Нов член в отбора
Нов член в отбора
Здравейте на всички, видях форума и реших да се регестрирам защото преди няколко дена си взех една моя мечта от детството biggrin.gif , а именно TOYOTA CELICA 2.0 i 16V Turbo 4WD (T18) 94г
Ще съм благодарен ако някой ми даде повече инфо за този автомобил
Ще съм благодарен ако някой ми даде повече инфо за този автомобил
eh, Celica Turbo 4WD, tova triabva da e mechta na baia hora, ta chestito de
informacia za kolata, mi predpolagam ste chuesh baia dobri nesta za neia. mislia che idva s dvigatel 3S-GTE za koito sigurno ste chuesh samo dobri nesta. predpolagam che niama da e nai-barzata kola na ulicata(osven ako ne pipnesh tuk i tam), no edva li niakoga ste te ostavi na patia(osven ako ne pochnesh da pipash tuk i tam
)

informacia za kolata, mi predpolagam ste chuesh baia dobri nesta za neia. mislia che idva s dvigatel 3S-GTE za koito sigurno ste chuesh samo dobri nesta. predpolagam che niama da e nai-barzata kola na ulicata(osven ako ne pipnesh tuk i tam), no edva li niakoga ste te ostavi na patia(osven ako ne pochnesh da pipash tuk i tam

->
добре дошъл
Ей, най-накрая и в нашия клуб да се появи един такъв завиден екземпляр. biggrin.gif Поздравления за придобивквата - да си я караш със здраве и да й се наслаждаваш!
biggrin.gif
Колкото до самата кола - ами тя официално се е доказала отдавна. Въпреки, че ми липсва опит от първа ръка, смятам, че разполагаш с чудесна база за надграждане на спортен автомобил, а ако това не е целта ти - то имаш повече от достатъчно за "средностатистическо превозно средство"
biggrin.gif

Колкото до самата кола - ами тя официално се е доказала отдавна. Въпреки, че ми липсва опит от първа ръка, смятам, че разполагаш с чудесна база за надграждане на спортен автомобил, а ако това не е целта ти - то имаш повече от достатъчно за "средностатистическо превозно средство"

1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
Re: добре дошъл
to i na men mi lipsva opit ot parva raka s tazi kola(tuk tova sa neveroiatno riadki koli, pochti ne sam i vijdal daje takiva), no i az mislia che e chudesna baza za nadgrajdane. transmisiata mislia che e dosta zdrava, a dvigatelia e sastia kat na MR2 Turbo taka che sas sigurnost ima kade da se pipne, a i materiali triabva da ima baia. da ne zabraviame che e i 4WD, t.e. zavoite triabva da mu stanat prav priatelcj написа:Въпреки, че ми липсва опит от първа ръка, смятам, че разполагаш с чудесна база за надграждане на спортен автомобил

->
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Малииии...това е бързата сестра на моята...Честито...това е една от колите на списъка ми. Ако питаш мен тази кола е уникална и не я модифицирай тежко...бууст контролер и някое друго модерно гизмо...тва е. Тази кола няма нищо общо с Хонда Сивик поколението и няма да и ходят нито спойлери нито прозрачни стопове, нито нископрофилни гуми...тази кола е ЛЕГЕНДА...
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Iska da kaje, 4e i e susdadena malko izkustveno slavata samo zaradi tova 4x4.ALTEZZA написа:t.e.?малко е навряна май (с това 4х4)
No nie ne mojem da se suglasim s tova. Vse pka kolata se e dokazala po ralitata v na4aloto na 90-te, no naj-golemiq minus dokolkoto zanm, e golqmoto i teglo.
No evala na sobstvenika mnogo dobra kola-legenda si e vzel.
Pomnq, 4e takava kola mja kara6e Didie Oriol i drugi izvestni rali piloti.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- LordDigital
- СупраДжия