проблем включване скорости COROLLA VERSO D4D 10.2008 г

Tip4eto80

Мнение от Tip4eto80 » 20 Мар 2009 20:13

valio защо си вдигаш нервите да пишеш оплаквания и тн., като файда от тях почти никъква. Във Варна като немогат да ти оправят колата и 100 оплаквания да пускаш пак няма да решат проблема. Като варненци не можаха да ми оправят Авенсиса, а той имаше почти същя проблем само че от време на време включваше трудно без значение студен или топъл отидох в Добрич. Там даже ми дадоха безплатно оборотна кола докато моята беше з сервиза. Вече трета година си карам тойотката и като имам проблем който немогат да решат в Добрич отивам във Варна и обратното, но си сменям маслото само в Добрич защото варненци ме ядосаха и не смятам да им пълня гушите. Явно на сервиза във Варна нещо им куцат такива проблеми, но относно скърцания и тракания по колата ги признавам. Така че успех колега.
Помисли по моят вариант, аз сам много доволен от него, а и никой неможе да ти каже къде да си ремонтираш колата. :thumbsup: :thumbsup:

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 21 Мар 2009 09:41

Пич нещо няма много голяма логика в изказването ти !!! Да не кажа , че това е класически "БГ промит мозък" логика ! Не се сърди ама ако детето не реве майка му как ще разбере кога е гладно та да го нахрани ?
При всеки един проблем трябва да се вдига пушилка до небето за да се търсят начини за решаване на проблемите . Защото , като си трайкаш значи всико е ок и няма нужда да се променя нищо !!! Точно както е в БГ ! Всички в къщи на по ракия свалят правителството ама , като излязат на улицата и не можеш да им чуеш гласчето .

kolevv10

Мнение от kolevv10 » 24 Мар 2009 18:52

Много даже съм съгласен с Бас_ман.
Не съм им аз виновен, че внасят коли турска сглобка с много технически проблеми... Де се е чуло и видяло на Тойота да не и влизат или излизат (като при мен) лесно и мазно скоростите?!! От 1993 карам Тойоти, до сега не съм и чул някой да се оплаче, че не му влизат скорости, увеличил му се луфта и пр.
Да си напишат в централата за проблема и да си го решават! Хич никаква басма не трябва да им се цепи докато колите са в гаранция, че после става много по-зле!
Преди 2 години при смяна на сегментите на 1,4 VVT-i успях да вляза в ТМ Ауто - трябваше и нещо специално да си правя. Само мръднах за 5 мин. и се връщам - капачката на резервоара недозатворена...
Но общуването по интернет доста ги притиска, а? biggrin.gif :thumbsup:

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 24 Мар 2009 19:08

[quote="kolevv10"]Преди 2 години при смяна на сегментите на 1,4 VVT-i успях да вляза в ТМ Ауто - трябваше и нещо специално да си правя. Само мръднах за 5 мин. и се връщам - капачката на резервоара недозатворена...
[quote]

Точили са бензин ли?

kolevv10

Мнение от kolevv10 » 24 Мар 2009 20:39

Изобщо не ги питах, вероятно им е трябвало малко бензин за миене, не е проблем, но го правят като крадци, мълчат си, ако мине... Да не говорим, че не е нормално да вземат от клиента каквото и да е...

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 24 Мар 2009 22:07

Дай го по лежерно бе, мен! Какво значат 200 мл бензин между приятели wink.gif !
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Публикувай отговор