Кристални фарове за Карина Е?
Кристални фарове за Карина Е?
Привет,някой знае ли откъде мога да си поръчам кристални фарове,мигачи и стопове за моята машина?Търсих с гугъл,но ..греда laugh.gif ..пълно е обяви за Голфове и Астри... 

бивш притежател на Toyota Carina E 2,0 -3S-FE седан
Мерси колега,но вече сложих 6000 К,и проблемът е че исках да направя малко тунинг,защото са ужасни тези стари фарове,но май ще си остана с мечтите
.Няма ли някой производител в БГ/гледах в един американски сайт за Корона и ми се сториха идентични???/

бивш притежател на Toyota Carina E 2,0 -3S-FE седан
Колега и аз имам Карина и съм търсим из Чичо Гугъл дето знаел всичко , ама го хванах в нещо което не го знае...... biggrin.gif Но аз несъм проверявал по тези големите магазини из София , ако имаш време разходи се до тях и питай дали е възможна поръчка,защото така като гледам по снимки ими съществуват такива фарове и мигачи.Ето току що намерих някой работи из нета и хората с големи магазини мисля че ще могат да ти помогнат ето ще предоставя и малко снимки.
Малкиа мигач е към 15 паунда .
Angel ayes е някаде към 300 $ доколкото имам инфо.(дано не е грешно)
А иначе има и обикновенни кристални фарове те са по евтини към 110$ и мисля че може да се поръчат от руски сайт(но и за това несъм на 100% сигорен)
Надявам се че помогнах малко!
Малкиа мигач е към 15 паунда .
Angel ayes е някаде към 300 $ доколкото имам инфо.(дано не е грешно)
А иначе има и обикновенни кристални фарове те са по евтини към 110$ и мисля че може да се поръчат от руски сайт(но и за това несъм на 100% сигорен)
Надявам се че помогнах малко!

- Прикачени файлове
-
- Стопове само такива съм намерил ,но такива има на Илиенци biggrin.gif :) към 200 лв. бяха ;)
- TCORONABC1.jpg (68.41 KiB) Преглеждано 4192 пъти
-
- 110$
- TCORONAFB1.jpg (53.12 KiB) Преглеждано 4190 пъти
-
- 300$
- coronalens angeleyeset.jpg (67.19 KiB) Преглеждано 4190 пъти
-
- Малкия мигач 15 паунда
- 2883_l.jpg (48.81 KiB) Преглеждано 4190 пъти