Разлика между моделите в Германия и България

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Немско Яре

Разлика между моделите в Германия и България

Мнение от Немско Яре » 01 Апр 2009 01:36

Здравеите , искам да ви попитам : как мислите защо има разлка в оборудването на колите продавани в Германия и тези които се продават в България ? Миналата седмица си поръчах Ярис на лизинг тук в Германия и ми беше интересно да сравня цената с тази в България. Отворих страницата на Тойота България и за моя изнената ,такава Ярис каквато сам си поръчал в Германия няма в България имам предвид оборудване "Cool" . Иначе бях очарован от ниските цени на Тойота в България . Това очарование се изпари бързо след като сравних предлаганато оборудване колата ,много неща просто липсваха при моделите предлагани в България. В крайна сметка излиза че цените в България и Германия са еднакви за един Ярис с едно и също оборудване.
Поздрави от Щутгарт

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 01 Апр 2009 01:48

По принцип това не е само за "ярето" и не е само за БГ . Почти всички марки за почти всички държави имат различни "оборудвания" , които са съобразени с нещо в конкретната държава . Странното е защо чак сега го откриваш това ?

Немско Яре

Мнение от Немско Яре » 01 Апр 2009 01:57

Излиза ,че в България са съобразени само с ниската цена.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 01 Апр 2009 02:16

Немско Яре написа:Излиза ,че в България са съобразени само с ниската цена.
Ами съобразяването с пазара май е най-важното когато продаваш нещо не мислиш ли ?

mitoko

Мнение от mitoko » 01 Апр 2009 12:07

цените на яретата са еднакви добре ама резарвните части и консумативи и труда тук хем са скъпи хен некачествени особено труда... поздрави от софия (града на дупките)

Публикувай отговор