F1 - Честит подиум

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
spritable

F1 - Честит подиум

Мнение от spritable » 29 Мар 2009 10:58

3-то и 5-то място - 10 точки още от първия старт при положение че стартираха последни.

Аватар
Troshko

Re: F1 - Честит подиум

Мнение от Troshko » 29 Мар 2009 11:14

spritable написа:3-то и 5-то място - 10 точки още от първия старт при положение че стартираха последни.
Батко ебати касметлиския подиум :whistle:

Аватар
Zero`Cool
Обратна връзка:

Мнение от Zero`Cool » 29 Мар 2009 11:27

Честито колеги много добро представяне на отбора на Panasonic Toyota ...
при стартиране от пол позиция ... Tibi.B и без сблъсъка последните обиколки 5-то и 7-мо места пак бяха много добри така че да не говорим за късмет ....
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD
Изображение
http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 29 Мар 2009 11:36

Zero`Cool написа:...при стартиране от пол позиция ...
Пешка, или ти нещо се обърка, или аз не съм те разбрал, ама потеглиха от бокса, а не от пол позиция wink.gif А и вярно си беше голям късмет това класиране, като се вземе НАВпредвид (tongue.gif biggrin.gif ) отпадането на Фетел и Кубица в последните обиколки.

Честито за подиума на Тойота Яре... tongue.gif А на Гогинко още съм му бесен от миналия сезон, та нЕма да му се радвам! mellow.gif

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2009 11:51

Честито! :rock: Имаме бърза и здрава кола. Тя винаги е била здрава, но сега е и по-бърза. :hello1: Състезанието беше много интересно,и го казвам въпреки че не понасям Ф1, а Трули кара великолепно, Хамилтън се натискаше да го изпревари с КЕРС-а и не успя,въпреки че ние сме без КЕРС! Трули кара много стабилно и колата е бърза, дори без КЕРС засега. Глок нещо се замота по едно време и Хамилтън го изпревари,даже и Алонсо го изпревари,но после Глок си върна едно място пред Алонсо,но все пак изпусна Хамилтън,а можеше да сме 3-ти и 4-ти. Но и сега сме идеално,първи са Браун ГП с 18т., втори сме ние с 10т..Чудесно състезание за нас и Браун ГП. Имахме и шанс да не участваме в катастрофите,защото стартирахме последни. Но болидът ни е стабилен,а екипът работи прецизно, по японски. rolleyes.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

....

Мнение от rudolf » 29 Мар 2009 13:12

ни тойота,ни Ф1 я боли фара за България,,,,,нито тая формула има нещо общо с нашите автомобили,освен стикера,,,

нещо не долавям откъде е това вълнение...

Аватар
Superchief
Обратна връзка:

Мнение от Superchief » 29 Мар 2009 13:44

Трули е наказан с 25 сек. заради изпреварване на Хамилтън в режим "кола за сигурност" - така че напразна е радостта на Toyota феновете.. Хамилтън е официално обявеният пилот на 3-то място.

Все пак следейки и тестовете и първото състезание този сезон считам че 2009 се очертава да бъде най-добрият сезон за ТОЙОТА .. въпреки че нямат шампионски пилоти ... като повечето останали отбори.
Be a beauty..Be a beast.. TL be!

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 30 Мар 2009 17:01

Tia bolidi miazvat na kombaini otpred s tia krila puk zadnite sa kat na dragster .

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Re: ....

Мнение от Kiki » 30 Мар 2009 21:54

rudolf написа:нито тая формула има нещо общо с нашите автомобили,освен стикера,,,

А "Мерцедес", "БМВ" и компания имат ли нещо общо със серийните изпълнения?

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 31 Мар 2009 03:56

Kiki написа:
rudolf написа:нито тая формула има нещо общо с нашите автомобили,освен стикера,,,

същия въпрос бих го задал на всеки фен на дадена марка която спонсорира разработки за Ф1...а най любимото ми е когато тези разработки не са на рекламираната фирма,ама на поверене тунинг фирма--примерно laugh.gif

аа разработките в ф1 се спонсорират като изпитание на технологий,които после се внедряват в серийно пройзводство,,,,ама аз това съм го чувал и за авио-технологийте и за наса--тъй че преди тойота да запонат да правят самолети и совалки -няма да повярвам че ауриса е хипер-спортна кола happy.gif

Аватар
spritable

Мнение от spritable » 31 Мар 2009 12:45

rudolf написа:
Kiki написа:

същия въпрос бих го задал на всеки фен на дадена марка която спонсорира разработки за Ф1...а най любимото ми е когато тези разработки не са на рекламираната фирма,ама на поверене тунинг фирма--примерно laugh.gif

аа разработките в ф1 се спонсорират като изпитание на технологий,които после се внедряват в серийно пройзводство,,,,ама аз това съм го чувал и за авио-технологийте и за наса--тъй че преди тойота да запонат да правят самолети и совалки -няма да повярвам че ауриса е хипер-спортна кола happy.gif

Аз не мога да разбера какъв е проблема да си фен на Ф1 тийм, същия като марката кола която караш, НИЩО че нито една част от болида е същата като тази в колата ти.

Ако не си формула 1 фен - не гледай.
Ако не те радва факта, че отбора във формула 1 на марката автомобил, която караш, се представя добре този сезон - сигурно по възвишени неща те радват. Жив и здрав...

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

...

Мнение от rudolf » 31 Мар 2009 15:46

..ми аз така или иначе не гледам Ф1---нито научавам кой знае кво,,нито може да ме вкара в драма и емоций,,кой е по бърз,,трули хамилтън или някой друг,това с вечните дербита всяка година,,ми е леко сапунка,,

винаги си представям собстеник на ФИАТ,който пие бира и вика хайде Шуми пред тв-то,,,,,,щото подкрепя марката biggrin.gif

Ф1 е пътуващ частен цирк, и правилата се изменят според това кой трябва да е победител...интересно кат техника и спецификация,,ама чак пък истерий,кой бил по-по най.
въпреки че и това ми е скучно--честно казано рали или пистов шампионат с състезателни автомобили пригодени за състезание ,ми се струва доста по смислено нещо от състезание с нещо което не съществува в нормалния живот.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 31 Мар 2009 16:02

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_f1# ... arly_years

Toyota F1 debuted in Formula One competition in 2002

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Supra
In 1999, Toyota ceased sales of the Supra in the United States[4] and in 2002 Toyota officially stopped production of the Supra in Japan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_MR2
The Toyota MR2 is a two-seat, mid-engined, rear wheel drive sports car produced by Toyota from 1984 until July 2007 when production stopped in Japan, in three different design series. The latest version was called the Toyota MR-S in Japan, the Toyota MR2 Spyder in the United States, and the Toyota MR2 Roadster in Europe. Imports to the United States ended in 2004.

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Celica
In July 2004, Toyota announced the Celica (as well as the MR2) would be discontinued in the United States at the end of the 2005 model year because of increasing competition and lack of sales. [2] Celica sales hit 52,406 units in 2001, but dropped sharply to 14,856 in 2003. Just 8,710 Celicas were sold in 2004, and only 3,113 were sold in 2005. Many attribute the 2004 loss in sales to the introduction of the cheaper Scion tC.

урааааа имаме болид в Ф1 и яриси в магазина,,,насам народе

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 31 Мар 2009 17:59

Спокойно,хубавите неща стават бавно,но много славно,както знаем със старите спортни модели на Тойота.
http://news.automedia.bg/read/6550.html
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 31 Мар 2009 23:33

LEXUS написа:Спокойно,хубавите неща стават бавно,но много славно,както знаем със старите спортни модели на Тойота.
http://news.automedia.bg/read/6550.html
всичко е много хубаво ,,но това са премиери,,и не прочетох да е ясно кое ще влезе в серийно пройзводство. ....а и за което влезе,--аз не съм фен на екзотики,а на масови серий спортни коли,

Публикувай отговор