема ! 2?
Моята Тойота ме кефи,само дето не е в БГ създадена biggrin.gif

п.п.май требе да си налейм още водка ! Наздраве !

п.п.И на мен една японка ми беше легнала,ама голям и дойде ,че се разп...ха нещата ! laugh.gif
jingo
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 24 Фев 2010 23:42

Не те е срам, брат, така ми липсваше на втората национална.....

Uncle Dido
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
Мнение от andrian999999 » 25 Фев 2010 00:35
НЕЕЕЕ така на първо място е,,, КОЕЕЕЕЕ???!!! БМВ 130 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifslowtraveler написа:ШШШШТТТ - това е ТОЙОТА ФОРУМ laugh.gif laugh.gif laugh.gifFido Dido написа:Слоу, ще дадеш ли едно кръгче с Маздата? biggrin.gif
Че що да не ти дам - според немския Аутобилд май Мазда6 бе на първо място като единствения автомобил без нито един дефект до 100х.км. Тъй-че няма какво да се притеснявам, че ще и направиш нещо - все още няма 100х.км![]()
а не искам да споря но всеки си има мнение за мен маздата е по хубава на външен вид а и с един приятел седиме на кафе и пъркира такава преди 2-3 години е случката и аз му викам дизел е той не е бе абе вижбе операа(щтот е оперен певец) а двигатела не се чува все едно е бензин ми тоий човека се вози на ауди а6 96година 2,5 дизел а то работи като трактор, не можа да повярва че е дизел момчето но се увери че е
andrian999999
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 374 пъти
Мнение от slowtraveler » 25 Фев 2010 07:50
Ха - верно, че БМВ е повторило резултата на Мазда6 (не го е надминало, защото и маздата е постигнала абсолютен резултат - 100х.км без нито един проблем)... Така, че сега навярно и двата модела са на първо място.andrian999999 написа:НЕЕЕЕ така на първо място е,,, КОЕЕЕЕЕ???!!! БМВ 130 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Сега очаквам да започнат да 'актуализират' статистиката, и да изхвърлят 'старите' автомобили с добри резултати, за да може немците да поизлязат напред... Ама такъв е живота biggrin.gif
http://germancarscene.com/2010/01/24/bm ... t-ranking/
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 25 Фев 2010 08:48
Андриане, не ти разбира главата от коли! Какво БМВ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifslowtraveler написа:Мазда6, защото маздатаandrian999999 написа:НЕЕЕЕ така на първо място е,,, КОЕЕЕЕЕ???!!! БМВ 130 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kiki
Мнение от miLen4o » 25 Фев 2010 09:10
miLen4o
- xxBgRaCerxx
- Обратна връзка:
Мнение от xxBgRaCerxx » 25 Фев 2010 09:18

xxBgRaCerxx
miLen4o
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru