Променливи обороти при празен ход на вкл. АС
Променливи обороти при празен ход на вкл. АС
Оборотите играят от 1000 до 700 като плавно минават от 700 към 1000 и обратно до към 800, 5-7 секунди стои на 1000 след това плавно слиза към 700-800, пак стои 5-7 сек и отново плавно се покачат нагоре, като поработи климатика 10 мин и започват да играят по-малко, климатика определено има нужда от допълване, понеже духа хладничко, но едва ли от това играят така обортите - че сега не знам къде да ида на сервиз за климатика или на сервиз за мотора.
-
- Обратна връзка:
- Aleksandar
-
- Обратна връзка:
Според мен всичко ти е наред с колата. Може само да провериш нивото на фреона и налягането на системата. Оборотите е нормално да ги мени, когато включва агрегата на климатика, защото компютъра явно преценява, че са ниски оборотите на двигателя и го засилва малко, докато охлади.
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
ne raboti postoianno, ako gledash vatreshnata shaiba na koleloto na kompresora, shte vidish kak tu se varti, tu spira, pri koeto i oborotite na kolata se meniatproscrip написа:Мислех, че само при климатроник може да се получава така, но не и при обикновен климатик като моя - който, като е включен, май работи постоянно - ама щом тъй трябва, аз не съм го пускал предното лято може и да е загубил фреон. Мерси biggrin.gif
->