Тунинг на двигател на селика

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
diver

Re: Селика 1.8

Мнение от diver » 13 Мар 2009 22:21

viharat написа:...бих отделил пари за тунинг на двигателя от 500 - 1500 лв.
Писах трих, писах трих...за 5-600лв може да се турбинира колата, ма с останалите кинти незнам какво да направиш... освен да си ги туриш на влог....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

mirchevbg

Мнение от mirchevbg » 14 Мар 2009 09:35

slowtraveler написа:Колега, не се занимавай с глупости...
С такъв бюджет най-много да влошиш положението (особено ако попаднеш на по-кофти майстор)...
Карай си количката и и се радвай в това положение :thumbsup:
Всеки по-сериозен тунинг изисква доста повече пари, честа квалифицирана поддръжка, продължаване на 'финансирането' при неизбежно по-честите ремонти (все пак ДВГ е сметнат при едни параметри, а ти ги променяш) и т.н....
Тези пари за Stage 1 няма да те оправят, ти си тръгнал "по двигателя"...преди да се юрнеш да си даваш парите по "майстори" (те естествено ще ги вземат, и ще ти напълнят главата с глупости колко и как разбираш ли са ти напомпали колата)...
Можеш все пак разгледаш тук:
http://www.newcelica.org/
Във форум секцията
Изображение

viharat

Тунинг на двигател

Мнение от viharat » 16 Мар 2009 11:11

Явно не съм в час с цените за тунинг на двигател. Тогава бихте ли споделили колко ще ми струва да вдигна мощността й с 50 коня.

viharat

Мнение от viharat » 17 Мар 2009 22:40

Наистина ли за 1 500 лв не мога да увелича мощността си поне с 50 коня. Ако някой знае колко ще ми струва нека да пише. sleep.gif Истината е че щом съм дал 15 000 мога да си позволя тунинг на двигателя и за повече пари стига да е качествен. Ще се радвам на конкретни отговори.

Аватар
martod

Мнение от martod » 17 Мар 2009 22:56

viharat написа:Наистина ли за 1 500 лв не мога да увелича мощността си поне с 50 коня. Ако някой знае колко ще ми струва нека да пише. sleep.gif Истината е че щом съм дал 15 000 мога да си позволя тунинг на двигателя и за повече пари стига да е качествен. Ще се радвам на конкретни отговори.
Колега, тунинг на двигател си е доста скъпо удоволствие.......По добре я продай, и си вземи с 2.0 двигател, или си намери такъв мотор, ще ти легне много по евтино.....
Иначе само една хубава турбина, е от порядъка 3-6000лв...
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

diver

Мнение от diver » 17 Мар 2009 23:37

viharat написа:Наистина ли за 1 500 лв не мога да увелича мощността си поне с 50 коня. Ако някой знае колко ще ми струва нека да пише. sleep.gif Истината е че щом съм дал 15 000 мога да си позволя тунинг на двигателя и за повече пари стига да е качествен. Ще се радвам на конкретни отговори.
За 50 коня на атмосверка ти трябват:

1. Валове, биели, бутала, генерация и електроника като 50 коня е тавана. 5к може и да те оправят.
2. Генерация, колектори, кулер, електроника и турбо. Тръгваш от 50 коня. Проблема е че с оргиналната карантия не стават много повече. 5к обаче не стигат.

3. Гуми, джанти спирачки и окачване още 5к....

Та горе долу тез 1500 дет си приготвил стигат, с още една нула....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Публикувай отговор