Време беше за крути мерки с/у уличните хулигани зад волана!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Време беше за крути мерки с/у уличните хулигани зад волана!
идеите си за нови правила за младите шофьори[click-ni na teksta]
Подкрепям с две ръце.
Сульо и пульо, пиян залян, без колан сяда зад волана и после гледаме букетите около пътя!
Подкрепям с две ръце.
Сульо и пульо, пиян залян, без колан сяда зад волана и после гледаме букетите около пътя!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Както всички закони в БГ и този се работи на парче. И в момента има големи глови и строги правила. Обаче както повечето неща тук си остават само на книга. Колкото и големи да направят глобите нямда има никакав ефект докато не започнат да ги налагат. Глобата може да е малка, но пък да я налагат редовно, както и да си прибират парите от глоби. Според мен ще има много по-добър ефект. Ако глобата за колан е само 20лв, но пък те глобяват всеки ден по два пъти (на отиване и на връщане от работа) няма ли да е по-добре от колкото да е голяма, но пък да те глобават веднъж годишно по време на някоя кампания или ако са те спрели за проверка и полицая реши да се заяжда?
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Prav si, 4e globite kolkoto i da sa golemi, ako ne se prilagat - polza nikakva.
A vleze li ve4e novoto pravilo, 4e nov shofior purvata godina trqbva da kara samo s pridrujitel, dokato natrupa opit?
A vleze li ve4e novoto pravilo, 4e nov shofior purvata godina trqbva da kara samo s pridrujitel, dokato natrupa opit?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
http://dnes.dir.bg/2009/03/19/news4165414.html
Винаги съм се учудвал на малоумността на БГ законотвореч. Ако малоумност е твърде силна дума то поне са твърде далеч от действителността. Май просто се опитват да си оправдаят високите заплате.
Конкретно по линк-а за камерите е похвално... стига снимките от камерите да са адекватни. На скоро имаше скандал в Италия с камери които заснемат скорост по-висока от актуалната с която се движи МПС-то. Другото което се набив ана очи е че постоянно в пресата споменават за шофьори каращи с над 2 промила алкохол в кръвта. Не знам по статистика колко от тях са млади пофьори без стаж, но дали на човек който кара с 2 промила алкохол в кръвта му пука дали ограничението е 0.2 или 0.5? Да има страни в който рарешеното е 0 промила, но има ли статистика там колко хора са хващани с алкохол? И до колкото знам в най-подредената страна в европа (Германия) количеството е 0.8. Всичко това ме навежда на мисълта че никой в тази държава на мисли комплексно. Кат вани някакава "стъкмистика" и хоп депутатите гласуват промени. При условие че закона за движение се променя поне 3 пъти годишно от къде на къде се смята че водача с 2г стаж е адекватен? та то от 6те промени на закона със сигурност е пропуснал да научи поне 3 от тях! Това го прави тотално неадекватен на пътното платно. По тази логика, ако майка ми си беше подновила шофьорската книжка ще е най-дкбрият водач на МПС защото има свидетелство за управление от преди 40г и последните 30 не е направила нито едно нарушение зашотот просто не е управлявала МПС. А дали е запозната с промените в закона? biggrin.gif
Винаги съм се учудвал на малоумността на БГ законотвореч. Ако малоумност е твърде силна дума то поне са твърде далеч от действителността. Май просто се опитват да си оправдаят високите заплате.
Конкретно по линк-а за камерите е похвално... стига снимките от камерите да са адекватни. На скоро имаше скандал в Италия с камери които заснемат скорост по-висока от актуалната с която се движи МПС-то. Другото което се набив ана очи е че постоянно в пресата споменават за шофьори каращи с над 2 промила алкохол в кръвта. Не знам по статистика колко от тях са млади пофьори без стаж, но дали на човек който кара с 2 промила алкохол в кръвта му пука дали ограничението е 0.2 или 0.5? Да има страни в който рарешеното е 0 промила, но има ли статистика там колко хора са хващани с алкохол? И до колкото знам в най-подредената страна в европа (Германия) количеството е 0.8. Всичко това ме навежда на мисълта че никой в тази държава на мисли комплексно. Кат вани някакава "стъкмистика" и хоп депутатите гласуват промени. При условие че закона за движение се променя поне 3 пъти годишно от къде на къде се смята че водача с 2г стаж е адекватен? та то от 6те промени на закона със сигурност е пропуснал да научи поне 3 от тях! Това го прави тотално неадекватен на пътното платно. По тази логика, ако майка ми си беше подновила шофьорската книжка ще е най-дкбрият водач на МПС защото има свидетелство за управление от преди 40г и последните 30 не е направила нито едно нарушение зашотот просто не е управлявала МПС. А дали е запозната с промените в закона? biggrin.gif
- intolerable
здр наистина нашите са помия..наскоро четох случаи в Австрия как са викнали министаpа на отбраната по спешност за навлязла чужда подводница..посред нощ газ..газ..и след някой ден честитка по пощата за отнемане на книжката..на министъpа на Отбраната..имаше и снимка с колело с което щял да ходи на работа..

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Ако подводницата е влязла по дунав, доста министри трябва да пострадат biggrin.gifintolerable написа:здр наистина нашите са помия..наскоро четох случаи в Австрия как са викнали министаpа на отбраната по спешност за навлязла чужда подводница..посред нощ газ..газ..и след някой ден честитка по пощата за отнемане на книжката..на министъpа на Отбраната..имаше и снимка с колело с което щял да ходи на работа..![]()
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Ха ха ха, те по свястно оправдание за бързането не са ли могли да измислят - да питат нашите министри как се вади вода от 10 кладенеца... Или са прикрили, че министъра е бил пиян...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- intolerable
-
- Почетен Администратор
С кмет - мутра, гей-премиер и архонт в европарламента, сме чудни. Кво....Fido Dido написа:Момчета, не си чешете клавиатурите. В Чалгария всичко е бутафория - ще продължаваме дълги години да се радваме на зле организиран мутренски хаос.
Кви закони, кви пет лева...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.