SFINKS написа:Bass man , всички дето си мислят че могат да таковат дявола във въздуха рано или късно разбират че не става съвсем така ако ме разбираш
ти си карай с евтини китайски гуми и си мисли че са наравно с MIchelin, Dunlop , Yokohama , ама не се опитавй да убеждаваш другите че е така щото не е така .
ПП
Била малка и лека кола Yarisa , е и , моят специално си върви с 160-170 на магистралта .

Гледай ся няма лошо да имаш мнение ама при положение , че сигурно половината ти кола е оборудвана с китайски неща ( а може би и повече ) , ядеш китайска храна ( нищо , че си мислиш , че фасула е смилянски ) , облечен си с китайски дрехи ( или правени такива с китайски материали ) . Та не разбрах какво точно казваш за дявола ? Според мене никой не може да го e*e него ама той нас ни опъва денонощно .
Та не се учудвай ако утре Мишлена ти дойде китайски ма тогава вече ще е малко тъпо да си купуваш нещо друго . Ако ме разбираш какво искам да ти кажа .
А и се съмнявам тези хиляди катастрофи дето стават на година в БГ да са заради Китайските гуми . По скоро си мисля , че са заради разни "водачи" дето си мислят , че разликата между Мишлена и Китайката е 300 пъти и могат да си маневрират при всякакви скорости и ситуаций .
Пък и си седнал да ми ги обясняваш тези неща при положение , че 80% от колите с предно в БГ се карат със задни квито има и предни според сезона .