s tova sam mnogo saglasen. edinstvenoto neshto koeto me pritesniava e dali kat doide vreme za smiana na butala, bloka shte e vse oshte v dobro sastoianie.smb написа:no tova da se smenqt butalata na nov dvigatel e typo - po-dobre da se kara dokato moje posle ako se prebe se smenq i tova e. povecheto hora nqmat nujda da vadqt 500 konq kakto e moderno v bg.
Ново начало - 2002 BMW 540i 6-Speed Manual M-series
->
- LordDigital
- СупраДжия
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Е да де ама на него тия 200 коня на колетийте не му стигатsmb написа: ti kolko bloka smeni be maimuno? az znam pone za 4![]()
az veche imam poveche mili ot tvoite vsichkite vzeti zaedno na originalnia s originalnite butala

Като при мен се заформя абсолютно същия проблем (с майсторите не с блока) само да видиме кога ще се покаже биелата

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Tejka e Tzarskata korona!Bass_Man написа:Като при мен се заформя абсолютно същия проблем (с майсторите не с блока) само да видиме кога ще се покаже биелатаsmb написа: ti kolko bloka smeni be maimuno? az znam pone za 4![]()
az veche imam poveche mili ot tvoite vsichkite vzeti zaedno na originalnia s originalnite butala.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
maggkrabar написа:а и твоята доколкото разбрах не била стокова? имала някакъв air intake? ама лумпените май не са прочели, че на субарата след 2004г много фнимателно се пипа въздушният дъкт, щото дебитомерът се ошашквата проблемът не е в марката, а в подхода... и официалните дилъри
Moqta si be6e izcqlo stock. Az naro4no ne iskah da q pipam 4e ako nedai si boje ne6to i stane, nali e garancionna.....

Ta az iskah da si se u4a na tova koeto nemoga i neznaq i izkah da e izdyrjliva i da se opravq ot dilara ako i stane ne6to. Zatova stock si q darjah i mi be6e dostaty4na. E da ama ne! Iavno ne se li uhar4i o6te $6-7 hilki 4ovek i da izle4e ot zavodskata garanciq nqma da q bade. I taka i stana.....za sajalqnie. No vsqko zlo za dobro kakto kazvat horata.

Na vaprosa ti: кви пари излиза беемве да стане 500кс - тегли чертата СТи да докара тези коне?
Az nikoga ne sam gonil 500 konq ot STI-kata(ili ot BMW-to), znam 4e moje sravnitelno lesno da se izvadqt, no za men tova ne be6e prioritet. Za6toto ako otnema "X" usilia i umeniq da se kontrolira Stock STI, to pri 500 konq tunvano jivotno umenqta trqbva da sa "X" po 5! Az takiva deto imat po mnogo kone ama deto neznaqt kak da gi karat znae6 li kolko sam gi vijdal....? To sigurno i ti de

Imah SPT Air Intace system. SPT= Subaru Performance Tuning i se prodava ot dilarite i se pokriva ot garanciqta. Pak si idvame na ideqta za6to si go slojih to4no nego.
- LordDigital
- СупраДжия
Kak 4 bre ,TRI sa - Subaru Sektantite vse 4 im se privizda sys tiq SHTAR-PO-SHTAR sistemismb написа:ti kolko bloka smeni be maimuno? az znam pone za 4LordDigital написа:вместо да си вземете по една супра ,вече блокове тръгнаха да сменят![]()
![]()
az veche imam poveche mili ot tvoite vsichkite vzeti zaedno na originalnia s originalnite butala

KANU - Kolata e super! btw, dJansi sus agressiven lip ne mislq che shte sotqat dobre. Kakvo shte kajesh za OEM M5s?
Da ne govorim za "lepenite" predni nosachi... koi znae, toku vij Subaru ti predlojat nqakoi drug $$ za patenta
^dali 3, dali 4 motora - se taqa! Ama s otverka da smenqsh skorosti si eVasi classicata!! :PLordDigital написа:Kak 4 bre ,TRI sa - Subaru Sektantite vse 4 im se privizda sys tiq SHTAR-PO-SHTAR sistemismb написа:ti kolko bloka smeni be maimuno? az znam pone za 4LordDigital написа:вместо да си вземете по една супра ,вече блокове тръгнаха да сменят![]()
![]()
az veche imam poveche mili ot tvoite vsichkite vzeti zaedno na originalnia s originalnite butala![]()
Da ne govorim za "lepenite" predni nosachi... koi znae, toku vij Subaru ti predlojat nqakoi drug $$ za patenta
Princesata 6te ia vodia utre na Ice Rally-X sas Windy City BMW cluba. Event-a 6te e mnogo na blizo:
http://local.yahoo.com/info-16701262-pi ... ewtype=map
Cenata na event-a e $25 i ne triabva da si Member na cluba. Ako na niakoi mu se idva da svirka. Az smiatam kam 7:30am da tragna. Driver's meeting e vav 9am, ta smiatam kam 8:30am da sam tam.
Niamam tarpenie ve4e

Cenata na event-a e $25 i ne triabva da si Member na cluba. Ako na niakoi mu se idva da svirka. Az smiatam kam 7:30am da tragna. Driver's meeting e vav 9am, ta smiatam kam 8:30am da sam tam.
Niamam tarpenie ve4e

"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Що не с WRX-a?K-A-N-U написа:Princesata 6te ia vodia utre na Ice Rally-X sas Windy City BMW cluba. Event-a 6te e mnogo na blizo:
Niamam tarpenie ve4e
- LordDigital
- СупраДжия
Пускат ли със джипки да се кара?K-A-N-U написа:Princesata 6te ia vodia utre na Ice Rally-X sas Windy City BMW cluba. Event-a 6te e mnogo na blizo:
Niamam tarpenie ve4e

Ami WRX-a ima 2 4ifta gumi s djanti samo. 1-via e 17-ki s letni gumi(STI-kovi stock), a 2-ria sa 15-ki sas rali gumi koito sa super stari i sa hard compaund. Imat graifer rali gumite no sa super tvardi, kato kamak. Az malko nau4avam v poslednia moment i kolata e sas letnite v momenta, ta cialata smiana na gumi i karaneto s tia tvardite ne mi dopada kato ideia. Na BMW-to imam Blizzak's i 6te e fun.
Mislia 4e davat za djipki poneje niakoi na euroteknik foruma pita6e dali moje s X5 da se pusnak i mu kazaha 4e mojelo. Imalo minalata godina i sas 7-vi na leda i niamalo problemi, to ima sumati ribari sas trokove deto karat po leda. Mai niakade biah mernal 4e leda bil 13-14 incha debel koeto bilo pre dostata4no.
Koi idva?
Mislia 4e davat za djipki poneje niakoi na euroteknik foruma pita6e dali moje s X5 da se pusnak i mu kazaha 4e mojelo. Imalo minalata godina i sas 7-vi na leda i niamalo problemi, to ima sumati ribari sas trokove deto karat po leda. Mai niakade biah mernal 4e leda bil 13-14 incha debel koeto bilo pre dostata4no.
Koi idva?
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007
- LordDigital
- СупраДжия
E da te eVa ti sa seti da ni kazes... inache mozese da pitam Barbara i ako me pusne sys dzipa da doida da se poPyrzalqm - ama aide ,next year:)K-A-N-U написа:Ami WRX-a ima 2 4ifta gumi s djanti samo. 1-via e 17-ki s letni gumi(STI-kovi stock), a 2-ria sa 15-ki sas rali gumi koito sa super stari i sa hard compaund. Imat graifer rali gumite no sa super tvardi, kato kamak. Az malko nau4avam v poslednia moment i kolata e sas letnite v momenta, ta cialata smiana na gumi i karaneto s tia tvardite ne mi dopada kato ideia. Na BMW-to imam Blizzak's i 6te e fun.
Koi idva?