Scion
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
klomo
mitoko
Джамбазов
martod
klomo
mitoko
- martod
Мнение от martod » 16 Мар 2009 16:04
То като гледам, не ти трябват много части......Ляв стоп, странични огледала, задна броня и челно стъкло.......Другото се прави......klomo написа:Дам! biggrin.gif Ако си я виждал разкажи за нея.?! Как ти се е видяла!
Има още една катастрофирала,та от нея може някой от частите.
Нали е на платформа от Авенсиса,та би трябвало да има части.
Ако си решил да я вземеш, в края на месеца тръгва контейнер от Щатите, и мога да ти ги докарам от там.....

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
martod
klomo
Мнение от diver » 16 Мар 2009 21:10
На една платформа са, ма нямат нищо общо....Хубава е колицата, ма за 8бона леко ме съмнява да я събереш. Бяла врана е. Аз не бих рискувал.klomo написа:Дам! biggrin.gif Ако си я виждал разкажи за нея.?! Как ти се е видяла!
Има още една катастрофирала,та от нея може някой от частите.
Нали е на платформа от Авенсиса,та би трябвало да има части.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от ALTEZZA » 16 Мар 2009 21:48
na edna platforma sa, no edva li sa mnogo chastite det mojesh da polzvash ot Avensis. pone sas sigurnost nishto po interiora ili eksteriora, koeto na teb ti e vajnoto v momenta che da ia opravish. inache po mehanikata, dvigatel, transmisia, okachvane, spirachki, tam moje i da ima vzaimozameniaemi chasti, ma pak ne e sigurno, pone za okachvaneto kat nishto shte ima razliki.klomo написа: Нали е на платформа от Авенсиса,та би трябвало да има части.
->
ALTEZZA
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Scion
Мнение от Japanese_fever » 16 Мар 2009 22:00
Kakto si precenish, t.e. ako q davat mnogo eftino i posle ti izleze gore-dolu O.K. + parite, koito shte dadesh po maistori, MOJE BI!klomo написа:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Според вас тази кола стрували си да се оправя?
Обадих се казаха 7000,но и за 5000 ,ще се взема според мен?
Доста съм скептичен,но много ми харесва колата и реших да пусна темата.
Udar otzad + obru6tane na tavan sa mnogo seriozni deformacii po kupeto, a tq ima shibedah na pokriva.
Sporedn men veroqtnostta da imash porblemi sled remonta s voda v bagajnika i ot liuka na tavana sa golemi. Otdelno kakto kaza ALTEZZA 4astite shte sa kut. Prednoto stuklo e skupo, a izpravqne na tavan nqmam ideq kolko kinti shte stupi.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Мнение от klomo » 17 Мар 2009 00:26
Прави сте, то и аз съм на подобно мнение.Хубаво е да има хора ,който да ме вразумят
Гледам предаванята за мотори и коли по Дискавари.Доста се надъхвам и ми идва да се махна от София,и да отида в някое село близо до нея(за да си човркам по някоя кола.
Трезвата преценка взе връх и ще се насоча към нещо прилично за тези пари (например фиат Барчетта http://www.kfz.net/autobilder/fiat/barc ... etta-1.jpg или форд кугар http://www.cargurus.com/images/2008/09/ ... -2773.jpeg).

Гледам предаванята за мотори и коли по Дискавари.Доста се надъхвам и ми идва да се махна от София,и да отида в някое село близо до нея(за да си човркам по някоя кола.

Трезвата преценка взе връх и ще се насоча към нещо прилично за тези пари (например фиат Барчетта http://www.kfz.net/autobilder/fiat/barc ... etta-1.jpg или форд кугар http://www.cargurus.com/images/2008/09/ ... -2773.jpeg).
klomo
Мнение от ALTEZZA » 17 Мар 2009 07:40
tavana e celia e ot staklo, tam lamarina niama. problema e che ako vtoroto staklo(tova det e nepodvijno) e schupeno, to idva samo v komplekt s celia sunroof, ili inache kazano nad $1000Japanese_fever написа:...a izpravqne na tavan nqmam ideq kolko kinti shte stupi.
->
ALTEZZA
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 18 Мар 2009 05:37
Spored men nqma smisal da se vzima tazi kola, za6toto kakto i da se napravi posle moje da ima problemi.ALTEZZA написа:tavana e celia e ot staklo, tam lamarina niama. problema e che ako vtoroto staklo(tova det e nepodvijno) e schupeno, to idva samo v komplekt s celia sunroof, ili inache kazano nad $1000Japanese_fever написа:...a izpravqne na tavan nqmam ideq kolko kinti shte stupi.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
Japanese_fever
Мнение от bg20010 » 06 Апр 2009 10:00
Карал съм такъв Саиън,на мои приятел,хубава кола е,но нищо особено.Отвътре е много скучна,а и пластмасата не е кои знае какво.Колата основно се кара от младежи и студенти в САЩ,т.е такива които нямат много пари за по-добри коли.Твърдо си вози колата,въпреки че е далеч от разбирането ми за спортна кола.Добър разход на гориво,особено с този двигател,които си е направо малък за САЩ,това мисля че е единствения двигател за този модел.Приятеля ми ,които го продаде след 1 година и си купи Camry .Между другото новата му кола има същия двигател. 

bg20010
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru