Mom4eta, kakto kaza bat' Camino, mnogo rano vi pensionirame?!?K-A-N-U написа:
Use6tam 4e 6te ima o6te edna tema "Novo nachalo...."

Verno, 4e v razvitiq kapitalizum moje i na 40 da se pensionirash, ama vie imate baq benzin da nalivate do 40-taka!

Mom4eta, kakto kaza bat' Camino, mnogo rano vi pensionirame?!?K-A-N-U написа:
Use6tam 4e 6te ima o6te edna tema "Novo nachalo...."
abe az opredeleno veche ne sam bash v mladinite si... stila mi na karane pone sas sigurnost se e promenil.Japanese_fever написа: Verno, 4e v razvitiq kapitalizum moje i na 40 da se pensionirash, ama vie imate baq benzin da nalivate do 40-taka!laugh.gif
V toq ghetto grad men posmyrtno ne mojesh me nakara da se dvija sys sportna ejednevka iz tiq trapove. Ne sluchaino tuka Ferrarita i Lambota po ulicite se sreshtat vednyj na visokosna godina - sigurno prez ostanaloto vreme broqt boltovete deto sa zagubili prez poslednoto karane laugh.gifJapanese_fever написа:Mom4eta, kakto kaza bat' Camino, mnogo rano vi pensionirame?!?laugh.gif
Verno, 4e v razvitiq kapitalizum moje i na 40 da se pensionirash, ama vie imate baq benzin da nalivate do 40-taka!laugh.gif
Zapochvai da spestqvash v kasichkata ...ALTEZZA написа:P.S. sashto taka i FJ Cruiser ot vreme na vreme mi si varti iz glavata
Хаха, бастун тука в траповете можеш да загубиш луноход, ма затова пък броя на екзотиките на квадратен милиметър е брутален.MX5 написа:V toq ghetto grad men posmyrtno ne mojesh me nakara da se dvija sys sportna ejednevka iz tiq trapove. Ne sluchaino tuka Ferrarita i Lambota po ulicite se sreshtat vednyj na visokosna godina - sigurno prez ostanaloto vreme broqt boltovete deto sa zagubili prez poslednoto karane laugh.gifJapanese_fever написа:Mom4eta, kakto kaza bat' Camino, mnogo rano vi pensionirame?!?laugh.gif
Verno, 4e v razvitiq kapitalizum moje i na 40 da se pensionirash, ama vie imate baq benzin da nalivate do 40-taka!laugh.gif
Emi premesti se kum suburb-ite, tam iskarvat 911 GT3 sus slikove i nekoi drug Aston Martin.MX5 написа: V toq ghetto grad men posmyrtno ne mojesh me nakara da se dvija sys sportna ejednevka iz tiq trapove.laugh.gif
laugh.gif Значи ако съм там ше си купя танк.dimd00d написа:Хаха, бастун тука в траповете можеш да загубиш луноход, ма затова пък броя на екзотиките на квадратен милиметър е брутален.
Ами така както е тръгнало май чак след година-две...dimd00d написа:Бтв, кога ще си домъкваш задника насам?
Историята вече познава такива случаи - Ферарито се стоварва от платформа в близка пряка и собственика си го кара до кафетоMX5 написа: Е, в БГ 99.9% от собствениците на екзотиките ги вземат за гъзария. Сигурно и асфалт да няма, пак ще купуват - докарваш с паяка, стоварваш, паркираш и сядаш на кафе до нея ...
Браво, много е яко, ша видишMX5 написа: Ами така както е тръгнало май чак след година-две...След някой и друг месец ще сме на твоето дередже преди няколко години
Явно доста безсънни нощи се задават есента, но поне родителските тела обещават да идват на гости да помагат biggrin.gif
Blagodarq mnogo za savetite, nqkoi ot tqh sa ve4e izpylneni.Bass_Man написа: ....
Re6enieto da smenq STI-kata be6e bazirano na mnogo faktori koito okazaha vliqnie. Glavno finansovi pri4ini, no ima6e i redica drugi. Ne me razbirai pogre6no spored men tazi STI-ka be6e nai hubavata ot vsi4kite, ne samo za6toto e moita ami za6toto toq model nai mnogo mi haresva, vyv vsi4ki aspekti. Eto kakvi bqha negativnite strani:Japanese_fever написа: ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта