Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
desSs
Мнение
от desSs » 08 Фев 2009 09:45
абе аз забелязах друго - климатроник и текстилен салон - такоз животно май няма

доколкото помня не може да се поръчва по-ниско ниво на оборудване, и климатроник като екстра. от друга страна ТМ ауто специално за тоя модел 126 к.с. не предлага ниво Luxury, тоест абсурд тоя авенсис да има климатроник...нещо сбъркано има тука
desSs
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 08 Фев 2009 10:07
Намалението според мен, е около 9 000лв., но не си заслужава да даваш толкова пари за стар вече модел! Иначе изпълнението е с всички екстри за България и си е супер. Когато взимах моя Авенсис, цената беше същата, но средното изпълнение-SOL.
Kiki
-
bigben2
Мнение
от bigben2 » 08 Фев 2009 12:28
Подсказвам: цената на чисто нов 2.2, без да искаш отстъпка е само 2000лв отгоре на употребявания 2.0. След отстъпките по подразбиране - вероятно ще е по-евтин новия, с по-голям двигател.
bigben2
-
george
Мнение
от george » 08 Фев 2009 17:28
За двигател 2.2 D4D при стария модел можете да ползвате и 10% допълнителна отстъпка (спрямо промоционалните цени), т.е. под 40000 лв с ДДС за дизелово комби 150 к.с. с двузонов климатроник, круиз-контрол, 17-ки джанти, автоматични чистачки и фарове, електрохроматично огледало, RCD/MP3, 9 въздушни възглавници и много други екстри. На комбито може да се сложат и допълнителни седалки и да се вземе и ДДС-то. Офертата е невероятна, защото се разпродават стокови наличности предназначени за румънския пазар, който буквално се срина.
george
-
ivobox
-
Обратна връзка:
Мнение
от ivobox » 08 Фев 2009 23:37
джордж доколкото чета от постовете ти разбирам, че си човек от ТМ ауто. първо искам да те похваля, че се включваш в темите засягащи закопуването на коли от ТМА като даваш обективни менеия или съвети. надявам се да си така активен и при теми касаещи въпроси с гаранционното потдържане или некоректно държане на хора работещи на ЦШ 163
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
ivobox
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 09 Фев 2009 11:30
ivobox написа:джордж доколкото чета от постовете ти разбирам, че си човек от ТМ ауто. първо искам да те похваля, че се включваш в темите засягащи закопуването на коли от ТМА като даваш обективни менеия или съвети. надявам се да си така активен и при теми касаещи въпроси с гаранционното потдържане или некоректно държане на хора работещи на ЦШ 163
Приветсвам!

Kiki
-
george
Мнение
от george » 21 Фев 2009 19:46
Всъщност съм от Тойота Болканс, но повече от 9 години съм бил в ТМ Ауто - общо близо 11 години с ТОЙОТА. Реално и двете фирми (ТБЛК и ТМА) са собственост на една и съща компания. Ще се опитам (доколкото мога и в рамките на познанията си) да помагам с информация и/или съвет. За съжаление на ми остава време да преглеждам много често форума, но ще се включвам.
Поздрави на всички фенове на ТОЙОТА.
george
-
zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение
от zi_zi_top » 18 Мар 2009 23:48
ТМ Ауто отново са ги "напънали" проверените употребявани автомобили! biggrin.gif
Като погледна цените обявени за старите коли и тези за нови с актуалните промоционални отстъпки нещо не ме подтиква да избирам от употребяваните автомобили. Прекалено малка е разликата, не мислите ли ...
Но сега е търга, ще поживеем и ще видим, може и да се разпродадат като топъл хляб.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 19 Мар 2009 00:04
zi_zi_top написа:ТМ Ауто отново са ги "напънали" проверените употребявани автомобили! biggrin.gif
Като погледна цените обявени за старите коли и тези за нови с актуалните промоционални отстъпки нещо не ме подтиква да избирам от употребяваните автомобили. Прекалено малка е разликата, не мислите ли ...
Но сега е търга, ще поживеем и ще видим, може и да се разпродадат като топъл хляб.

хората в тойота не са олигофрени,,,,възможно е тази разлика да има за цел да те насърчава да си купиш новото с чувство на удовлетвореност.,,
rudolf
-
Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
-
Обратна връзка:
Мнение
от Vesko » 19 Мар 2009 00:41
desSs написа:абе аз забелязах друго - климатроник и текстилен салон - такоз животно май няма

доколкото помня не може да се поръчва по-ниско ниво на оборудване, и климатроник като екстра. от друга страна ТМ ауто специално за тоя модел 126 к.с. не предлага ниво Luxury, тоест абсурд тоя авенсис да има климатроник...нещо сбъркано има тука
Аз си имам авенсис с климатроник и текстилен салон. Още повече че ми е вторият такъв

Vesko
-
joro_206
Мнение
от joro_206 » 19 Мар 2009 01:14
george написа:За двигател 2.2 D4D при стария модел можете да ползвате и 10% допълнителна отстъпка (спрямо промоционалните цени), т.е. под 40000 лв с ДДС за дизелово комби 150 к.с. с двузонов климатроник, круиз-контрол, 17-ки джанти, автоматични чистачки и фарове, електрохроматично огледало, RCD/MP3, 9 въздушни възглавници и много други екстри. На комбито може да се сложат и допълнителни седалки и да се вземе и ДДС-то. Офертата е невероятна, защото се разпродават стокови наличности предназначени за румънския пазар, който буквално се срина.
Напълно си прав.След като дълго се двуомях между новия и стария Авенсис.Избрах стария - комби 2,2 Д4Д-150к.с. с отстъпката и няколко екстри от аксесоарите + приспадане на ДДС-то ми излиза около 34000лева.За нова кола с 3 години гаранция- направо е супер.
Сега чакам да ми я регистрират 6+1 и живот и здраве другата седмица ще си я взема.Не съм чакал за колата - имаше налични и си избрах само цвета.

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
joro_206
-
desSs
Мнение
от desSs » 19 Мар 2009 09:52
Vesko написа:desSs написа:абе аз забелязах друго - климатроник и текстилен салон - такоз животно май няма

Аз си имам авенсис с климатроник и текстилен салон. Още повече че ми е вторият такъв

коя година са тея авенсиси? щото като разглеждах цените и оборудването на ТМ ауто, наистина няма такъв

не че ми е много важно де laugh.gif
desSs
-
Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
-
Обратна връзка:
Мнение
от Vesko » 19 Мар 2009 10:11
от 2005 ми е сегашният
Vesko
-
Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от Рошко » 19 Мар 2009 10:26
desSs написа:Vesko написа:desSs написа:абе аз забелязах друго - климатроник и текстилен салон - такоз животно май няма

коя година са тея авенсиси? щото като разглеждах цените и оборудването на ТМ ауто, наистина няма такъв

не че ми е много важно де laugh.gif
Деска, само за Авенсис ли става дума или изобщо? Защото и моят Аурис е с текстилен салон и двузонов климатроник.
Рошко